مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان
-
Aban فارغ التحصیلان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱ شهریور ۱۴۰۰، ۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri خیلی ممنونم سلامت باشیعلاوه بر اعتراض که حتما پیگیرش باش، من توی کانال اطلاع رسانی فرهنگیان خوندم احتمالا ماه آذر و دی اطلاعیه تکمیل ظرفیت میاد شاید بشه برید ان شاالله هرچی خیره قسمتتون بشه
-
Fereshteh Jahangirireplied to D.fateme.r on ۱ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r
مگه این به معنای عدم وجود اعتراض نیست؟ -
D.fateme.rreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱ شهریور ۱۴۰۰، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri عدم اعتراض تو این مرحله
بعد از اعلام نتایج نهایی میتونی اعتراض کنی -
سلام جزوه سوالات تخصصی و روانشناسی کسی داره برا مصاحبه
احکام نمیخوام
ممنون -
D.fateme.rreplied to D.fateme.r on ۳ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط D.fateme.r انجام شده
D.fateme.r در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Mosahebe_Talai.pdf
منبع : شورای صنفی فرهنگیانبچه هایی که دعوت شدید این فایلو حتما بخونید
-
محمد پیرزاده در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r رفقا برای مصاحبه حواستون باشه که روز قدس توی ماه رمضونه..نگید کیک و ساندیس زدیم و چقدر هم چسبید.
Mojtaba9233 نمیدونم جکه یا راسته ولی بدونی اینو بد نیس
-
Dr.Aryan در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
محمد پیرزاده در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r رفقا برای مصاحبه حواستون باشه که روز قدس توی ماه رمضونه..نگید کیک و ساندیس زدیم و چقدر هم چسبید.
Mojtaba9233 نمیدونم جکه یا راسته ولی بدونی اینو بد نیس
درسته این
به یکی گفته بودن روز قدس ناهار چی خوردی -
D.fateme.r کاش امسالم میومدی خانم معلم
-
mriaw هستم که
ولی فکر کنم همه چی رو گفتم، پارسال یه جزوه اپلود کرده بودم ظاهرا هنوز جوابه -
D.fateme.r میشه پی وی پیام بفرستم؟
-
Shina Mahmoodireplied to maryam111 on ۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط Shina Mahmoodi انجام شده
maryam111 بچه ها راجع به این سوال ، میزان خلاقیتتون رو میسنجه مثلا برای یه لیوان میتونین بگین گلدون کوچیک واسه کاکتوس استفاده میکنم ، کاغذ رو میتونین بگین تدریس کردن نقاشی کشیدن ، روش یه نایلون میکشم به عنوان وایت برد کوچیک بچه ها سرجاشون بتونن استفاده کنن و.......
با خلاقیت بهش جواب بدین -
عزیز رفیعی دانش آموزان آلاء انسانیreplied to Dr.Aryan on ۶ شهریور ۱۴۰۱، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan پس چرا بعضی ها که رفتن فرهنگیان می گن اصلا خوب نیست؟من برا معلمی دوست دارم برم فرهنگیان ولی یه دختری بهم گفت اصلا خوب نیست من پشیمونم منم تعجب کردم که چطور می گن دانشگاه فرهنگیان خوب نیست
-
عزیز رفیعی دانش آموزان آلاء انسانیreplied to Mojtaba9233 on ۶ شهریور ۱۴۰۱، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mojtaba9233 اصلا یادمون نیست
-
عزیز رفیعی در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Dr.Aryan پس چرا بعضی ها که رفتن فرهنگیان می گن اصلا خوب نیست؟من برا معلمی دوست دارم برم فرهنگیان ولی یه دختری بهم گفت اصلا خوب نیست من پشیمونم منم تعجب کردم که چطور می گن دانشگاه فرهنگیان خوب نیست
وقتی میخوای انتخابش کنی باید انقدر بهش علاقه داشته باشی که هرکسی هر حرفی راجع به این رشته زد با قاطعیت و محکم بگی چون دوسش دارم اصلا سختیاش به چشمم نمیاد نه این که با حرفشون نظرت هم عوض شه :)))
-
عزیز رفیعی در مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Mojtaba9233 اصلا یادمون نیست
نبایدم یادت باشه چون روز قدس آخرین جمعه ی ماه مبارک رمضانه و همه روزه داریم ناهار در کار نیس
-
عزیز رفیعی راستش شغل معلمی بیشتر از هر چیزی علاقه نیاز داره ،ممکنه بعضی اوقات شرایط سخت باشه اما اونی که علاقه داره باهاش راحت کنار میاد مثلا مادر من مدیر هستن شهریور ماه روزی ۱۶ ساعت به معنای واقعی کلمه کار میکنن ولی یه بار هم ندیدم غر بزنن یا معلم ریاضیمون سال دوازدهمم همیشه ۴ ساعت میخوابیدن و کل روز مشعول بودن اما وقتی ازشون میپرسیدی اگه برمیگشتین مهندسی میخوندین یا معلمی ، باز میگفتن معلمی چون علاقه داشتن
اگه دوست دارین تو اینده ی دانش اموزا تاثیر مثبت داشته باشین و به این رشته علاقه مندین به حرف دیگران اهمیت ندین -
mriaw بله
-
عزیز رفیعی دانش آموزان آلاء انسانیreplied to Shina Mahmoodi on ۷ شهریور ۱۴۰۱، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shina Mahmoodi من اینقدر دوست دارم معلم بشم و اونقدر سرم شلوغ بشه و درس بدم که به بقیه کارام نرسم
-
D.fateme.r راسی اگه بگن خدا رو با یه مثال و کامل برای یک بچه توضیح بده چی بگیم؟
-
D.fateme.r اگه برای تدریس از ما خواستن چیزی رو درس بدیم باید چیکار کنیم؟
حتما باید مباحث بچه های ابتدایی باشه؟ مثلا نمیشه عربی درس داد؟