تست راه ابریشم زیست
-
سلام،
دوستان یه سوال داشتم، به نظرم آقای موقاری تست ۱۷ راه ابریشم زیست رو غلط حل کردن. گفتن جواب ۳ میشه، ولی به نظرم جواب ۲ئه.
اگه میشه لطفا کمک کنید -
سلام،
دوستان یه سوال داشتم، به نظرم آقای موقاری تست ۱۷ راه ابریشم زیست رو غلط حل کردن. گفتن جواب ۳ میشه، ولی به نظرم جواب ۲ئه.
اگه میشه لطفا کمک کنیدParsa Ghaffari من چک کردم اقای موقاری درست گفتن
-
Parsa Ghaffari من چک کردم اقای موقاری درست گفتن
این پست پاک شده! -
گزینه 2 غلطه چون پیوند بینشون هیدروزنی نیس که
-
چون طبق شکل کتاب بین قند یک نوکلئوتید و فسفات نوکلئوتید دیگه پیوند هست
-
گزینه 2 غلطه چون پیوند بینشون هیدروزنی نیس که
fatemeh8181 خب سوال هم میگه دیده نمیشود دیگه
-
و اینکه گزینه 3 صحیح تر هست
-
fatemeh8181 خب سوال هم میگه دیده نمیشود دیگه
Parsa Ghaffari برو نگاه کن یه بار دیگه
-
H_R منم نمیگم پیوند نیست. هست و از نوع فسفو استره، ولی هیدروژنی نیست دیگه! خب سوالم میگه پیوند هیدروژنی بین اون دوتا نیست دیگه
-
H_R منم نمیگم پیوند نیست. هست و از نوع فسفو استره، ولی هیدروژنی نیست دیگه! خب سوالم میگه پیوند هیدروژنی بین اون دوتا نیست دیگه
Parsa Ghaffari در تست راه ابریشم زیست گفته است:
ولی خب به نظرتون گزینه 3 صحیح تر نیست !!!!
-
گفته در اسید های نوکلییک پیوند هیدروزنی بین قند یک نوکلیوتیدبا فسفات نکلوییتید دیگردیده میشوددد این کجاش درسته
-
Parsa Ghaffari در تست راه ابریشم زیست گفته است:
ولی خب به نظرتون گزینه 3 صحیح تر نیست !!!!
H_R هم ۲ هم ۳ کاملا صحیحن و مو لا درز هیچکدوم نمیره
-
گفته در اسید های نوکلییک پیوند هیدروزنی بین قند یک نوکلیوتیدبا فسفات نکلوییتید دیگردیده میشوددد این کجاش درسته
fatemeh8181 گفته دیده نمیشود
-
fatemeh8181 در تست راه ابریشم زیست گفته است:
گفته دیده نمیشودا
-
fatemeh8181 گفته دیده نمیشود
Parsa Ghaffari برو چک کن من با کلامپیوتر اسکرین نمیتونم بفرستم برووووو
-
-
H_R خب تو کلیپ دیده میشوده بزن تو کلیپ
-
H_R خب تو کلیپ دیده میشوده بزن تو کلیپ
fatemeh8181 تو کلیپم همینه
-
fatemeh8181 تو کلیپم همینه