کدام آزمون آزمایشی؟
-
سلام
از نظر شما کدام آزمون آزمایشی بهتره؟ و چرا؟
قلم چی ، گزینه دو ، گاج ، سنجش و... -
ب نظرم قلم چی
چون سطح سوالاش خیلی بالاس
دیدین ک کنکور امسال چ بلایی سر ما اورد
بهتره ی موسسه ای انتخاب شه ک سطحش بالا باشه!Fragile خیلی ممنون
آره یه چیزایی درباره کنکور امسال شنیدم
میگن سوالاش در حد المپیاد بوده -
سلام
قلم چی ، گزینه دو ، گاج ، سنجش و...Pasdar Ashura قلم چی رو که بنداز دور چون با این اوضاع کرونا تقریبا به هیچ دردی نمیخوره به نظرم برو ماز هم قیمتش مناسبه هم سوالاتش سطح بالایی دارند و با کنکور سازگارن کلی خدمات جانبی هم میده شما با پول آزمون قلم چی میتونین همه خدمات تجربی ماز رو بگیرین گزینه دو هم بخاطر بانک سوالش گزینه خوبیه ولی اولویت با مازه به نظرم
-
Pasdar Ashura قلم چی رو که بنداز دور چون با این اوضاع کرونا تقریبا به هیچ دردی نمیخوره به نظرم برو ماز هم قیمتش مناسبه هم سوالاتش سطح بالایی دارند و با کنکور سازگارن کلی خدمات جانبی هم میده شما با پول آزمون قلم چی میتونین همه خدمات تجربی ماز رو بگیرین گزینه دو هم بخاطر بانک سوالش گزینه خوبیه ولی اولویت با مازه به نظرم
امیر زنگویی
خیلی ممنون -
سلام
قلم چی ، گزینه دو ، گاج ، سنجش و...Pasdar Ashura ببین با هر کدوم حال میکنی !بهتره
-
Pasdar Ashura قلم چی رو که بنداز دور چون با این اوضاع کرونا تقریبا به هیچ دردی نمیخوره به نظرم برو ماز هم قیمتش مناسبه هم سوالاتش سطح بالایی دارند و با کنکور سازگارن کلی خدمات جانبی هم میده شما با پول آزمون قلم چی میتونین همه خدمات تجربی ماز رو بگیرین گزینه دو هم بخاطر بانک سوالش گزینه خوبیه ولی اولویت با مازه به نظرم
امیر زنگویی
ببخشید چرا ماز؟ -
Fragile خیلی ممنون
آره یه چیزایی درباره کنکور امسال شنیدم
میگن سوالاش در حد المپیاد بودهPasdar Ashura چرت می گن .. سوالا نیاز به درک تستی بچه ها داشت که متاسفانه این مهارت خیلی کم بین داوطلبایِ کنکور امسال رشد کرده بود ..
-
سلام
قلم چی ، گزینه دو ، گاج ، سنجش و...Pasdar Ashura فکر می کنم که ثابت شدست هر کی موفق بوده با آزمون ها قلم چی پیش اومده .. پیشنهاد می کنم با قلم چی پیش بیای و 3 آزمون نزدیک به کنکور رو هم سنجش بری .. (من برای خودم این برنامه رو دنبال می کنم) ..