Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
ویژگی های فیزیکی مواد
-
سلام من اشکال دارم تو این سوال ممنون میشم راهنماییم کنید
مگه این درست نیست ک چگالی جسم تو خالی با جسم پر که از یک جنسن برابر نیست؟مثل مثلا چگالی یک میخ اهنی و یک قایق اهنی /پس چرا تو اینجا ما چگالی هارو از دوطرف خط زدیم؟
@ریاضیا @راهنما-فیزیک @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
zo سلام .. تو خالی بودن مهم نیست .. خالص بودن مهمه .. میخ آهنی تماماً از آهن ساخته شده، ولی قایقی که شما می گید که صفر تا صدش از آهن نیست .. بخشیش از آلیاژهای دیگه ساخته می شه .. قسمتی از بدنه ی قایق رو روغن وال می زنن تا بهتر شناور باشه و همچین حالتی (اگه بخوای چگالی قایق رو حساب کنی باید کل این موادی که گفتم رو جرم و حجمشون رو داشته باشی و چگالی مخلوط رو حساب کنی) .. تو این سوال هم اگه به صورت سوال دقت کنید هر دو حجم از یک ماده ساخته شدن .. ولی یکیش تو خالیه (تغییری در چگالی ایجاد نمی کنه) و دیگری توپر ..
-
@BlAcK-W0_oLF متشکر متوجه شدم