ویژگی های فیزیکی مواد
-
سلام من اشکال دارم تو این سوال ممنون میشم راهنماییم کنید
مگه این درست نیست ک چگالی جسم تو خالی با جسم پر که از یک جنسن برابر نیست؟مثل مثلا چگالی یک میخ اهنی و یک قایق اهنی /پس چرا تو اینجا ما چگالی هارو از دوطرف خط زدیم؟
@ریاضیا @راهنما-فیزیک @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
مگه این درست نیست ک چگالی جسم تو خالی با جسم پر که از یک جنسن برابر نیست؟مثل مثلا چگالی یک میخ اهنی و یک قایق اهنی /پس چرا تو اینجا ما چگالی هارو از دوطرف خط زدیم؟
@ریاضیا @راهنما-فیزیک @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzo سلام .. تو خالی بودن مهم نیست .. خالص بودن مهمه .. میخ آهنی تماماً از آهن ساخته شده، ولی قایقی که شما می گید که صفر تا صدش از آهن نیست .. بخشیش از آلیاژهای دیگه ساخته می شه .. قسمتی از بدنه ی قایق رو روغن وال می زنن تا بهتر شناور باشه و همچین حالتی (اگه بخوای چگالی قایق رو حساب کنی باید کل این موادی که گفتم رو جرم و حجمشون رو داشته باشی و چگالی مخلوط رو حساب کنی) .. تو این سوال هم اگه به صورت سوال دقت کنید هر دو حجم از یک ماده ساخته شدن .. ولی یکیش تو خالیه (تغییری در چگالی ایجاد نمی کنه) و دیگری توپر ..
-
zo سلام .. تو خالی بودن مهم نیست .. خالص بودن مهمه .. میخ آهنی تماماً از آهن ساخته شده، ولی قایقی که شما می گید که صفر تا صدش از آهن نیست .. بخشیش از آلیاژهای دیگه ساخته می شه .. قسمتی از بدنه ی قایق رو روغن وال می زنن تا بهتر شناور باشه و همچین حالتی (اگه بخوای چگالی قایق رو حساب کنی باید کل این موادی که گفتم رو جرم و حجمشون رو داشته باشی و چگالی مخلوط رو حساب کنی) .. تو این سوال هم اگه به صورت سوال دقت کنید هر دو حجم از یک ماده ساخته شدن .. ولی یکیش تو خالیه (تغییری در چگالی ایجاد نمی کنه) و دیگری توپر ..
-
@ریاضیا @راهنما-فیزیک @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا