تحلیل ساعت مطالعه کنکور 1400
-
سلام دوستان
شیمی کدوم استاد بهترنرضا رضایی 0 اقای پویان نظر عالین
-
سلام دوستان
شیمی کدوم استاد بهترنرضا رضایی 0 اقای گودرزی خیلی خوبن تست زیادی حل میکنن البته خودتون از هر استاد یک کلیپ نگاه کنید با هر کدوم که بهتر متوجه میشید با همون استاد پیش برید
-
Fateme Rezaii سلام چطور مگه؟
-
بچه ها تاپیک گزارش مطالعه سلام
نمیدونم پیامم میبینید یا نه
کسی پایه است قرار بزاریم که فردا کمتر از ۸ ساعت نخونیم؟
اخه من خودم واقعا تایمم آزاده ولی نمیدونم چرا اینقدر ساعت مطالعه ام کمه
کسی هم نیومد خودم با خودم قرار میزارم -
کسی هم نیومد خودم با خودم قرار میزارمchichak am در تحلیل ساعت مطالعه کنکور 1400 گفته است:
کسی هم نیومد خودم با خودم قرار میزارمسلام
باشه
من رو فالو کن من هستم -
chichak am در تحلیل ساعت مطالعه کنکور 1400 گفته است:
باشه
من رو فالو کن من هستمIm Ho3ein سلام خیلی ممنون
ولی این روش هم بهم جواب نداد :|
ممنون از توجهتون دوست آلایی -
Im Ho3ein سلام خیلی ممنون
ممنون از توجهتون دوست آلایی -
Im Ho3ein سلام خیلی ممنون
ممنون از توجهتون دوست آلاییchichak am
سلام
میتونید با یکی از دوستاتون قرار بزارید که ک مثلا اگه از ی مقدار کمتر خوندید مبلغی رو براش پرداخت کنید.(ک ی چالش براتون ایجاد بشه) حتما" هم لازم نیست از روز اول از ساعات مطالعه زیاد شروع کنید. کم کم زیادش کنید.
با دوستام چند روز برای سحرخیزی چالش گذاشتیم و خیلی خوب بود. -
chichak am
سلام
میتونید با یکی از دوستاتون قرار بزارید که ک مثلا اگه از ی مقدار کمتر خوندید مبلغی رو براش پرداخت کنید.(ک ی چالش براتون ایجاد بشه) حتما" هم لازم نیست از روز اول از ساعات مطالعه زیاد شروع کنید. کم کم زیادش کنید.
با دوستام چند روز برای سحرخیزی چالش گذاشتیم و خیلی خوب بود.Hhh Hh
سسلام خیلی ممنون
جالبه
امتحانش میکنم
موفق باشید -
chichak am در تحلیل ساعت مطالعه کنکور 1400 گفته است:
باشه
من رو فالو کن من هستمIm Ho3ein من هستم
-
Im Ho3ein من هستم
Niloofar Ghiasi علیک
؟؟ -
Im Ho3ein من هستم
Niloofar Ghiasi
لیگ؟؟ -
سلام به دوستانی که در تایپک ریلود با هم هستیم چون قرار شد صحبتهامون اینجا باشه اینجا ازتون کمک میخوام
من الان سه روزه میتونم بگم بالای دوساعت نرسیدم
یه سردرد عجیب و احساس سنگینی تو سرم احساس میکنم
اصلا نه میتونم برم سراغ درس نه برم سراغ گوشی نه کامپیوتر نه تلویزیون نه میتونم ورزش کنم نه غذا بخورم
و از همه بدتر یه احساس عصبانیت شدید از خودم دارم که چرا سه روز رو تلف کردم و همین دلیل هی حالم رو بدتر میکنه
من هرسال یک بار اینطور میشم و تقریبا همین موقع ها هم هست ولی اصلا دوست ندارم این وضع ادامه پیدا کنه
لطف کنید بگید من الان دقیقا چیکار کنم؟شما این مواقع چیکار میکنید؟یه سوال دیگه اینکه اگر راه ابریشمی هستید چطور واسش برنامه ریزی میکنید؟من برنامه ریزی میکنم یه فیلم زودتر تموم میشه یه فیلم خیلی خیلی دیرتر تموم میشه من هم که نمیدونم محتویات هر فیلم چیه که واسش برنامه ریزی کنم
واسه همین میتونم بگه که فقط همینطور دارم جلو میرم یعنی اول میخونم و بعد ثبت میکنم نه اینکه اول برنامه ریزی کنم و بعد بهش عمل کنم شما تو این راستا چیکار کردید
اوه خیلی حرف زدم ببخشید اگر میتونید راهنماییم کنید خوشحال میشم -
سلام به دوستانی که در تایپک ریلود با هم هستیم چون قرار شد صحبتهامون اینجا باشه اینجا ازتون کمک میخوام
من الان سه روزه میتونم بگم بالای دوساعت نرسیدم
یه سردرد عجیب و احساس سنگینی تو سرم احساس میکنم
اصلا نه میتونم برم سراغ درس نه برم سراغ گوشی نه کامپیوتر نه تلویزیون نه میتونم ورزش کنم نه غذا بخورم
و از همه بدتر یه احساس عصبانیت شدید از خودم دارم که چرا سه روز رو تلف کردم و همین دلیل هی حالم رو بدتر میکنه
من هرسال یک بار اینطور میشم و تقریبا همین موقع ها هم هست ولی اصلا دوست ندارم این وضع ادامه پیدا کنه
لطف کنید بگید من الان دقیقا چیکار کنم؟شما این مواقع چیکار میکنید؟یه سوال دیگه اینکه اگر راه ابریشمی هستید چطور واسش برنامه ریزی میکنید؟من برنامه ریزی میکنم یه فیلم زودتر تموم میشه یه فیلم خیلی خیلی دیرتر تموم میشه من هم که نمیدونم محتویات هر فیلم چیه که واسش برنامه ریزی کنم
واسه همین میتونم بگه که فقط همینطور دارم جلو میرم یعنی اول میخونم و بعد ثبت میکنم نه اینکه اول برنامه ریزی کنم و بعد بهش عمل کنم شما تو این راستا چیکار کردید
اوه خیلی حرف زدم ببخشید اگر میتونید راهنماییم کنید خوشحال میشمابوالفضل ریسی سلام
سردرتون دلیل خاصی دارن؟من بخاطرسینوزیت این سردردارودارم
وایام امتحانات به چشمام میزد وخیلی فشارمیاورد.دکترکه رفتم به قطره برای چشمم دادویه روغن برای سینوزیت.اینجوری که شمامیگین خیلی اذیتتون میکنه بنظرم جدی بگیرینش
دمنوش خیلی کمک میکنه یه سری معجون های ترکیبی که طعم خوبی ام دارن پیشنهاد میکنم ؛به لیمو،گل گاو زبون آویشن -
ابوالفضل ریسی سلام
وایام امتحانات به چشمام میزد وخیلی فشارمیاورد.دکترکه رفتم به قطره برای چشمم دادویه روغن برای سینوزیت.اینجوری که شمامیگین خیلی اذیتتون میکنه بنظرم جدی بگیرینش
دمنوش خیلی کمک میکنه یه سری معجون های ترکیبی که طعم خوبی ام دارن پیشنهاد میکنم ؛به لیمو،گل گاو زبون آویشن@ida-shateri در تحلیل ساعت مطالعه کنکور 1400 گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام
دمنوش خیلی کمک میکنه یه سری معجون های ترکیبی که طعم خوبی ام دارن پیشنهاد میکنم ؛به لیمو،گل گاو زبون آویشنآویشن که خوراکمه به همراه اسطخدوس
البته من پولیپ بینی هم دارم و هرشب باید قرص سیتریزین بخورم الان حدود دوسالی بیشتره هرشب میخورم فکر کنم عوارض اونه باید حتما برم دکتر
ممنون از راهنماییتون -
@ida-shateri در تحلیل ساعت مطالعه کنکور 1400 گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام
دمنوش خیلی کمک میکنه یه سری معجون های ترکیبی که طعم خوبی ام دارن پیشنهاد میکنم ؛به لیمو،گل گاو زبون آویشنآویشن که خوراکمه به همراه اسطخدوس
البته من پولیپ بینی هم دارم و هرشب باید قرص سیتریزین بخورم الان حدود دوسالی بیشتره هرشب میخورم فکر کنم عوارض اونه باید حتما برم دکتر
ممنون از راهنماییتون -
Hhh Hh من اینجا منشنتون کردم چون اونجا اسپم نشه
شما اگ خیلی سختتون میشه ی تایم پایه برا خودتون مشخص کنید مثلا3 بعدش هرروز 15 دقیقه به این تایم اضافه کنید اما پایبند باشید و هرروز که 15 مین اضافع میکنید مطالعه کنید کم کم اینجور تو 10 روز 150 دقیقه به تایمتون اضافه میشه
اگ فک میکنید این هفته 7 خیلی سختتون میشه اینکارو کنید و هفته بعد ک ب نزدیکای 7 رسیدید مثلا کف مطالعتون رو 6 و7 بزارید فک کنم این کار مجواب بده حالا خودتون هرچی صلاح میدونید انجام بدید
موفق باشید
این تاپیک هم فک کنم بتونه بهتون کمک کنهhttps://forum.alaatv.com/topic/27952/این-داستان-قسمت5-شروع-مطالعه-برای-کنکور-از-بهمن-یا-اسفند
-
Hhh Hh من اینجا منشنتون کردم چون اونجا اسپم نشه
شما اگ خیلی سختتون میشه ی تایم پایه برا خودتون مشخص کنید مثلا3 بعدش هرروز 15 دقیقه به این تایم اضافه کنید اما پایبند باشید و هرروز که 15 مین اضافع میکنید مطالعه کنید کم کم اینجور تو 10 روز 150 دقیقه به تایمتون اضافه میشه
اگ فک میکنید این هفته 7 خیلی سختتون میشه اینکارو کنید و هفته بعد ک ب نزدیکای 7 رسیدید مثلا کف مطالعتون رو 6 و7 بزارید فک کنم این کار مجواب بده حالا خودتون هرچی صلاح میدونید انجام بدید
موفق باشید
این تاپیک هم فک کنم بتونه بهتون کمک کنهhttps://forum.alaatv.com/topic/27952/این-داستان-قسمت5-شروع-مطالعه-برای-کنکور-از-بهمن-یا-اسفند