سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
قلم چی ۲ آبان
-
Amin Mojarradi
ببخشید دکتر
شما مطالعتون در روز چقدره؟و در هفته چند تا تست میزنین؟ -
Fateme Sh 0 سلام مهندس /دکتر
بسته ب همون روز و ساعت کلاسام و متناسب با برنامه ام -
این پست پاک شده!
-
ali kalantari خیلی هم عالی
استارت خوبی بوده...
حتما میتونی تموم کنی
انشالا ک همیشه ترازات بالاتر و بالاتر بره و اینجوری ارامش و اعتماد ب نفست هم بالاتر میره -
Fateme Sh 0 سلام....
اره چون اولین ازمون هست نمیتوی برای خودت تراز در نظر بگیری ولی بنظرم حتما حتما رو ی تیکه کاغذ درصد هایی رو ک میخای توی دروس مختلف بهش برسی رو یادداشت کن و بعد از نتیجه ازمونت نگاه کن ببین چیکار کردی ....
قطعا اگر تلاش کنی ،متناسب با مقدار تلاشت نتیجه مطلوبتو میگیری و نا امید نمیشی
انشالا ک بهترین نتیجه رو توی ازمون این هفته رو میگیری و خیلی بیشتر از قبل ب خودت امیدوار بشی -
Amin Mojarradi از بس آماده ام حرفی برا گفتن ندارم سر عمر
-
مرسییی
ایشالله توهم همین طور
خوشحال شدم
-
ali kalantari مرسی ازت داداش ...
ممنون ..ایشالا همیشه موفق و سربلند باشی
منم خیلی خوشال شدم -
Amin Mojarradi شما فک کن حوصله تایپ نداریم️
-
زهرا بنده خدا وقتی اینو نوشتی ینی حوصلشو داری...
مشکل ی جای دیگس...
اعتماد ب نفسشو نداری ؟ -
Amin Mojarradi
من هیچ وقت اعتماد به نفسم جواب نداده
وقتی گفتم عالی میشه--->بدترین حالت ممکن اتفاق افتاده:(
حتی اگه تلاشمم کرده بودم :
خیلی وقتا هم بوده که گفتم هیچی نمیشم ولی خوب شدم
ولی این دفعه میدونم خیییلی بد میشم خیییلی -
زهرا بنده خدا
صددرصد که اگر تلاش نکنی و بگی من نتیجه میگیرم ،هیچ نتیجه ای نمیگیری
هیچوقت نگو اعتماد ب نفسم جواب نمیده:(
اگر تلاش کنی ، قطعا نتیجه میگیری ، برا ازمون این هفته، مطالعه داشتی ایا که اینجوری میگی؟
️ -
Amin Mojarradi این هفته واقعا خیلی کم کاری کردم میدونمم بد میشم.
ولی تازه دارم خیلی از کم کاریا و روشای غلطم پیدا میکنم...
مثلا فک میکردم خیلی میخونم وقتی شروع کردم دفتر برنامه ریزیم کامل کنم دیدم هیییییچی نمیخونمبا اینکه ساعت۷_۸ شروع به خوندن میکنم ولی فقط وقتم داره هدر میره.
از هشتم که آزمون میدادم هیچ وقت جرعت نکردم روش خوندنم تغییر بدم چون اگه ترازم پایین میومد دیگه هیچی...هم مدرسه گیر میداد هم خانواده...ترازم همیشه۶۲۰۰به بالا بود...یادش بخیر همیشه رتبهم
۱_۳بود...همین باعث شده بود توقع ازم بالا بره...
پسرفتم از نهم شروع شد و تو دهم اوج گرفت...
خیلی حس بدیه که خانوادت با یه چشم دیگه بهت نگاه کن...عصرای جمعه میمیرم و زنده میشم تا ترازم بهشون میگم🥺 -
زهرا بنده خدا اهان...
پس دلیل داره، چون خودت حس میکنی کم کاریکردی...
ولی اگر حس کنی ک واقعا خیلی خوب خوندی و اماده ای ،خیلی نتیجه عالی گیرت میاد....
.
شک نکن باید روش درس خوندتو عوض کنی، اگر میبینی بازدهی نداری این کارو کن...
عیب نداره...مهم نیست ترازت اولش افت کنه...مهم اینه تو بلند مدت پیشرفت داشته باشه...
حتما باید درست درس بخونی و به راحتی میتونی دوباره بالای ۶۳۰۰ بیای -
Amin Mojarradi ممنونم از انگیزه دادنتون
من هرهفته میام همین میگم
آخرشم هیچ که هیچ
به هرحال موفق باشید -
Amin Mojarradi منم ب جمع انلاینی ها پیوستم متاسفانه انلاین ازمون میدم
-
مهشید غضنفرآبادی خوش اومدی
-
زهرا بنده خدا
خاهش کاری نکردم ک....
منم قبلا همینجوری بودم....دقیقن 11 ام ک بودم... اول هفته میشنستم برنامه میریختم....ولی هیچکدومش اجرا نمیشد...
کافیع یه بار با قدرت شروع کنی و همونجوری ادامه بدی....