کاردیا
-
H_R توی چندین تست کنکور و قلم چی این بحث مطرح بوده...
و طبق ازمونا و جوابایی ک من دیدم همشون بنداره ابتدای معده رو غلط گرفتن!Amin Mojarradi در کاردیا گفته است:
و طبق ازمونا و جوابایی ک من دیدم همشون بنداره ابتدای معده رو غلط گرفتن!منم خیلی از تست ها رو دیدم که درست گرفتن
-
H_R در جوابیه ی این تست گفته بود بنداره ی کاردیا فقط انتهای مری. یعنی گفته بود اگه بگی ابتدای معده غلطه!!
lAmir hossein اره خب راست میگه اون قسمت برامده اولش ابتدای معدست دیگه اونجا که ما بنداره نداریم
-
Amin Mojarradi در کاردیا گفته است:
و طبق ازمونا و جوابایی ک من دیدم همشون بنداره ابتدای معده رو غلط گرفتن!منم خیلی از تست ها رو دیدم که درست گرفتن
H_R نمونشو بفرستی خیلی ممنون میشم
-
شما رو نمیدونم ولی وقتی استاد میرزایی میگه هست از خودش که نمیگه حتما تحقیق داشته و درسش رو خونده و متوجه شده ...
-
Amin Mojarradi در کاردیا گفته است:
الان حضور ذهن ندارم و در دسترسم نیست پیداش کردم در اولین فرصت قرار میدم
-
یعنی الان برای بنداره ی کاردیا فقط انتهای مری!؟
قاطی کردم -
شما رو نمیدونم ولی وقتی استاد میرزایی میگه هست از خودش که نمیگه حتما تحقیق داشته و درسش رو خونده و متوجه شده ...
-
قاطی کردمlAmir hossein در کاردیا گفته است:
قاطی کردمشما رو نمیدونم میخواید چیکار کنید ولی من یکی میگرم
-
lAmir hossein در کاردیا گفته است:
قاطی کردمشما رو نمیدونم میخواید چیکار کنید ولی من یکی میگرم
-
H_R الان شما طبق صحبت استاد میرزایی میگی این تست اشتباه دیگه
من خود تست وپاسخنامه رو ندیدم که بخوام مطمئن بگم اشتباهه ولی کتاب های تست هم پر از اشتباه هستن
-
H_R منظورتون متوجه نشدم!!
lAmir hossein من بنداره ی انتهای مری رو برابر با بنداره ی ابتدای معده میدونم
-
من خود تست وپاسخنامه رو ندیدم که بخوام مطمئن بگم اشتباهه ولی کتاب های تست هم پر از اشتباه هستن
-
لعنت به کنکور که بجای اینکه بچه ها بخوان بحث علمی بکنن،باید کلید بکنیم رو این مسائل بی اهمیت و مسخره!
-
H_R دوست عزیزمن با لپ تاپ هستم و امکان عکس فرستادن ندارم اما متن تست و جوابش دقیقا از روی سوال نوشتم
lAmir hossein میشه متن سوال و گزینه ها رو بفرستید
-
lAmir hossein من بنداره ی انتهای مری رو برابر با بنداره ی ابتدای معده میدونم
-
لعنت به کنکور که بجای اینکه بچه ها بخوان بحث علمی بکنن،باید کلید بکنیم رو این مسائل بی اهمیت و مسخره!
-
lAmir hossein کاملا درست نوشته....
ابتدای معده بنداره نداریم که...
اون بنداره ای ک مد نظرت هست بنداره انتهای مری هست!!!!!!
نه ابتدای معده...هر وقت دیدی ی جا نوشته بنداره ابتدای معده بدون که غلط نوشته
مراقب باشAmin Mojarradi در وووووو بر شمااااا استاد
-
Bio واقعا فقط شده ی مشت چرت و پرت که هیچ ارزش علمی نداره فقط میخوان با روانت بازی کنن
lAmir hossein شاید باور نکنید اما تو کتابای مرجع اصلا رو این چیزا بحث نشده!فقط گفته این اسنفکتر هست و تمام!
-
lAmir hossein شاید باور نکنید اما تو کتابای مرجع اصلا رو این چیزا بحث نشده!فقط گفته این اسنفکتر هست و تمام!
درستش هم همینه