راهکار برای مطالعه ادبیات
-
سلام من پایه دهمم و متاسفانه تو ادبیات ضعیفم.البته اینم بگم من خیلی ادبیات رو دوست دارم ولی در دوران راهنمایی به دلیل سهل انگاری دبیرمون چون چیزی ازدرس نمیفهمیدم قیدشو زدم . ولی الان....
انگاری تازه با ادبیات آشنا میشم خوب جالب و زیبا هم هست
منتها چون یه دفعی همه چی رو هم تلمبار میشه نمیتونم خوب متوجه بشم پایهمم هم که ضعیف اندر ضعیف . مثلا اون زمانی که باید برا درس های اختصاصی صرف کنم برا فهمیدن ادبیات صرف میشه. اونروزی که بتونم تو ادبیات فول شم کی میرسه؟
چی پیشنهاد میکنین؟
-
سلام من پایه دهمم و متاسفانه تو ادبیات ضعیفم.البته اینم بگم من خیلی ادبیات رو دوست دارم ولی در دوران راهنمایی به دلیل سهل انگاری دبیرمون چون چیزی ازدرس نمیفهمیدم قیدشو زدم . ولی الان....
انگاری تازه با ادبیات آشنا میشم خوب جالب و زیبا هم هست
منتها چون یه دفعی همه چی رو هم تلمبار میشه نمیتونم خوب متوجه بشم پایهمم هم که ضعیف اندر ضعیف . مثلا اون زمانی که باید برا درس های اختصاصی صرف کنم برا فهمیدن ادبیات صرف میشه. اونروزی که بتونم تو ادبیات فول شم کی میرسه؟
چی پیشنهاد میکنین؟
Jahid Khalilian
سلام
کتاب های موضوعی هامون سبطی رو استفاده کنید.
میتونید تو اینترنت دربارش تحقیق کنید.عالیه.
من کتاب تناسب مفهومی و غرابت معناییشو دارم که خیلی خوبه.از صفر بهتون آموزش میده. -
سلام رفقا
بچه ها میخواستم بپرسم واسه ادبیات چیکار کنم ادبیاتم خیلی خوب نیس قبلا که ازش خیلی بدم میومد ولی حالا ازش بدم نمیاد ولی خب بلدشم نیستم
دوازدهم تجربی بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیار -
Jahid Khalilian
سلام
کتاب های موضوعی هامون سبطی رو استفاده کنید.
میتونید تو اینترنت دربارش تحقیق کنید.عالیه.
من کتاب تناسب مفهومی و غرابت معناییشو دارم که خیلی خوبه.از صفر بهتون آموزش میده.Hhh Hh سلام من این کتاب رو تعریفش رو شنیدم ولی من مشکل اساسیم اینه مخصوصا در درس ادبیات احساس میکنم هر چقدر میخونم بلد نیستم و کافی نیست و احساس میکنم یادم میره و حتی شده 30 دقیقه رو یه بیت بمونم ارایه بخونم و نمیدونم واقعا چیکار کنم میشه راهنماییم کنی؟ ممنون
-
Hhh Hh سلام من این کتاب رو تعریفش رو شنیدم ولی من مشکل اساسیم اینه مخصوصا در درس ادبیات احساس میکنم هر چقدر میخونم بلد نیستم و کافی نیست و احساس میکنم یادم میره و حتی شده 30 دقیقه رو یه بیت بمونم ارایه بخونم و نمیدونم واقعا چیکار کنم میشه راهنماییم کنی؟ ممنون
-