من و برنامم![🤔 🤔](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f914.png?v=e186a2413c5)
-
سلام به الایی های عزیز
ببینید دوستان
برای برنامه ریزی
روش اصولی اینه ک مطابق برنامه های ی موسسه پیش برید حالا قلم چی گزینه یا هرچیز دیگ
ولی مطابق اونا پیش برین
هر موسسه برنامه راهبردی داره!
هر برنامه راهبردی شماره صفحاتی توش نوشته
اگ کنکوری هستید برای دروس پایه(ک اصولا از همه دهمه) ۴ روز و دروس دوازدهم ۶ روز
اگ دهم یا یازدهمی هستید تعداد صفحاتتون و تقسیم بر ده کنید!
تایمی ک کلیپ میبینید و جدا از برنامه بزارید چون لازمه ک تمام صفحات کتاب و مرورکنید و بخونید!
ببینید دوستان ۱۰ روز میخونید!
جمعه و شنبه میشه برای تحلیل !
ک بهتون پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما برای تحلیل اموزشهای قلم چی و ببینید منظورم تحلیل سوالاته!
پنجشبه قبل ازمونم میشه برای مرور!!
کسایی ک ازمون نمیرین این برنامه برای شما هم صدق میکنه تنها فرقش اینه برای شما کارنامه صادر نمیشه...
اگ درگیر برنامه این! این بهترین برنامه اس ک بهتون گفتم!
-
وقتی ی ورزشی و داریم نگاه میکنیم مثلا والیبال
توی این ورزش بعد از هر ست بازی چیکار میکنن؟؟؟
تحلیل بازی! تحلیل عملکردهای حریف! تحلیل کاستی ها!
منی ک ازمون میدم تویی ک ازمون میدی وقتی میدونیم ایندمون باهمین ازمونها قراره ساخته شه !
چرا جدیش نگیریم ؟؟
تویی ک ازمون میدی میدونی ک اگ طبق اصول پیش نری نمیتونی کاستی های کارت و جبران کنی
منی ک ازمون میدم اگر تحلیل نکرده بودم نمیتونسم متوجه شم ک ریاضی ۱۰۰ درصدی ک میتونسم بزنم و با بی دقتی مطلق به ۳۰ رسوندم!!
تحلیل مهم ترین و مهم ترین و مهم ترین اصول ازمون دادنه!
من تاپیک زدم برای تحلیل اما واقعا متوجه صدم فرصت ان شدنم ندارم (از اینجا از همگی عذر میخوام)
اما برای تحلیل حتما حتما به سوالات دام دار خودتون توجه کنید (سوالاتی ک کنارش تار عنکبوت کشیده)
بدونین کجای کارتون غلط بوده!
حتما چرک نویس کنار دستتون باشه موقعی ک ازمون میدین سوالات مرتب بنویسی تا نوقع تشریح مراحل خودتون و ببینید! -
عالی بود
-
عالی بود