سینماتیک
-
آقا اصلا یه سوال دیگه
مگه وقتی میگه سرعت در لحظه فلان روی نمودار مگه اگر همون لحظه مکانشو پیدا کنیمنمیشه سرعت لحظه ای؟؟ -
Shadow Runner اهان درسته شیب!
به این نمودار نگاهی بندازید
سرعت لحظه ای در t=10 من فکر میکردم بشه ۱۶ ولی اشتباه بود و اختلافی زمانی میشد ۴ و سرعت لحظه ای هم میشد ۴ ولی خب چرا
نمیتونم درست بفهممش

درسته خودش شیب اونجا رو نشون داده و توی لحظه ۶ ولی خب مگه توی یک لحظه نیست؟؟ توی یک لحظه ولی مخرجش شده ۴ -
Shadow Runner اهان درسته شیب!
به این نمودار نگاهی بندازید
سرعت لحظه ای در t=10 من فکر میکردم بشه ۱۶ ولی اشتباه بود و اختلافی زمانی میشد ۴ و سرعت لحظه ای هم میشد ۴ ولی خب چرا
نمیتونم درست بفهممش

درسته خودش شیب اونجا رو نشون داده و توی لحظه ۶ ولی خب مگه توی یک لحظه نیست؟؟ توی یک لحظه ولی مخرجش شده ۴M Tg دلیلش اینه ک شما نمیتونی شیب اون نقطه رو فقط از روی اون نقطه تشخیص بدی مگر اینکه معادله سرعتشو داشته باشی
این درواقع اومده از سرعت متوسط استفاده کرده تا سرعت لحظه ای رو بدست بیاری
تو اینجا میبینی که سرعت لحظه ای (شیب نقطه 10) برابره سرعت متوسط 6 تا 10 هس (شیب 6 تا 10)
واسه همین این شیب هم داره سرعت لحظه ای در لحظه 10 رو نشون میده هم داره سرعت متوسط از 6 تا 10 رو -
M Tg دلیلش اینه ک شما نمیتونی شیب اون نقطه رو فقط از روی اون نقطه تشخیص بدی مگر اینکه معادله سرعتشو داشته باشی
این درواقع اومده از سرعت متوسط استفاده کرده تا سرعت لحظه ای رو بدست بیاری
تو اینجا میبینی که سرعت لحظه ای (شیب نقطه 10) برابره سرعت متوسط 6 تا 10 هس (شیب 6 تا 10)
واسه همین این شیب هم داره سرعت لحظه ای در لحظه 10 رو نشون میده هم داره سرعت متوسط از 6 تا 10 روShadow Runner اگه خودش اون نقطه چینه که لحظه ۶ رو هم نشون میده نکشیده بود اون وقت ما نمیتونستیم سرعت لحظه رو بدست بیاریم؟؟

کل سوال☝️ -
Shadow Runner اگه خودش اون نقطه چینه که لحظه ۶ رو هم نشون میده نکشیده بود اون وقت ما نمیتونستیم سرعت لحظه رو بدست بیاریم؟؟

کل سوال☝️M Tg اره نمیتونستیم
-
M Tg اره نمیتونستیم
Shadow Runner مرسی توضیحاتت توی سوالات فیزیک خیلی خوب بود حتی اگه همون موقع هم متوجه نشم بعدن برگردم روش میفهممش🌺🌺
-
Shadow Runner مرسی توضیحاتت توی سوالات فیزیک خیلی خوب بود حتی اگه همون موقع هم متوجه نشم بعدن برگردم روش میفهممش🌺🌺
M Tg خواهش
اره بازم مشکلی بود بگو من ک کنکور ندارم عوضش دعا کن بقیه الله برم داره :cat_face_with_tears_of_joy: :beating_heart: -
M Tg خواهش
اره بازم مشکلی بود بگو من ک کنکور ندارم عوضش دعا کن بقیه الله برم داره :cat_face_with_tears_of_joy: :beating_heart:Shadow Runner ایشالا باشه مرسی بازم سوال میپرسم ازت ⚘⚘🌷🌷
-
Shadow Runner ایشالا باشه مرسی بازم سوال میپرسم ازت ⚘⚘🌷🌷
M Tg خواهش
ممنون داداش -
M Tg خواهش
ممنون داداشShadow Runner شبیه پسرام؟🙁