سینماتیک
-
M Tg ببخش سوتی بود اصن معادلع رو ندیدم همینجوری 2 و3 اومد تو ذهنم
Shadow Runner اشکال نداره مرسی
فقط یچیزی وقتی میگه متحرک درحال نزدیک شدنه مفهومش چیه؟؟ -
Shadow Runner اشکال نداره مرسی
فقط یچیزی وقتی میگه متحرک درحال نزدیک شدنه مفهومش چیه؟؟M Tg ینی به سمت مبدا مکان ( 0 ) حرکت میکنه
مثل اینجا که مثلا از 3 تا 5 به مبدا نزدیک میشه
مکانش مثبته ولی سرعتش منفیه برعکسشم ممکنه ینی مکانش منفی باشه و سرعتش مثبت
-
M Tg ینی به سمت مبدا مکان ( 0 ) حرکت میکنه
مثل اینجا که مثلا از 3 تا 5 به مبدا نزدیک میشه
مکانش مثبته ولی سرعتش منفیه برعکسشم ممکنه ینی مکانش منفی باشه و سرعتش مثبت
Shadow Runner وای مرسی اینو خیلی بهتر از جدول متوجه شدم عالی بود
-
M Tg خواهش میکنم
-
M Tg فقط بگما شکلی که کشیدم ربطی به سواله دفترت نداره
همینجوری 3 و 5 رو انتخاب کردم -
M Tg سلام چطوری ت؟
نگا کن ....همیشه شیب نمودار x-t میشه سرعت ....
هر چی شیب بیشتر باشه...سرعت هم بیشتره...پس تو باید شیب اون تیکه رو که بیشتر از همه هست رو حساب کنی تا سرعت بیشینه رو ب دست بیاری -
M Tg سلام چطوری ت؟
هر چی شیب بیشتر باشه...سرعت هم بیشتره...پس تو باید شیب اون تیکه رو که بیشتر از همه هست رو حساب کنی تا سرعت بیشینه رو ب دست بیاریAmin Mojarradi استاد نمیفهمم کی تندی صفر میشه
-
M Tg سلام چطوری ت؟
هر چی شیب بیشتر باشه...سرعت هم بیشتره...پس تو باید شیب اون تیکه رو که بیشتر از همه هست رو حساب کنی تا سرعت بیشینه رو ب دست بیاریAmin Mojarradi فهمیدم اینو
-
Amin Mojarradi استاد نمیفهمم کی تندی صفر میشه
M Tg فرمول تندی میدونی چیه؟؟ مسافت به روی زمان....
خب وقتی مسافت صفر باشه پس تندی ما هم صفر میشه...ینی متحرک اصلا و ایدا نباید حرکت کنه تا تندی صفر بشه... -
M Tg فرمول تندی میدونی چیه؟؟ مسافت به روی زمان....
خب وقتی مسافت صفر باشه پس تندی ما هم صفر میشه...ینی متحرک اصلا و ایدا نباید حرکت کنه تا تندی صفر بشه...Amin Mojarradi خداوکیلی دیگه در این حد خنگول نیستم
=>روی نمودار اونجایی نزدیک گودی یا حالت گود مانندیه میگن میشه تندی صفر
پایین سوال ۵۸ رو ببین -
آقا اصلا یه سوال دیگه
مگه وقتی میگه سرعت در لحظه فلان روی نمودار مگه اگر همون لحظه مکانشو پیدا کنیمنمیشه سرعت لحظه ای؟؟ -
Shadow Runner اهان درسته شیب!
به این نمودار نگاهی بندازید
سرعت لحظه ای در t=10 من فکر میکردم بشه ۱۶ ولی اشتباه بود و اختلافی زمانی میشد ۴ و سرعت لحظه ای هم میشد ۴ ولی خب چرا
نمیتونم درست بفهممش
درسته خودش شیب اونجا رو نشون داده و توی لحظه ۶ ولی خب مگه توی یک لحظه نیست؟؟ توی یک لحظه ولی مخرجش شده ۴ -
Shadow Runner اهان درسته شیب!
به این نمودار نگاهی بندازید
سرعت لحظه ای در t=10 من فکر میکردم بشه ۱۶ ولی اشتباه بود و اختلافی زمانی میشد ۴ و سرعت لحظه ای هم میشد ۴ ولی خب چرا
نمیتونم درست بفهممش
درسته خودش شیب اونجا رو نشون داده و توی لحظه ۶ ولی خب مگه توی یک لحظه نیست؟؟ توی یک لحظه ولی مخرجش شده ۴M Tg دلیلش اینه ک شما نمیتونی شیب اون نقطه رو فقط از روی اون نقطه تشخیص بدی مگر اینکه معادله سرعتشو داشته باشی
این درواقع اومده از سرعت متوسط استفاده کرده تا سرعت لحظه ای رو بدست بیاری
تو اینجا میبینی که سرعت لحظه ای (شیب نقطه 10) برابره سرعت متوسط 6 تا 10 هس (شیب 6 تا 10)
واسه همین این شیب هم داره سرعت لحظه ای در لحظه 10 رو نشون میده هم داره سرعت متوسط از 6 تا 10 رو -
M Tg دلیلش اینه ک شما نمیتونی شیب اون نقطه رو فقط از روی اون نقطه تشخیص بدی مگر اینکه معادله سرعتشو داشته باشی
این درواقع اومده از سرعت متوسط استفاده کرده تا سرعت لحظه ای رو بدست بیاری
تو اینجا میبینی که سرعت لحظه ای (شیب نقطه 10) برابره سرعت متوسط 6 تا 10 هس (شیب 6 تا 10)
واسه همین این شیب هم داره سرعت لحظه ای در لحظه 10 رو نشون میده هم داره سرعت متوسط از 6 تا 10 روShadow Runner اگه خودش اون نقطه چینه که لحظه ۶ رو هم نشون میده نکشیده بود اون وقت ما نمیتونستیم سرعت لحظه رو بدست بیاریم؟؟
کل سوال️
-
Shadow Runner اگه خودش اون نقطه چینه که لحظه ۶ رو هم نشون میده نکشیده بود اون وقت ما نمیتونستیم سرعت لحظه رو بدست بیاریم؟؟
کل سوال️
M Tg اره نمیتونستیم
-
M Tg اره نمیتونستیم
Shadow Runner مرسی توضیحاتت توی سوالات فیزیک خیلی خوب بود حتی اگه همون موقع هم متوجه نشم بعدن برگردم روش میفهممش