تفتان
-
من دهم و یازدهم رو در حد پاس خوندم و الان دوازدهمم رشتم ریاضی هست آیا پروژه تفتان میتونه من رو مسلط کنه برای کنکور به پایه های دهم و یازدهم یا لازمه صفر تا صد هارو ببینم @M-an
-
-
خیر نمیتونه
-
من دهم و یازدهم رو در حد پاس خوندم و الان دوازدهمم رشتم ریاضی هست آیا پروژه تفتان میتونه من رو مسلط کنه برای کنکور به پایه های دهم و یازدهم یا لازمه صفر تا صد هارو ببینم @M-an
ashkan ganji سلام اگه میخواید پایه ی قوی ای داشته باشید صفرتا صدها رو مطالعه کنید و بعدش با تفتان جمع بندی کنید
-
ashkan ganji سلام اگه میخواید پایه ی قوی ای داشته باشید صفرتا صدها رو مطالعه کنید و بعدش با تفتان جمع بندی کنید
romisa زمانی که باید برای صفر تا صد ها بزارم خیلیه یعنی اصلا نمیتونه تفتان اوکی کنه که بعدش با تست زنی خودمو بالاتر بکشم؟
-
romisa زمانی که باید برای صفر تا صد ها بزارم خیلیه یعنی اصلا نمیتونه تفتان اوکی کنه که بعدش با تست زنی خودمو بالاتر بکشم؟
-
ashkan ganji در تفتان گفته است:
@M-an
romisa ایشون دو روزه آنلاین نشدن کسی دیگ نمیتونه پاسخ بده؟
-
romisa ایشون دو روزه آنلاین نشدن کسی دیگ نمیتونه پاسخ بده؟
-
تفتان حالت جمع بندی و مرور داره
اگر پایه درسی شما قوی نیست حتما از 0تا 100 ها برای آموزش استفاده کنید
برای مرور و جمع بندی هم می تونید از تفتان استفاده کنید
یه پیشنهاد هم می تونه استفاده از راه ابریشم ها باشه که آموزش و تست و .. کامل داخلش هست (با توجه به صحبتی که در مورد زمان داشتین)