برای مهندسی پزشکی برم ریاضی یا تجربی؟؟؟
-
باسلام خدمت آلایی های عزیز
راستش من دانش آموز دهم تجربی ام و هدفم *** مهندسی پزشکی هست اما تو مدرسه ما دبیرهای بهتر رو واسه رشته ریاضی میزارن به نظرتون با توجه به اینکه واسه مهندسی پزشکی ریاضی درس مهمی هست من برم ریاضی و بعد کنکور تجربی بدم؟
اخه اولیام و اطرافیان هم به من پیشنهاد میکنن که برم ریاضی شاید خوشم اومد:call_me_hand_light_skin_toneامیدوارم همراهی کنید
یاعلی
-
راستش من دانش آموز دهم تجربی ام و هدفم *** مهندسی پزشکی هست اما تو مدرسه ما دبیرهای بهتر رو واسه رشته ریاضی میزارن به نظرتون با توجه به اینکه واسه مهندسی پزشکی ریاضی درس مهمی هست من برم ریاضی و بعد کنکور تجربی بدم؟
اخه اولیام و اطرافیان هم به من پیشنهاد میکنن که برم ریاضی شاید خوشم اومد:call_me_hand_light_skin_toneامیدوارم همراهی کنید
یاعلی
Mahdi Rafiei مگه مهندسی پزشکی اصلا تو کنکور ریاضی نیست؟؟
-
فک کنم مهندس پزشکی هم میتونی از ریاضی بر وهم از تجربی بنظرم دراین یه پرسشی بکن ببین میتونی از هردو رشته بری یا نه موفق موفق باشی دوست آلایی
-
مهندسی پزشکی مال ریاضیه
-
یاعلی
Mahdi Rafiei مهندسی پزشکی رو میتونی هم از تجربی و هم از ریاضی بخونی.اگه از ریاضی بخونی بدون کنکور و با سوابق تحصیلی میتونی بخونی ولی اگه از تجربی بخونی باید کنکورو بدی ولی اگه بخوای دانشگاه ازاد بری ک هیچی.من خودمم میخوام مهندسی پزشکی بخونم و اومدم رشته تجربی چون شنیدم مهندسی پزشکی تو ایران بازار کار نداره و برای همین رفتم تجربی ک اگه نظرم عوض شد یه رشته دیگه از تجربی برم.
باید ببینی به چ رشته ای علاقه داری از همون رشته برو
موفق باشی -
برو ریاضی کنکور ریاضی بده چرا لقمه رو میپیچونین