امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
Amin Hosseinzadeh کجایکامنتشون
مشکلداشت؟ -
Alireza K 1 وی در ازمون خود رتبه و درصد مناسب کسب نکرده با تراز های بقیه حسرت خورده و عقده گشایی میکند
-
Amin Hosseinzadeh چرا برای یه حرف بی ارزش اینقد جوش میاری
رتبه برتر ریاضی امسال نمد ۷ یا ۳ بود ک گزینه دو میرف خب این مشت محکمی بر دهن یاوه گویان در ضمن دیگه ازمونا اکثرا کپین و تفاوتی ندارن همینقدر که باخودت سنجیده شی مهمه
از طرفی شاید قلم جامعه اماری بالایی داره اما چون سوالاش معمولا لو میرن اکثریت سیاهه لشکرن -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
Fereshteh Jahangiri
ببین من فقط به چن تا کاغذ و سوال یکم تند حرف زدم
وبا امثالی مث تو که نخود هر آشی هستین کاری نداشتم
و نتونستم جلومو بگیرم چون دیدم بیش از.حد مفت حرف زدی
من خودم نهم گزینه دو یودم وقتی تراز میومد به به و چه چه هم میومد اما تهش نمونه قبول شدم
چون فهمیدم اعتماد کاذبه و با چنتا از دوستام همینجوری شدیم
وقتی رفتم قلم چی آزمون اول دهم ترازم ۴۸۰۰ شد و کپ کردم
اما فهمیدم خبری از اون سوالای آبکی نیست وباید سوال واقعی حل کنی
و تا آخر تا الان ۶۱۰۰ رسوندم خودمو
با خیلی تلاش
چون سوالای قلم چی اثبات شدس وتطابق۹۸ درصدی داره واینکه دهنتو پر مکنی میگی لو میره لو بره تراز که عمدتا سخت تر میده
پس کی یاوه میگهگزینه دو اگه آموزش مهم بود بورسیه میکرد
و فقط پول مهم نیست چون خیلی رتبه برای کانون با بورسیه شناخته شدن و بقیه کاراشونم بماند -
اینارو ولش
رفتیم تو روز ۱۱بعد از ازمون و هنوز از پس ازمون خبری نیست
اگه فردا نیاد دیگه خودکشی میکنم -
فوج عظیمی از دانش آموزان فدای دونفر شدن
خب کنکوزچه رو بردارین و در حین تستا بذارید
و آموزش و تسلط کافیه
اگر همون تسلط هم بزنین باور کنین بسه هاکه فک نکنم بعضیا همونم بزنن
کتاب تستام بماند و ....
تحلیل آزمون ۲۰۰۰ نفر انجام میدن دیگه مهم اون قسمت آموزش و تسلط هست دیگه
لطفاااا
M.an -
ali kalantari
اصلا اون یه هفته پس و پیش نیاز نیست
آزمون غیرحضوری بزن -
خیلی نیازه
من راه ابریشم بیشتر به خاطر پیش و پسای دو سال گزینه و قلمش خریدم -
این تاپیک برای نظرات هست
پس اسپم ندین !
مقایسه ازمون ها هم جاش تو این تاپیک نیستاین صحبت شما هم سلیقه شما هست
اما تجربه تیم آموزشی راه ابریشم که چندین سال در حوزه آموزش و کنکور فعالیت دارن همه مواردی که هست چه برنامه چه محتوا رو به این شکل مناسب دیدننظرات و پیشنهادات هم اگر در چارچوبی که اعلام کردیم باشه بررسی میشن و در صورت تایید تغییر داده میشن
اما اینکه بخواییم از چارچوب کلی خارج بشیم خیر امکانش نیست
-
Alireza K 1 و Fereshteh Jahangiri
لطفادیگهاینبحثرواینجاادامهندید -
عاشق اونیم ک میگه قلمچی سوالاتش اثبات شدس
یکم سواد داشتی اینو نمیگفتی....پیش دوتا مشاور مینشستی اینو نمیگفتی...بیشترین قبولی پزشکی هرسال مال گزینه دو هست...مدرسه ما امسال سه تا پزشکی داد هرستاشو میشناختم ک میرفتن گزینه دو موسسه دوبرابره سن تو داره ازمون میگیره فقط...دوسال پیاپی داره ببشترین تطابق با کنکور رو ثبت میکنه همه میدونن سوالات گزینه دو با اختلاف بهترین سوالات کشورن و تو کیفیت سوال رغیب ندارن از چهارتا با سواد بی طرف بپرس بت میگن -
@alireza_k_1
ببین اصلا کاری با حرفات ندارم فقط جان من بگو تطابق ۹۸ درصد یعنی چی؟؟ رشتتم ریاضیه باید بتونی توضیح بدی...فقط بگو تطابق ۹۸ درصدی یعنی چی؟
خود کنکور با خودش ۹۸ درصد تطابق نداره -
Amir Ezadpanah
اینتاپیکبرابحثدرمورداینکهقلمچیخوبهیاگزینهدو
وهمچنینمشکلاتشوننیست
-
این پست پاک شده!
-
Amir Ezadpanah
این دفترچه رو پیدا کن ببین چه قدر شبیه هم آن -
نمونه یه صفحه
این دفترچه ۴۰ صفحه داره و تک تک سوالات کانون و کنکور تطابق داده شدع -
Amir Tajfar نه ببین اخه ما دو هفته ایا بودجه بندیمون کمتر از سه هفته ایاست خب الان اگر فیلمارو کامل بفرستن ما خودمون برنامه بریزیم میرسیک چون قرار نیست همه فیلما ببینیم الان ما دوهفته ایا ریاضیمون هنوز فرسنگ یکه یا شیمیمون کمتر فرسنگ دو اگر فیلم بفرستن ما میتونیم برنامه ریزی کنیم
-
M.an مدیر جان سلام ما دو هفته ایا عقب تر بودجه بندیمون اگر یکمی سریعتر فیلما بیاد ماهم میبینیم مثلا ما الان شیمی رو چیکار کنیم که دهم تا پنج شنبه نمیاد هرچند شیمی ازمون دو هفته ای ما خیلی کمتر از اون حد فرسنگ دو فیلما رو زودتر بفرستین ما خودمون برنامه میریزیم بچه هایی هم که میخوان مطابق با برنامه ی شما پیش میرن خیلی ممنونم
-
Alireza K 1 دقیقا ما بیچاره ها این جمعه ازمون داریم و شیمی دهممون تازه پنج شنبه میاد