سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چیکار کنم؟؟
-
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه ک من با این تدریسا و کلاسای مجازی مشکل دارم و احساس میکنم از درسا عقب افتادم و اگر خودم بخونم و فقط برم امتحانای پایانی رو بدم خیلی راحت ترم.ولی مشکل اینه ک مدرسه اجازه نمیده ک همچین کاریو بکنم و بحث نمره ی مستمرو میارن با اینکه مدرسه ی غیرانتفاعیه!!کاش معلما راحتم میزاشتن ک خودم درس بخونم
حالا من موندم چیکار کنم.کلا امسالو مدرسه نرم و سال دیگه ک اوضاع بهتر شد امسالو بخونم و تابستون بشینم سال گذشته رو مرور کنم و سال دیگرو پیش خوانی یا مدرسمو عوض کنم و بگردم دنبال مدرسه ای ک بزاره اینطوری درس بخونم...؟
کلافه شدم
لطفاااااا راهنماییم کنین -
اصل امتحان نهاییه
امتحانتو خوب بدی نمره مستمرتوهم بالا میدن -
امیررضا فلاح نژاد اره درسته ولی الان مدرسه گیر داده ک باید کلاسارو شرکت کنم و بهم نمره مستمر نمیدن
-
امیررضا فلاح نژاد صحبت کردن چن بار ولی بازم اونا حرف خودشونو میزنن.موندم چیکار کنم
-
تو نمیتوانی به طور همزمان هم آماده جنگ و هم مانع از وقوع جنگ شوی
-
مجبوری انتخاب کنی
یا باید با شرایط مدرسه کنار بیای
یا این که به معدل اهمیت ندی -
نظر من اینه که به معدل اهمیت ندی
......باید چیزای که دوست داری رو از دست بدی تا چیزایی که خیلی دوست داری رو به دست بیاری... -
-
امیررضا فلاح نژاد
پس بهتره بهشون بگم من کلاسارو شرکت نمیکنم فقط میام امتحان پایانی بدم نمره ی مستمر هم ندین
امتحان پایانیو ک خوب کنم مجبور میشن مستمر روهم خوب بدن
ولی بازم لج میکنن گیر میدن
فکر کنم لج کنن بهم اجازه ندن برم امتحان بدم -
امیررضا فلاح نژاد
اونا فقط میخوان ک توی همه ی کلاسا شرکت کنم.الکی نمره ی مستمرو بهانه میکنن ک بترسونن.بهم گفتن یا کلاسارو همرو شرکت کن یا هم اسمتو کلا رد کنیم امسالو نخون -
منتظر ظهور
واتساپ و تلگرام و شاد و ادوب کانکت(خیلی افتضاح) -
منتظر ظهور
نه یازدهم تجربی -
aaa bbb نه اگه امتحان پایانی خوب بشی بازم ممکنه مستمر کم بدن
من خودم پارسال فیزیک همین کار کرد
مستمر۱۸/۵شدم،پایانی مطمئنم بالای۱۹شدم
ولی چون تو کلاسا نبودم به دلیل نت ضعیف دوتاش بهم۱۷/۵داده بود.
ولی کلا به نظرم مدرسه زیاد برات مهم نباشه
چون آخر کار رتبه کنکور میخوان نه معدل -
زهرا بنده خدا
اره ولی مدرسه گیر داده راحتم نمیزارن هی میگن بیا کلاسارو شرکت کن میترسم کلا اسممو از مدرسه رد کنن بهم اجازه ندن برم امتحانای پایانی رو بدم -
aaa bbb در چیکار کنم؟؟ گفته است:
منتظر ظهور
نه یازدهم تجربیمیدونم مدرسه واقعا وقت تلف کردنه
من دوازدهم بودم امسال
مدرسه ما خیلی کلاسا رو بد تشکیل داد. اول که فقط تو واتساپ برا هر درس گروه زدن فقط رفع اشکال
تازه آخرای اسفند گفتن کلاس شیمی دارین
رفتم دیدم معلمه فقط ویس میزاره
منم دیدم اینطوری وقت تلف کردنه
چون تو گروه ها عضو بودم و مشاور شمارمو داشت واتساپم رو بستم و کلا از مدرسه جدا کردم خودمو. با یه شماره دیگه وارد شدم و فقط به 2تا از دوستای صمیمیم دادم
تا امتحانای نهایی کسی از من خبر نداشت بچه ها که منو دیدن هی میگفتن کجا بودی و همه معلما دنبالتن و گفتن بهت مستمر نمیدن. ولی هیچی نشد. یا حتی گفتن برا امتحان نهایی اسممو رد نمیکننمیتونی تو هم همین کارو بکنی شمارتو عوض کن که آنلاین نشی بعدا پیگیر شدن هم بگی نتت کلا قطع شده
یا اینکه به نظرم مدرست رو عوض کن و یه دولتی بنویس و خودت بخون با آلا. واقعا تو این شرایط و آنلاین بودن کلاسا غیر انتفاعی بودن نمی صرفه. اینطوری فشار روی خانواده هم کمتر میشه
ارزش وقتت رو بدون
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
موفق باشی -
aaa bbb در چیکار کنم؟؟ گفته است:
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه ک من با این تدریسا و کلاسای مجازی مشکل دارم و احساس میکنم از درسا عقب افتادم و اگر خودم بخونم و فقط برم امتحانای پایانی رو بدم خیلی راحت ترم.ولی مشکل اینه ک مدرسه اجازه نمیده ک همچین کاریو بکنم و بحث نمره ی مستمرو میارن با اینکه مدرسه ی غیرانتفاعیه!!کاش معلما راحتم میزاشتن ک خودم درس بخونم
حالا من موندم چیکار کنم.کلا امسالو مدرسه نرم و سال دیگه ک اوضاع بهتر شد امسالو بخونم و تابستون بشینم سال گذشته رو مرور کنم و سال دیگرو پیش خوانی یا مدرسمو عوض کنم و بگردم دنبال مدرسه ای ک بزاره اینطوری درس بخونم...؟
کلافه شدم
لطفاااااا راهنماییم کنینکلاسا رو شرکت کن،سعی کن با دقت بهشون توجه کنی و تا جای ممکن مطالبی که میگن رو یاد بگیری
من دقیقا شرایط تو رو دارم.
نگران نباش،تشریحی عالی بخون و تستی در کنارش تا هرجا که توانایی داری کار کن(کم کاری نکنیا! اگه یکم تلاشتو بیشتر کنی هم به تستی هم به تشریحیشون میرسی )
ان شاالله تابستون میتونی دهم و یازدهم رو کامل ببندی
و اینکه به نظر من به مدرسه اهمیت بده
شاید بعضی از دوستان بگن که معدل کنکور مهمع نه مدرسه
ولی انگیزه ای که نمره خوب گرفتن داخل امتحانات مدرسه به آدم میده باعث میشه بتونه درس بخونه!
میتونی امتحان کنی! یه مدت نمره پایین بگیر.میبینی که انگیزه ات واسه مطالعه دروس هم کم میشه!