سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
ساعت مطالعه پایین
-
سلام عزیزم...یکی از نکاتی که باید توجه کنی اینه که حتما برنامه یکی از آزمون های آزمایشی رو دانلود کنی از سایتش و طبق اون درس بخونی تا از سردرگمی بیای بیرون و برنامت اوکی باشه بعد خود آزمونا رو هم میتونی از بچه های پارسال دفترچه هاشو بگیری یا بخری اگه خواستی
نگران هیچی هم نباش اصلا واسه شروع دیر نیست تنها توصیه من اینه که از الان تا لحظه آخر تلاش کن همین
خانواده هم اگه چیزی میگن تو با آرامش باهاشون برخورد کن و گوشگیرتو بذار و درس بخون
موفق باشی -
Zahra Mohammadi 1 انشالله موفق میشید ....سعی کنید ارامشتونو حفظ کنید خیلیا با نزدیک شدن به کنکور استرس میگیرن سعی کنید تمرکزتونو حفظ کنید .زیادم فکر نکنید وای چقد ر درسم مونده.....اینطوری دلسرد میشید ..به خودتون ایمان داشته باشید یک شمع درون بهتر ز خرشید بیرونه:)
-
Bio در ساعت مطالعه پایین گفته است:
Zahra Mohammadi 1 در ساعت مطالعه پایین گفته است:
همش رو نروم میرن
رو چی؟
اعصاب
-
-
maryam111 در ساعت مطالعه پایین گفته است:
سلام عزیزم...یکی از نکاتی که باید توجه کنی اینه که حتما برنامه یکی از آزمون های آزمایشی رو دانلود کنی از سایتش و طبق اون درس بخونی تا از سردرگمی بیای بیرون و برنامت اوکی باشه بعد خود آزمونا رو هم میتونی از بچه های پارسال دفترچه هاشو بگیری یا بخری اگه خواستی
نگران هیچی هم نباش اصلا واسه شروع دیر نیست تنها توصیه من اینه که از الان تا لحظه آخر تلاش کن همین
خانواده هم اگه چیزی میگن تو با آرامش باهاشون برخورد کن و گوشگیرتو بذار و درس بخون
موفق باشیچشم همچنین🥰
-
محمد اخگری در ساعت مطالعه پایین گفته است:
Zahra Mohammadi 1 انشالله موفق میشید ....سعی کنید ارامشتونو حفظ کنید خیلیا با نزدیک شدن به کنکور استرس میگیرن سعی کنید تمرکزتونو حفظ کنید .زیادم فکر نکنید وای چقد ر درسم مونده.....اینطوری دلسرد میشید ..به خودتون ایمان داشته باشید یک شمع درون بهتر ز خرشید بیرونه:)
من که کلا با استرس و اینا رابطه عکس دارم همیشه ریلکسم، بیشتر سردرگمیه آزارم میداد شکر خدا برطرف شد
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
موفق باشید -
Zahra Mohammadi 1 منم همین مشکلو دارم
یه روز۷ساعت درس میخونم یه روز ۳ساعت.دیگه کلافه شدم همش میگم ای خدا این یه سالم تموم شه بره پی کارش.الانم نمیدونم دارم چیکار میکنم.تو آزمونم ثبت نام کردم تا با اون پیش برم ولی الان دیدم کم کم دارم از برنامه عقب میفتم -
@Behnaz-Hajizadeh ببین نگو ی سال تموم شه بره اخه اینجوری اذیت میشی از هرروزت درست استفاده کن و وقت هدر نده فک نکن بعد کنکور ازادی و راحت میشی تازه بعد کنکور میفهمی بی کاری چقدر بده الان شاید فکر کنی بعد کنکور میرم میگردم و فلان کار و میکنم ولی این کارا روحت و اروم نمیکنه درس خوندنه ک ب ادم ارامش میده من خودم تجربه کردم میدونم الا ن با خیال راحت بدون اینکه ب بعد کنکور فک کنی درس بخون و نهایت تلاشتو بکن !
-
مهشید غضنفرآبادی مرسی حتما سعیمو میکنم
-
Zahra Mohammadi 1 سلام گلم من خودم یازدهم و خود من صد تا کتاب از انتشارات مختلف نمیخرم یدونه میخرم ولی برای خودم محدویت نمیزارم گوگل هست سرچ کن آزمون و تست برای یه سری چیزای خوب میاد و این روز هم بگم بالاخره روز کنکور میرسه صبح روز کنکور میرسه حالا میخوای تو اون روز یچی بلد باشی یا نباشی؟ خیلی ها هستن میگن ما نخوندیم دیگه هم نخونیم دیگه خب دلیل نمیشه که بقیه رو نخونی خودت رو تصور کن و چشمات رو ببند که روز کنکوره و چیزی نخونی و اون موقع آرزو میکنی که همین روز ها بود و کاشکی لاقل دوازدهم یچی می خوندم حالا چشمات رو باز کن ببین همین روزی هست که اگه نخونی چند روز دیگه حسرتش رو میخوری برای افزایش ساعت هم من خودم ساعات مطالعه ام رو می نویسم و واقعا انگیزه میده و بیشتر میخونم و همیشه به خودم میگم مثلا میرم تو تلگرامی چیزی 2 ساعت می چرخم یه دو سه تا جوک خوندم همین ولی اون 2 ساعت رو بزارم رو درسم باعث پیشرفت من میشه توکلت بر خدا باشه برنامه بکن مثلا بنویس از این ساعت تا اون ساعت و اگر میتونی ویدئوهای صفر تا صد رو ببین چون مطالب خوبی یاد می گیری و انگیزه میگیری که بخونی امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم امیدوارم موفق شی و به هر چی میخوای برسی