انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
جزوه ها پاسخنامه کلیدی نداره؟ اینطوری نمیشه سوالایی مه بلدیمو رد شیم لطفا قرار بدید
samira pournazar سوالات تسلط پاسخنامه کلدی دارن اما سوالات آموزشی نه
-
سلام علیکم
دوستان من دوبار تیکت زدم برای اضفه شدن طرح جلد جزوات که فرسنگای اول داشتن؛ الان جزوه ی آقای طلوعی از فرسنگ 7 اومده و دوباره جلد نداره لطفا شمام اینو تیکت بزنید که از این فرسنگ درستش کنن -
سلام علیکم
دوستان من دوبار تیکت زدم برای اضفه شدن طرح جلد جزوات که فرسنگای اول داشتن؛ الان جزوه ی آقای طلوعی از فرسنگ 7 اومده و دوباره جلد نداره لطفا شمام اینو تیکت بزنید که از این فرسنگ درستش کننArtin Asadi سلام من هم این رو تیکت زدم. فکر میکنم طراحی نشده کلا. چون جزوه ها تعدادش که رفته بالا بودن اونا خیلی کمک میکرد مرتب تر باشه
-
من پریشب به اقای طلوعی پیام دادم ایشون گفتن فردا یعنی 23 بهمن چند قسمت از درسنامه قرار میگیره. امروز 24 امه و هنوز حتی 1 قسمت هم از درسنامه فرسنگ 7 نیومده.
بابا بخدا ما هم درگیری داریم. وقتی اقای طلوعی میگن قرار میگیره فردا یعنی ضبط شده دیگه. خودتون هم گفتین هر فیلمی ضبط بشه سریع تدوین میشه و قرار میگیره. پس چرا این فیما قرار نگرفتن؟ واقعا وقتی دبیرهای عزیز اروم ضبط میکنن و از برنامه عقب میمونن نباید تعداد فیلم های ضبطیشون رو بالاتر ببرن؟
@دانش-آموزان-آلاءMahdi Jafari 1 چجوری براشون پیام فرستادی؟
-
Mahdi Jafari 1 چجوری براشون پیام فرستادی؟
رضا آلناصر در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
Mahdi Jafari 1 چجوری براشون پیام فرستادی؟
توی سایت تیکت بزن و بنویس بهت جواب میدن این دوستمون هم تیکت زده
-
سلام وقتتون بخیر.
خانم مدیر فکر میکنم توی جزوه تسلط ریاضیات ریاضی بخش تست های هندسه 3(بیضی) فراموش شده که تستای ستاره دار مشخص بشه. ممنون میشم اینو یه چک بکنید مرسی
@M-an -
سلام وقتتون بخیر.
خانم مدیر فکر میکنم توی جزوه تسلط ریاضیات ریاضی بخش تست های هندسه 3(بیضی) فراموش شده که تستای ستاره دار مشخص بشه. ممنون میشم اینو یه چک بکنید مرسی
@M-anMahdi Jafari 1 خود اقای ثابتی توی فیلما تست های مهم رو خودشون ستاره می کنند
-
Mahdi Jafari 1
سلام وقت بخیر پیگیری میشه -
Mahdi Jafari 1 خود اقای ثابتی توی فیلما تست های مهم رو خودشون ستاره می کنند
ali asharjam خوب اینجوری باید بشینی 70 تا تستو ببینی که ستاره دارارو مشخص کنی
-
Mahdi Jafari 1
سلام وقت بخیر پیگیری میشه@m-an سلام وقتتون بخیر:
ببخشید فرسنگ 7 فیزیک تجربی استاد کازرانیان توی قسمت مجموعه تست جلسه 28 ام تست 106 تا 118 رو حل کردن بعد جلسه 29 ام تست 133 تا 139 حل شده
خواستم بدونم این تعداد تستی که از 118 تا 133 بوده چی شده؟؟
البته من هنوز دانلود نکردم و نرسیدم تست ها رو حل کنم فقط خواستم خدمت تون اطلاع بدم شاید فیلم ها اشتباه بارگزاری شده قراره دوباره اصلاحش کنن
ممنون میشم پیگیری کنید -
@m-an سلام وقتتون بخیر:
ببخشید فرسنگ 7 فیزیک تجربی استاد کازرانیان توی قسمت مجموعه تست جلسه 28 ام تست 106 تا 118 رو حل کردن بعد جلسه 29 ام تست 133 تا 139 حل شده
البته من هنوز دانلود نکردم و نرسیدم تست ها رو حل کنم فقط خواستم خدمت تون اطلاع بدم شاید فیلم ها اشتباه بارگزاری شده قراره دوباره اصلاحش کنن
ممنون میشم پیگیری کنید@نگین-محمدیان در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
@m-an سلام وقتتون بخیر:
ممنون میشم پیگیری کنید@M-an سلام پیرو حرف @نگین-محمدیان اینکه در بعضی از بخش های شیمی یازدهم فرسنگ ۶ فیلم یه پرش ریز داره هرچند کوتاه هست ولی چندتا فیلم سه چهار بار یه پرش ۱۰،۱۵ ثانیه ای داشت هرچند چیز جدی نبود ولی گفتم بگم شاید بهتره
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد