-
M Tg خدافظ
-
Mono عزیزم چرا اینجوری میکنی خب دارن درمورد فیزیک بحث میکنن !!!!!!!!!
مهشید غضنفرآبادی این اولین بارشون یا حتی اولین بارتون نیس دیدم اینجوری بخاین پیش برین نظم کلا بهم میریزه!
-
Mono عزیزم چرا اینجوری میکنی خب دارن درمورد فیزیک بحث میکنن !!!!!!!!!
مهشید غضنفرآبادی آ قربون دهنت
والا ما داریم بحث خودمونو میکنیم -
مهشید غضنفرآبادی این اولین بارشون یا حتی اولین بارتون نیس دیدم اینجوری بخاین پیش برین نظم کلا بهم میریزه!
Mono بله مثلا حق با شماست!
-
amir bagheri 0 دوست عزیز برای کنکور فرمولای اصلی و باید حفظ کنیون بدون اونا نمیتونی سوالا رو جواب بدی از اون طرفم ی چار تا فرمول از این فرمول کم کاربردا برا مباحثی که تو کنکور تست بیشتری دارن( ببین میگم فقط چند تای خیلی کم بلد باشیااا نه بری هزار تا حفظ کنی )خالی از لطف نیست و اونارو سریع تر حل میکنی و زمان اضافه شو صرف باقی سوالا میکنی و با فرمولای عادی حل میکنی اگه کلا بخوای فرمولی حفظ. نکنی هیچ سوالیو نمیتونی جواب بدی
-
بازی کثیف دیگه
پس حرفای من شد بازی کثیف
پس منی که وقت درس خوندنم گذاشتم اومدم با تو حرف بزنم شدم بازیکن کثیف
خیلی خوب باشه
خیلی خوبامیررضا فلاح نژاد شوخی بود به دل نگیر
-
Mono در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
mahla bpz
مهشید غضنفرآبادی این بحث درمورد فیزیکه!این بحث در موررررد فیززززیک بووووود
تو بهمش ریختی -
amir bagheri 0 دوست عزیز برای کنکور فرمولای اصلی و باید حفظ کنیون بدون اونا نمیتونی سوالا رو جواب بدی از اون طرفم ی چار تا فرمول از این فرمول کم کاربردا برا مباحثی که تو کنکور تست بیشتری دارن( ببین میگم فقط چند تای خیلی کم بلد باشیااا نه بری هزار تا حفظ کنی )خالی از لطف نیست و اونارو سریع تر حل میکنی و زمان اضافه شو صرف باقی سوالا میکنی و با فرمولای عادی حل میکنی اگه کلا بخوای فرمولی حفظ. نکنی هیچ سوالیو نمیتونی جواب بدی
mahla bpz در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
این بحث درمورد فیزیکه مهشید غضنفرآبادی
-
مهشید غضنفرآبادی آ قربون دهنت
والا ما داریم بحث خودمونو میکنیمامیررضا فلاح نژاد بیخیال فک کنم کلا نظر ندیم بهتره فعلا
-
mahla bpz
تو بهمش ریختیامیررضا فلاح نژاد در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
mahla bpz
تو بهمش ریختیتو ن ، شما!
-
امیررضا فلاح نژاد بیخیال فک کنم کلا نظر ندیم بهتره فعلا
مهشید غضنفرآبادی
آره فعلا -
mahla bpz در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
این بحث درمورد فیزیکه مهشید غضنفرآبادی
Mono هع! گفتم ک مثلا حق با شماست
-
دوستان خداحافظ همگی
خیلی خوش گذشت امیدوارم بازم جمع شیمو با هم تبادل نظر کنیم -
حکیمانه حکیمانه در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
amir bagheri 0 در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
بدون تعارف
و بر مبنای واقعی کلمه
از کسی که بگه ریاضی یا فیزیک در زندگی به چه دردمون میخورن
حاااالم بهم میخوره
این حرف چه معنی میده اصلا
اصلا قرار نیست ریاضی و فیزیک توی زندگی بدردمون بخورن
ما زندگی میکنیم تا فیزیک و ریاضی رو یاد بگیریم
زندگی بدون پارامتر های فیزیک زندگی نیستیزره درست صحبت کن منم منظورم این بود که حتما دلیلی داشته این فرمول ها به وجود بیان و100 بکار میان ولی معلما میگن نمی خواد بدونی جچیع فقط حفظ کن
عزیزم
چرا منظورمو نمیفهمی
چرا باز داری حرف خودتو میزنی
چرا اینقدر دیدت پایینه
حتما دلیلی داشته که این فرمول ها به وجود بیان یعنی چی
من میگم ما پارامتر های فیزیک رو یاد نمیگیرم که توی زندگی به کارمون بیان
ما زندگی میکنیم که پارامتر های فیزیک رو یاد بگیریمحرف منم با خودت یکیه مگه این فرمول ها بدون دلیل به وجود میان ؟اصلا مگه دانشمندا بیکارن چندسال از عمرشون رو بذارن تا این فرمول ها کشف بشه ؟من منظورم کسی ......یاد بده که این فرمول ها رو حفظ نکنیم قشنگ درکشون کنیم
بدون تعارف
و بر مبنای واقعی کلمه
از کسی که بگه ریاضی یا فیزیک در زندگی به چه دردمون میخورن
حاااالم بهم میخوره
این حرف چه معنی میده اصلا
اصلا قرار نیست ریاضی و فیزیک توی زندگی بدردمون بخورن
ما زندگی میکنیم تا فیزیک و ریاضی رو یاد بگیریم
زندگی بدون پارامتر های فیزیک زندگی نیستیزره درست صحبت کن منم منظورم این بود که حتما دلیلی داشته این فرمول ها به وجود بیان و100 بکار میان ولی معلما میگن نمی خواد بدونی جچیع فقط حفظ کن
عزیزم
چرا منظورمو نمیفهمی
چرا باز داری حرف خودتو میزنی
چرا اینقدر دیدت پایینه
حتما دلیلی داشته که این فرمول ها به وجود بیان یعنی چی
من میگم ما پارامتر های فیزیک رو یاد نمیگیرم که توی زندگی به کارمون بیان
ما زندگی میکنیم که پارامتر های فیزیک رو یاد بگیریمحرف منم با خودت یکیه مگه این فرمول ها بدون دلیل به وجود میان ؟اصلا مگه دانشمندا بیکارن چندسال از عمرشون رو بذارن تا این فرمول ها کشف بشه ؟من منظورم کسی ......یاد بده که این فرمول ها رو حفظ نکنیم قشنگ درکشون کنیم
آقای یاری رو نگاه کن .مفهوم فوران می کنه تو تدریسشون
-
M Tg در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
آنتن بازی و بچه بازی درنیارین زشته تو این سن و سال بخدا
خدافظ همگیشمارو تو هر تاپیکی دیدم بهم ریختی و توهین کردی نکنه فیکی وکارت اینه .اگه دوست نداری نظرنده
-
خدافظ همگیشمارو تو هر تاپیکی دیدم بهم ریختی و توهین کردی نکنه فیکی وکارت اینه .اگه دوست نداری نظرنده
amir bagheri 0
ببخشید بابت بهم ریختن تاپیکتون -
همش رو خودم گردن میگیرم
تقصیر من بود -
amir bagheri 0
ببخشید بابت بهم ریختن تاپیکتونامیررضا فلاح نژاد در فرمول های ریاضی وفیزیک گفته است:
amir bagheri 0
ببخشید بابت بهم ریختن تاپیکتوننه دوست عزیز کاربر mtgمن هرتاپیکی و دیدم به حاشیه کشیده
-
amir bagheri 0 ببخشید من کی توهین کردم؟؟!!!
ظاهرا شما خوب توهین میکنید
لطفا حرف دهنتو بفهم
سلام دوستانی که امسال قراره برن یازدهم به شما هم گفتن امتحانات یازدهم نهاییه؟یا فقط مدرسه ماست که هی داره گوشزد میکنه🥲
هیچ جاهم درست حسابی توضیح ندادن درباره این.الان موندیم همه کتابارو دونه به دونه حفظ کنیم یا نه فقط سوالای معلم رو...
مخصوصا کتاب تاریخ و زمینش🥴
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همه
توی این تاپیک قصد دارم پی دی اف هایی که مدرسه لطف میکنه برامون میفرسته رو به اشتراک بذارم.
تست دروس هستند همراه با پاسخنامه.
https://s19.picofile.com/file/8431235984/4_5909231913842772276.pdf.html
تست دینی سال دهم
️ درس های ۷ تا ۹
همراه با پاسخنامه
🪴️🪴️
https://s19.picofile.com/file/8431236692/4_6015020243993233742.pdf.html
جزوه تست فارسی سال دهم
️ 100 تست از قرابت معنایی
همراه با پاسخنامه
🪴️🪴️
انشالله مورد استفاده قرار بگیره.
باز هم هست که کم کم به اشتراک میذارم سر فرصت.
@تجربیا
@انسانیا
@دهم
@دانش-آموزان-آلاء