تدوین یک برنامه برای مطالعه همراه با راه ابریشم
-
سلام به دوستان آلایی امروز میخوام یه برنامه بدم واسه راه ابریشم خصوصا واسه کسایی که ازش عقب افتادن
نکته اول:برنامه هر کس باید شخصی سازی شده باشه پس من اینجا فقط یه برنامه کلی میدم بقیش به عهده خودتون
نکته دوم:این برنامه بیشتر بدرد فارغ التحصیلا میخوره اما دوازدهمیا هم میتونن با یه سری تغییر ازش استفاده کنن.
چیزایی که بین کنکوریا مشترکه
1️⃣ساعت بیداری باید ۵ صبح باشه(سحرخیز باش تا کامروا باشی)
2️⃣تایم بین ۵ تا ۶ واسه خودتون یه روتین روزانه داشته باشین.مثل نماز،صبحانه سبک،ورزش و...
3️⃣در طول شبانه روز حداکثر باید ۲تا عمومی و ۴ درس اختصاصی بخونید.
4️⃣هر ۶۰ یا ۸۰ دقیقه مطالعه ۲۰ دقیقه استراحت کنید.برنامه
از ساعت ۶ تا ۱۲: ۲ درس اختصاصی(راه ابریشم:مطابق برنامه ای که آلا میده) و ۱ درس عمومی بخونید.
از ساعت ۱۲تا ۱۴:۳۰: جبرانی برای راه ابریشم
از ساعت ۱۴:۳۰تا۱۶: استراحت و ناهار و..
از ساعت۱۶تا۲۱: ۲درس اختصاصی(راه ابریشم:مطابق برنامه آلا) و یک درس عمومی
ساعت پایان برنامه:۲۲:۴۰
ساعت خواب ۲۳:۰۰
کوییز شبانه و مرور دروس امروز:۲۱:۴۰ تا ۲۲:۴۰
واژگان یا درک مطلب زبان:۲۱:۲۰تا۲۱:۴۰
یه نکته مهم هیچ وقت در برنامه قید نکنید مثلا ۹ تا ۱۰ زبان.اگه مثل این برنامه بازه ها رو تعیین کنید خیلی بهتره،فقط تایم مطالعه و تعداد تست رو مشخص کنید مثلا ۲ساعت ریاضی و ۴۰ تست.
میتونید بعضی روزها که سرتون شلوغ نیست و دروس عمومی رو با توجه به بودجه بندی آزمون به اتمام رسونید.یک درس عمومی رو بر دارید و بجاش فیلم های راه ابریشمی رو که ندیدید ببینید.
در پایان هفته هم دروس مربوط به اون هفته رو مرور کنید.
یا علی@elham650 سلام. ببخشید من تو درس فارسی مشکل دارم و اونم اینکه نمیدونم چرا برا این خیلی وقت کم میزارم. به نظر شما چیکار میتونم بکنم تا این درس خیلی قوی کنم. مثلا من برنامه مینویسم برا خودم و همه درسا رو میخونم به جز فارسی .
-
@elham650 سلام. ببخشید من تو درس فارسی مشکل دارم و اونم اینکه نمیدونم چرا برا این خیلی وقت کم میزارم. به نظر شما چیکار میتونم بکنم تا این درس خیلی قوی کنم. مثلا من برنامه مینویسم برا خودم و همه درسا رو میخونم به جز فارسی .
-
@elham650 سلام. ببخشید من تو درس فارسی مشکل دارم و اونم اینکه نمیدونم چرا برا این خیلی وقت کم میزارم. به نظر شما چیکار میتونم بکنم تا این درس خیلی قوی کنم. مثلا من برنامه مینویسم برا خودم و همه درسا رو میخونم به جز فارسی .
Amin Rm سلام برای فارسی باید از کتابهای موضوعی استفاده کنید کتابهای نشر الگو و نشر دریافت (دکتر سبطی) خوبن میتونین از اونا استفاده کنید و حداکثر باید ۸،۹ ساعت در هفته فارسی بخونید بیشتر از اون فایده ای نداره..
راستش یه زمانی خود من هم فارسی رو زیاد جدی نمیگرفتم و نمیخوندمش بعدش که کتب نشر دریافت رو خریدم از این رو به اون رو شدم طوریکه همیشه دلم میخواست اول فارسی رو بخونم بعد دروس دیگه رو شاید خیلیا بگن که تست های زیادی نداره اما به عقیده من اون کتابها به عبارتی ماهیگیری رو به آدم یاد میده...و من موقع خوندنشون احساس میکنم سر کلاس استاد نشستم،درکل کتاب خوبیه اگه به فارسی علاقه ندارید یا نمیخونیدش کتب نشر دریافت رو پیشنهاد میکنم استاد در کتاب قید کردن که دقیقا باید چکار کنیم هر موقع هم که لازم بوده در کتاب تست و تمرین قرار دادن و این کتب به همراه کتاب ۱۰۰۰تست برای رسیدن به درصد ۱۰۰ کافی هستن.. -
Amin Rm سلام برای فارسی باید از کتابهای موضوعی استفاده کنید کتابهای نشر الگو و نشر دریافت (دکتر سبطی) خوبن میتونین از اونا استفاده کنید و حداکثر باید ۸،۹ ساعت در هفته فارسی بخونید بیشتر از اون فایده ای نداره..
راستش یه زمانی خود من هم فارسی رو زیاد جدی نمیگرفتم و نمیخوندمش بعدش که کتب نشر دریافت رو خریدم از این رو به اون رو شدم طوریکه همیشه دلم میخواست اول فارسی رو بخونم بعد دروس دیگه رو شاید خیلیا بگن که تست های زیادی نداره اما به عقیده من اون کتابها به عبارتی ماهیگیری رو به آدم یاد میده...و من موقع خوندنشون احساس میکنم سر کلاس استاد نشستم،درکل کتاب خوبیه اگه به فارسی علاقه ندارید یا نمیخونیدش کتب نشر دریافت رو پیشنهاد میکنم استاد در کتاب قید کردن که دقیقا باید چکار کنیم هر موقع هم که لازم بوده در کتاب تست و تمرین قرار دادن و این کتب به همراه کتاب ۱۰۰۰تست برای رسیدن به درصد ۱۰۰ کافی هستن..@elham650 ممنون
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد