زیست دهم فصل ۲
-
سلاام....من چن تا سوال داشتم
۱)معده هم حرکات قطعه قطعه کننده داره؟چون طبق کتاب گفته گوارش مکانیکی هم انجام میده به وسیله چی اینکارو میکنه؟
۲)داخل معده که جذب انجام میشه چه مولکولایی جذب میشن؟
۳)اگه گوارش لیپید توسط لیپاز معده انجام میشه پس نقش لیپاز پانکراس که به دوازدهه میریزه چیه؟ -
کسی نیست عایا؟
🥺
-
معده قطعه قطعه کننده نداره
-
معده جذب نداره
-
لیپاز معده گوارش کامل رو انجام نمیده و توانایی تولید آمینو اسید نداره اون لیپاز پانکراس هست که این توانایی رو داره ولی بیمار معده به این فرایند کمک میکنه
-
H_R چرا جذبو که داره ولی نمیدونم چه نوع درشت مولکولایین
-
H_R ممنون
-
Fragile ممنون
-
Fragile ممنون
-
Fragile در زیست دهم فصل ۲ گفته است:
لیپید ب مونومر تبدیل تمیشه تو معده!
بله ، به دی مر تبدیل میشه که آنزیم قوی پانکراس در روده باریک + آنزیم هایم یاخته روده باریک به کمک نمک ها صفراوی و فسفولیپید لیستین مونومر شده و از اونجا جذب رگ لنفی میشه
-
بله ، به دی مر تبدیل میشه که آنزیم قوی پانکراس در روده باریک + آنزیم هایم یاخته روده باریک به کمک نمک ها صفراوی و فسفولیپید لیستین مونومر شده و از اونجا جذب رگ لنفی میشه
@haniehno در زیست دهم فصل ۲ گفته است:
درسته!
خیلی خلاصه گفتم -
@haniehno در زیست دهم فصل ۲ گفته است:
درسته!
خیلی خلاصه گفتم -
معده حرکات قطعه قطعه کننده نداره اما
به وسیله ی حرکات کرمیه خودش که ایجاد میشه به دلیل اینکه کیموس معده در جلوش یه بنداره هست و وقتی حرکات کرمی در اون ایجاد میشن کیموس به بنداره برخورد میکنه و باعث گوارش مکانیکیش میشه مثل مشک اگه دیده باشید که وقتی دوغو داخلش تکون میدیم باعث مخلوط شدن و همچنین ریز شدن قطعات دوغ و جدا شدنش ن از هم میشه -
Zahra Khalili در زیست دهم فصل ۲ گفته است:
نه جذب نداره یادم میاد توی یکی از تست ها آقا موقاری گفت
-
Zahra Khalili در زیست دهم فصل ۲ گفته است:
نه جذب نداره یادم میاد توی یکی از تست ها آقا موقاری گفت
H_R جدی؟من تو کتاب میکرو دیدم نوشته بود جذب داره
مرسی که گفتی
-
معده حرکات قطعه قطعه کننده نداره اما
به وسیله ی حرکات کرمیه خودش که ایجاد میشه به دلیل اینکه کیموس معده در جلوش یه بنداره هست و وقتی حرکات کرمی در اون ایجاد میشن کیموس به بنداره برخورد میکنه و باعث گوارش مکانیکیش میشه مثل مشک اگه دیده باشید که وقتی دوغو داخلش تکون میدیم باعث مخلوط شدن و همچنین ریز شدن قطعات دوغ و جدا شدنش ن از هم میشهramses kabir خیلی ممنون