سوال 179 قلم چی
-
-
saba zarei سلام......
ارع اول باید شکل رسم کنیم....با توجه به اینکه جابجایی 5 هست ولی مسافت طی شده 9 هست ما باید ی خط غیر مستقیمی رسم کنیم ک بالاخرع مسافتی ک طی میکنه از نقطه -10 تا -5 بشه عدد 9
و چون ک ب ما سرعت رو در هر دو مکان منفی داده حتما باید از نقطه -10 به سمت منفی محور برع و وقتی هم ک میخاد بیاد به نقطه منفی 5 باید از جهت مثبت بیاد به نقطه منفی پنج تا حتما سرعت منفی باشه طبق داده سوال...
احساس میکنم اصلا با این گفته هام متوجه نمیشی و بهتر هست که شکلشو با جزعیات بکشم...
اگر متوجه نشدی بگو حتما حتما تا رسم کنم و بفرستم ): -
saba zarei سلام......
ارع اول باید شکل رسم کنیم....با توجه به اینکه جابجایی 5 هست ولی مسافت طی شده 9 هست ما باید ی خط غیر مستقیمی رسم کنیم ک بالاخرع مسافتی ک طی میکنه از نقطه -10 تا -5 بشه عدد 9
و چون ک ب ما سرعت رو در هر دو مکان منفی داده حتما باید از نقطه -10 به سمت منفی محور برع و وقتی هم ک میخاد بیاد به نقطه منفی 5 باید از جهت مثبت بیاد به نقطه منفی پنج تا حتما سرعت منفی باشه طبق داده سوال...
احساس میکنم اصلا با این گفته هام متوجه نمیشی و بهتر هست که شکلشو با جزعیات بکشم...
اگر متوجه نشدی بگو حتما حتما تا رسم کنم و بفرستم ):Amin Mojarradi تیکع اخرش قرار بود خنده بشه اشتباه شد
-
saba zarei سلام......
اگر متوجه نشدی بگو حتما حتما تا رسم کنم و بفرستم ):Amin Mojarradi اوپس!!!
الآن فهمیدم
بازم تشکر استاد -
Amin Mojarradi اوپس!!!
الآن فهمیدم
بازم تشکر استادsaba zarei خاهش ...
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم و این موضو رو فهمیده باشی