ابریشم زیست
-
سلام
من به نحوه تدریس آقای موقاری اعتراض نه اینکه بگم بد درس میدن نه
مگه نگفته بودین ۰ تا ۱۰۰ مطالب گفته میشه ایشون طوری درس میدن که انگاری همه یه بار کتابو تموم کردن یا فارغ التحصیل هستن فکر ما دوازدهمی هارو نکردن که عین تورق سریع کتابو مرور میکنن میرن بحث بعدی
واقعا نمیدونم چیکار کنم زیست دوازدهم برام مشکل شده اگه قراره ۰ تا ۱۰۰ ها رو نگاه کنیم پس چرا گفتین به ۰ تا ۱۰۰ نیازی نیست
تجربیا
@M-an
دانش-آموزان-آلاء -
حسین زندی
نمیدونم حالا دقیق منظور شما چیه
ولی من فصل ۱ صفر تا صد دوازدهمو دیدم،ماله راه ابریشمم دیدم،تفاوت چندانی ندارن،مطالبم هرچی اقای موقاری اونور گفت اینورم گفت منتهی یه مشکلی که فکر کنم منظور شما باشه و مشکل خودمم بود فکر کنم این باشه که بحثی که الان میخونیم یه ذره با بحث های دو سال قبل زیست فرق داره،بعد من اگر خودم یه بار اون فصل رو روخونی نکنم اصلا متوجه صحبت های آقای موقاری نمیشم،خب واقعا هم تقصیر آقای موقاری نیست،خو آدم باید یه کلیتی از درس جدیدی که میخواد بخونه داشته باشه،قبل از دیدن فیلم یه بار روزنامه وار اون فصلی که میخوای ببینی رو بخون،تاثیر داره واسه من که داشت -
حسین زندی
ولی من فصل ۱ صفر تا صد دوازدهمو دیدم،ماله راه ابریشمم دیدم،تفاوت چندانی ندارن،مطالبم هرچی اقای موقاری اونور گفت اینورم گفت منتهی یه مشکلی که فکر کنم منظور شما باشه و مشکل خودمم بود فکر کنم این باشه که بحثی که الان میخونیم یه ذره با بحث های دو سال قبل زیست فرق داره،بعد من اگر خودم یه بار اون فصل رو روخونی نکنم اصلا متوجه صحبت های آقای موقاری نمیشم،خب واقعا هم تقصیر آقای موقاری نیست،خو آدم باید یه کلیتی از درس جدیدی که میخواد بخونه داشته باشه،قبل از دیدن فیلم یه بار روزنامه وار اون فصلی که میخوای ببینی رو بخون،تاثیر داره واسه من که داشت -
حسین زندی
ولی من فصل ۱ صفر تا صد دوازدهمو دیدم،ماله راه ابریشمم دیدم،تفاوت چندانی ندارن،مطالبم هرچی اقای موقاری اونور گفت اینورم گفت منتهی یه مشکلی که فکر کنم منظور شما باشه و مشکل خودمم بود فکر کنم این باشه که بحثی که الان میخونیم یه ذره با بحث های دو سال قبل زیست فرق داره،بعد من اگر خودم یه بار اون فصل رو روخونی نکنم اصلا متوجه صحبت های آقای موقاری نمیشم،خب واقعا هم تقصیر آقای موقاری نیست،خو آدم باید یه کلیتی از درس جدیدی که میخواد بخونه داشته باشه،قبل از دیدن فیلم یه بار روزنامه وار اون فصلی که میخوای ببینی رو بخون،تاثیر داره واسه من که داشت@Infinitie-A دقیقا
به نظر منم اینکه میگن متوجه نمیشم یا سخت تر متوجه میشم بخاطر تفاوت مبحثی امسال و دو سال قبل باشه وگرنه تمام مطالب صفر تا صد توی راه ابریشم رو آقای موقاری گفتن حتی بعضی جاها نکته های بیشتر و ریزبین تر !