فرسنگسوم زیست
-
برای ازمون بعدی قلمچی فرسنگ سوم زیست لازمه چرا قرار نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
چرا برنامه دانش آموزان رو بهم میریزید -
مجبوری یه روز از آزمون نگذشته بیای همچین چیزی رو مطرح کنی ..!؟-_-
نگران نباش اگه واقعا نیاز باشه آلا زودتر فیلم های مربوط به آزمون 2 هفته بعد رو قرار می ده ..
ثانیاً برنامه های آلا با گزینۀ دو پیش می ره ..
-
مجبوری یه روز از آزمون نگذشته بیای همچین چیزی رو مطرح کنی ..!؟-_-
نگران نباش اگه واقعا نیاز باشه آلا زودتر فیلم های مربوط به آزمون 2 هفته بعد رو قرار می ده ..
ثانیاً برنامه های آلا با گزینۀ دو پیش می ره ..
@BlAcK-W0_oLF بله با گزینه دو پیش میره ولی گفتن برای قلم چی هم میشه استفاده کرد
و به این دلیل گفتم چون برنامه دارم بی برنامه نیستم که بخوام هر موقع خواستم استفاده کنم -
@BlAcK-W0_oLF بله با گزینه دو پیش میره ولی گفتن برای قلم چی هم میشه استفاده کرد
و به این دلیل گفتم چون برنامه دارم بی برنامه نیستم که بخوام هر موقع خواستم استفاده کنمامیرمهدی شفیع آبادی سال کنکور همه چیز طبق برنامه پیش نمی ره .. و زمین هم مطابق با میل شما در گردش نیست .. اگه برنامتون نمی تونه پوشش بده .. یا کمبود های راه ابریشم (که البته کمبودی هم نداره) برای برنامتون مشکل ایجاد می کنه .. برنامتون رو عوض کنید ..
-
امیرمهدی شفیع آبادی سال کنکور همه چیز طبق برنامه پیش نمی ره .. و زمین هم مطابق با میل شما در گردش نیست .. اگه برنامتون نمی تونه پوشش بده .. یا کمبود های راه ابریشم (که البته کمبودی هم نداره) برای برنامتون مشکل ایجاد می کنه .. برنامتون رو عوض کنید ..
@BlAcK-W0_oLF یعنی چی الان برم بگم نمیخوام قلم چی باشم میخوام برم گزینه دو اخه این حرفه شما میزنی اکثر کسانی که از الا استفاده میکنن و ازمون میدن از قلم چی استفاده میکنن نه گزینه دو
-
@BlAcK-W0_oLF یعنی چی الان برم بگم نمیخوام قلم چی باشم میخوام برم گزینه دو اخه این حرفه شما میزنی اکثر کسانی که از الا استفاده میکنن و ازمون میدن از قلم چی استفاده میکنن نه گزینه دو
امیرمهدی شفیع آبادی گفتم برنامتون رو عوض کنید نه آزمونتون رو ..
-
امیرمهدی شفیع آبادی گفتم برنامتون رو عوض کنید نه آزمونتون رو ..
@BlAcK-W0_oLF چه جوری وقتی باید طبق ازمون بخونم تا بتونم ازمون بدم وقتی فرسنگ دوم از فصل 1 و 2 زیست یازدهم تدریس میکنه ولی ازمون قلم چی از فصل 3 و 4 زیست دهمه بنظر شما چکار کنم زیست یازدهم بخونم برم سر ازمونی که از دهم سوال داده؟!!!!
-
برای ازمون بعدی قلمچی فرسنگ سوم زیست لازمه چرا قرار نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
چرا برنامه دانش آموزان رو بهم میریزیدامیرمهدی شفیع آبادی دیدین که برای این آزمون قلمچی هم شیمی اون بخشی که نرسیده بود رو در فرسنگ دوم قرار دادند مطمءن باش آلا بیشتر از این حرفا به فکر ماست
-
الا توی پیش فروش بودجه بندی های فرسنگ ها رو گذاشته بود شما قبل از خرید باید این چیزا رو با برنامه تون چک میکردید مقصر الا نیست اگر کسی بخواد مقصر باشه خود ما هستیم که بدون مطالعه خرید میکنیم
-
امیرمهدی شفیع آبادی دیدین که برای این آزمون قلمچی هم شیمی اون بخشی که نرسیده بود رو در فرسنگ دوم قرار دادند مطمءن باش آلا بیشتر از این حرفا به فکر ماست
Akbar Ahali من از زیست استفاده میکنم ببینید مشکل اینجاست که برای زیست برای بودجه بندی ازمون بعدی باید فرسنگ سوم منتشر بشه که حتی هنوز فرسنگ دو هم منتشر نشده من نگران این هستم
-
نابغه ای دیه .. 14 روز وقت داری تا آزمون بعدی .. تو این 14 روز هم بهت گفتم امکانش هست که آلا زودتر فیلم های فرسنگ سوم مربوط به آزمون رو قرار بده .. از طرفی اگه قرار هم نداد فدا سرش .. مطمینم شما هم از افرادی هستید که خیلی به فکر آیندتونید و از زمان های خیلی قبل دهم و یازدهمتون رو کامل بستید .. برنامتون رو جوری پیش ببرید که فعلا بودجه بندی باقیه درس هارو برسونید .. در نهایت 2 3 روز مونده اگه خبری نشد کافیه دو سه دور مرور کنید مباحثی که بلدید ..
-
الا توی پیش فروش بودجه بندی های فرسنگ ها رو گذاشته بود شما قبل از خرید باید این چیزا رو با برنامه تون چک میکردید مقصر الا نیست اگر کسی بخواد مقصر باشه خود ما هستیم که بدون مطالعه خرید میکنیم
H_R خیر مقصر الا نیست ولی اون زمانی که گفتن کسانی که قلم چی هستن هم بدردشون میخوره باید فکر اینجاش هم میکردن
-
H_R خیر مقصر الا نیست ولی اون زمانی که گفتن کسانی که قلم چی هستن هم بدردشون میخوره باید فکر اینجاش هم میکردن
امیرمهدی شفیع آبادی در بخدا مسئولان آلاء جواب بدن گفته است:
بله گفته بدرد میخوره ولی نگفته کاملا منطبق هست یعنی شما میتونید از این پکیج برای قسمتی از بودجه بندی استفاده کنید
-
Akbar Ahali من از زیست استفاده میکنم ببینید مشکل اینجاست که برای زیست برای بودجه بندی ازمون بعدی باید فرسنگ سوم منتشر بشه که حتی هنوز فرسنگ دو هم منتشر نشده من نگران این هستم
امیرمهدی شفیع آبادی اگر اینطور باشه پس نباید شیمی از فرسنگ دوم چیزی قرار میدادند اما برای بچه های قلمچی بخش عقب مونده از بودجه بندی را جداگانه به عنوان فرسنگ دوم در پروفایل قرار دادند
-
نابغه ای دیه .. 14 روز وقت داری تا آزمون بعدی .. تو این 14 روز هم بهت گفتم امکانش هست که آلا زودتر فیلم های فرسنگ سوم مربوط به آزمون رو قرار بده .. از طرفی اگه قرار هم نداد فدا سرش .. مطمینم شما هم از افرادی هستید که خیلی به فکر آیندتونید و از زمان های خیلی قبل دهم و یازدهمتون رو کامل بستید .. برنامتون رو جوری پیش ببرید که فعلا بودجه بندی باقیه درس هارو برسونید .. در نهایت 2 3 روز مونده اگه خبری نشد کافیه دو سه دور مرور کنید مباحثی که بلدید ..
@BlAcK-W0_oLF بله بله شما درست میگید کسی که از یک روستا تازه با الا اشنا شده و فقط یک سوال فرصت قبولی داره باید اینطوری نگران باشه
شما خیالت راحته ولی ما خیالمون راحت نیست همچین میگی 14 روز انگار روزای شما 48 ساعته بجای 24 ساعت -
امیرمهدی شفیع آبادی اگر اینطور باشه پس نباید شیمی از فرسنگ دوم چیزی قرار میدادند اما برای بچه های قلمچی بخش عقب مونده از بودجه بندی را جداگانه به عنوان فرسنگ دوم در پروفایل قرار دادند
Akbar Ahali امیدوارم ممنون که گفتید
-
@BlAcK-W0_oLF بله بله شما درست میگید کسی که از یک روستا تازه با الا اشنا شده و فقط یک سوال فرصت قبولی داره باید اینطوری نگران باشه
شما خیالت راحته ولی ما خیالمون راحت نیست همچین میگی 14 روز انگار روزای شما 48 ساعته بجای 24 ساعتامیرمهدی شفیع آبادی اولاً با الا به تازگی آشنا شدی .. با کنکور چی ؟ تازه فهمیدی یه سال تا کنکور فاصله داری ؟ (شما خودت فرصت قبولیت رو کشیدی به یک سال و قطعا مقصر هم خودتی)
از طرفی .. خیر روز های ما 48 ساعت نیست ولی بیشترین استفاده رو از 24 ساعت می کنیم ..
در ضمن .. خواهشا بحث روستا یا شهر رو وسط نکشید .. که کلی مثال می تونم براتون بیارم از افراد موفق شریف روستا نشین ..
-
امیرمهدی شفیع آبادی اولاً با الا به تازگی آشنا شدی .. با کنکور چی ؟ تازه فهمیدی یه سال تا کنکور فاصله داری ؟ (شما خودت فرصت قبولیت رو کشیدی به یک سال و قطعا مقصر هم خودتی)
از طرفی .. خیر روز های ما 48 ساعت نیست ولی بیشترین استفاده رو از 24 ساعت می کنیم ..
در ضمن .. خواهشا بحث روستا یا شهر رو وسط نکشید .. که کلی مثال می تونم براتون بیارم از افراد موفق شریف روستا نشین ..
@BlAcK-W0_oLF من بار اوله کنکور میخوام بدم ولی اینجا شرایط جوریه که فقط امسال میتونم کنکور بدم شما چیزی اطلاع نداری نظر نده لطفا
-
اگه هم با برنامه ریزی مشکلی داری این تاپیک رو بخون .. بلکه مفید باشه ..
https://forum.alaatv.com/topic/22428/برنامه-درسی-منطبق-با-راه-ابریشم-زیست/2