pdf کمک درسی
-
سلام دوستان
پی دی اف کتاب های کمک درسی مثل خیلی سبز و نشرالگو و گاج و... رو تو کانالهای مختلف تو تلگرام میزارن میخواستم ببینم استفاده از اونها مجاز و حلاله یا نه مشکل داره؟؟؟ -
سلام اگر مرجعتون رهبریه. بنا بر احتیاط واجب حرامه. منم کمرم خورد شد وقتی فهمیدم
-
دوستان به نظرتون
چجوری کم خرج کنیم و تست پیدا کنیم که حرام هم نباشه؟ -
-
دوستان به نظرتون
چجوری کم خرج کنیم و تست پیدا کنیم که حرام هم نباشه؟@mohammad-gando بیا پی وی ..!
-
@mohammad-gando بیا پی وی ..!
@BlAcK-W0_oLF
من ریپورتم
-
سلام اگر مرجعتون رهبریه. بنا بر احتیاط واجب حرامه. منم کمرم خورد شد وقتی فهمیدم
@mohammad-gando بله مرجعم رهبره
خیلی ممنون -
سلام دوستان
پی دی اف کتاب های کمک درسی مثل خیلی سبز و نشرالگو و گاج و... رو تو کانالهای مختلف تو تلگرام میزارن میخواستم ببینم استفاده از اونها مجاز و حلاله یا نه مشکل داره؟؟؟مبین رحمتی سلام... اگرم که حرام باشه به نظرم به گردن ادمین اون کاناله... فک کنم البته
-
مبین رحمتی سلام... اگرم که حرام باشه به نظرم به گردن ادمین اون کاناله... فک کنم البته
@Sadaf-A نه من پرسیدم از سایت رهبری . کمی پایین تر عکسشو گذاشتم. گردن هردوتامونه هم مدیر کاناله هم من
-
@Sadaf-A نه من پرسیدم از سایت رهبری . کمی پایین تر عکسشو گذاشتم. گردن هردوتامونه هم مدیر کاناله هم من
@mohammad-gando واااااای... پ الان اینجور پی دی آفا رو آدم ع کجا باید بیاره؟!
-
@Sadaf-A با اجازه ناشر و احتمالا پرداخت پول بهش. مثلا تو اپلیکیشن گاجینو پول میدی اشتراک میخری هم آزمون میدی هم همه کتابای کمک درسی گاج برات pdf هاش آزاده! در کل به پول نیاز داری
-
@Sadaf-A با اجازه ناشر و احتمالا پرداخت پول بهش. مثلا تو اپلیکیشن گاجینو پول میدی اشتراک میخری هم آزمون میدی هم همه کتابای کمک درسی گاج برات pdf هاش آزاده! در کل به پول نیاز داری
@mohammad-gando پولش مهم نی فقط فک میکردم حرام نباشه...... گاجینو خوبع دیگ؟!
-
@Sadaf-A
شما هیچ راهی ندارید که پی دی اف رو از یه منبع قانونی تهیه کنید .. چون به هیچ کسی نمی دن ..
تنها راه حلال برای اینکه پی دی افی تهیه کنید اینه که اول کتاب رو به صورت فیزیک بخرید .. بعد پی دی افش رو از کانال دانلود کنید و به هیچ عنوان فایل رو پخش نکنید ..
-
@mohammad-gando پولش مهم نی فقط فک میکردم حرام نباشه...... گاجینو خوبع دیگ؟!
@Sadaf-A من خودم هنوز امتحان نکردم ولی دوستام میگن خوبه. در ضمن جای نگرانی نیست. 1 روز اشتراک رایگان برای آشنایی با اپ داری!
-
@Sadaf-A من خودم هنوز امتحان نکردم ولی دوستام میگن خوبه. در ضمن جای نگرانی نیست. 1 روز اشتراک رایگان برای آشنایی با اپ داری!
@mohammad-gando اوکی... مرسی
-
از فیدیبو بخرید
تو مناسبت های مختلف کد تخفیف میده و قیمتشم مناسبه -
از فیدیبو بخرید
تو مناسبت های مختلف کد تخفیف میده و قیمتشم مناسبه@D-fateme-r چه جالب ممنان
-
@Sadaf-A
شما هیچ راهی ندارید که پی دی اف رو از یه منبع قانونی تهیه کنید .. چون به هیچ کسی نمی دن ..
تنها راه حلال برای اینکه پی دی افی تهیه کنید اینه که اول کتاب رو به صورت فیزیک بخرید .. بعد پی دی افش رو از کانال دانلود کنید و به هیچ عنوان فایل رو پخش نکنید ..
-
@BlAcK-Wo_oLF برای خرید پی دی اف کتابای کمک درسی باید عضو سایتشون بشی و اکثرا قیمت پی دی افشون خیلی کمه پرداخت میکنی و لینک دانلودش براتون ارسال میشه من که کتابای اقای اقاجانی و اینطوری خریدم
این پست پاک شده! -
@BlAcK-Wo_oLF برای خرید پی دی اف کتابای کمک درسی باید عضو سایتشون بشی و اکثرا قیمت پی دی افشون خیلی کمه پرداخت میکنی و لینک دانلودش براتون ارسال میشه من که کتابای اقای اقاجانی و اینطوری خریدم
aylar mo بهم یکم دقیق تر توضیح میدی؟