فراموش
-
منم اینطوریم
-
شايد حفظ ميكنين مباحثو
شايد خيليا اينطوري باشن
زياد تكرار و تمرين كنين درست ميشع
زياد تست بزنين منظورamirh_hmyf اصلا حفظ نمی کنم .همه رو مفهومی متوجه می شوم. سر کلاس سخت ترین سوالات رو هم حل می کنم ولی بعد کلاس نمی دونم چرا این طوری میشه .
از یکی از دوستان که پرسیدم ، میگه شاید چشم زخمه
نمی دونم والا ولی هر چی هست دلم می خواد از این سردرگمی بیرون بیام -
سلام
زندگی تون سرشار از لحظات خاطره انگیز
من مدتی هست که هر درسی را که می خوانم زود یادم میرود .برای مثال : سر کلاس که دبیرمون درس رو توضیح می دهد ، همه مطالب رو متوجه میشم و زود جواب می دم و معلم هم کلی به به و چه چه می کنه ، اما به محض اینکه کلاس تموم میشه و من هر چیزی رو که در کلاس یاد گرفتم رو یادم میره .
محتوای درس رو می دونم ولی انگار هیچی هم نمی دونم . مثل یک انسان گیج
خلاصه که خیلی حس بدیه . انگار همه مطالب یادم میرود .و ذهنم هم همین طوری درگیر میشه .
تا جایی که الان فصل سوم ریاضی هستیم ولی وقتی از فصل 1 یه مسئله بزاری جلوم از روی همون مظالب گنگی که سر کلاس یادمه جواب رو می دم
اصلا خیلی حالت بد و عجیبیه
اگر کسی در این شرایط قرار داشته وو یا می تونه کمکم کنه لطفا دریغ نکند .
پیشاپیش از شما سپاس گزارم .دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
ریاضیا
تجربیا
انسانیادرس ان روز همان روز مخصوصا فرمولی ها باید همون روز دوباره مطالب مرور بشه
-
هر دفعه که می خوام درس بخونم انگار باید از 0 شروع کنم و این خیلی زمان میبره
-
zeinab dehghani فعلا مادرم هر روز صبح ناشتا مویز و کنجد بهم میده . تا انشالله مشکلم حل بشه
-
zeinab dehghani فعلا مادرم هر روز صبح ناشتا مویز و کنجد بهم میده . تا انشالله مشکلم حل بشه
r sh باشد ک رستگار شوی
وای کاش یکی اینجوری هوای منو داشت...مثل مامانتون...قدرشونو بدونین -
amirh_hmyf اصلا حفظ نمی کنم .همه رو مفهومی متوجه می شوم. سر کلاس سخت ترین سوالات رو هم حل می کنم ولی بعد کلاس نمی دونم چرا این طوری میشه .
از یکی از دوستان که پرسیدم ، میگه شاید چشم زخمه
نمی دونم والا ولی هر چی هست دلم می خواد از این سردرگمی بیرون بیامr sh
سلام فک میکنم با تمرین زیاد روی مباحثی که یاد گرفتید حل میشه.
شما درسته هوش خوبی داری ومطالب رو یادمیگیری ولی خب این مطالبی رو که یاد میگیری حافظه هم بهش کمک میکنه تا اون مطلب رو ذخیره کنه و مثله یه مطلب ناآشنا باهاش برخورد نکنه...
برای اینکه مطالب رو از حافظه کوتاه مدت بفرستید حافظه بلند مدت باید حتما حتما مرور داشته باشید . هیچ مروری هم بهتر از مرور پس از یادگیری توی همون روزی که یاد گرفتید تا تقریبا یک هفته نیست ...ولی روزای بعد از یادگیری باید مرورهاتون زیاد باشه. مرور نباید الزاما خوندن اون مطلب باشه .مخصوصا برای یه کنکوری زدن تست از همون مطالب یا حل مسئله چه تشریحی چه تستی خیلی ضروری ومناسب برای مرور هم هست.
بهتره مطالب همون روز یا چند روز قبل رو اگر مدرسه ای هستید با سوالات تشریحی و بعد از اینکه کمی تسلط پیدا کردید با سوالات تستی تمرین کنید. بیشتر سوالات تستی ترکیبی هستند هرچند توی یک کلمه(یعنی کمترین حالت ترکیب) با فصول قبل هستند که اینطوری نگرانی بابت مرور مباحث قبل تر هم نخواهید داشت...
امیدوارم مسمر ثمر باشه...
باز هم داخل سایت های معتبر و یا کتاب ها وحتی از معلم ها و اگرمیتونید حتما از مشاور های تحصیلی راجع بهش تحقیق کنید، چون واقعا مطلب مهم وتاثیرگذاری هست -
شما باید تکرار کنید
تکرار
تکرار
تکرار
باید تا میتونید تکرار کنید
حفظ نکنید تکرار کنید
با این توصیفی که گفتین ظاهرا میانه خوبی با تکرار کردن مطالبی که قبلا مطالعه کردید ندارید
تا وقتی که نتونید درس های گذشته رو مرور کنید پیشرفت نمیکنید
هوش بالایی دارید
وقتی میدونید هوشتون بالاست و راحت یاد میگیرید از این که دوباره اون مطالبو تکرار کنید بدتون میاد
با تشویق های دبیرتون یا قول شما به به و چه چه گفتناش به خودتون مغرور میشید
و فکر میکنید توی اون مبحث مسط هستید درصصورتی که اینطوری نیست
بیشتر کسایی که مطالب رو سریع یاد میگیرن از تکرار کردن مطالب و حفظ! کردن بدشون میاد
چون فکر میکنن حفظ کردن مطالب فقط ویژه رشته انسانیه
باورتون رو عوض کنید
مطالب رو تکرار کنید
و درظمن
............چیزی به اسم فراموشی وجود نداره............. -
هر دفعه که می خوام درس بخونم انگار باید از 0 شروع کنم و این خیلی زمان میبره
امیررضا فلاح نژاد
ye Alaaei
همیار
برای رفع این مشکل چه کنم ؟