استراحت بهتر
-
سلام
یه سوال کوچک و مهم داشتم با اینکه خیلی به درس ربطی نداره ولی تاثیر زیادی دارد .
اخیرا تفریحات بین درسم خیلی کسل کننده شدند و انگار کلا من رو از درس خواندن و استراحت زده کردند . جوری دلم می خواد فقط بخوابم و یا مثل قدیما زیر سقف آسمون بشینم و شعر بگم .
انگار استراحت هام تنوع ندارند و بدتر به جای دادن انرژی خسته ام می کنند . شاید یکم عجیب باشه ولی برنامه کودک و انیمیشن رو خیلی دوست دارم و تاثیر خوبی روی شادابی ام میزاره . به همین خاطر در زمان های استراحتم برنامه مورد علاقه ام رو میدیدم که متاسفانه دو عیب بزرگ داشت :
1 . به علت اینکه هم برای درس هم برای دیدن برنامه پشت لب تاپ می نشینم ، در اواخر روز سردرد می گیرم .
2 . ترفریحاتی از این دست ذهن آدمو درگیر خودش می کنه در نتیجه آدم از درس می افته .
الان نمیدونم چه کنم . مطلب این تایپیک رو هم خواندم ولی متاسفانه برای من کاربردی نیست . استراحت
به نظرتون برای رفع خستگی و از بین رفتن کسل بودنم ، در تایم استراحتم چه کنم ؟دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
همیار -
فقط کافیه استراحت کنی
بقیش جزییاته
استراحتی که شما میگید از روی خستگی نیست
شما از درس زده شدید
نیازی به استراحت ندارید
شما نیاز به انگیزه مجدد دارید
دنبال تقویت انگیزه خود باشید
موفق باشید -
فقط کافیه استراحت کنی
بقیش جزییاته
شما از درس زده شدید
نیازی به استراحت ندارید
موفق باشیدامیررضا فلاح نژاد
من همیشه از اینکه از درس زده بشم می ترسیدم و هر کاری می کردم که زده نشوم . خیلی هم به خودم فشار نیاوردم و سعی کردم روی یک روال شاد درس بخونم نه از روی اجبار .
خودم حس می کنم خیلی کسل شدم و بعد از ریشه یابی مشکل متوجه شدم که مشکل از زمان استراحت هاست . با یکی از آشناهامون که مشاوره است درمیون گذاشتم و ایشان گفتند که نحوه استراحتت رو تغیر بده و روحیت رو شاد و سرحال کن تا برای درسات انرژی لازم رو داشته باشی -
امیررضا فلاح نژاد
من همیشه از اینکه از درس زده بشم می ترسیدم و هر کاری می کردم که زده نشوم . خیلی هم به خودم فشار نیاوردم و سعی کردم روی یک روال شاد درس بخونم نه از روی اجبار .
خودم حس می کنم خیلی کسل شدم و بعد از ریشه یابی مشکل متوجه شدم که مشکل از زمان استراحت هاست . با یکی از آشناهامون که مشاوره است درمیون گذاشتم و ایشان گفتند که نحوه استراحتت رو تغیر بده و روحیت رو شاد و سرحال کن تا برای درسات انرژی لازم رو داشته باشیr sh نداشتن انگیزه باعث میشه از درس زده بشید
فشار نیاوردن به خودتون و داشتن روال شاد هیچ کمکی به زده شدن یا نشدن شما از درس نداره
برای خودتون انگیزه بسازید
و به جملات کلیشه ای مشاوره ای اهمیت ندین -
امیررضا فلاح نژاد
خودم حس می کنم خیلی کسل شدم و بعد از ریشه یابی مشکل متوجه شدم که مشکل از زمان استراحت هاست . با یکی از آشناهامون که مشاوره است درمیون گذاشتم و ایشان گفتند که نحوه استراحتت رو تغیر بده و روحیت رو شاد و سرحال کن تا برای درسات انرژی لازم رو داشته باشیr sh یه روش برای تقویت انگیزه هست
یه مدت درسی که توش خوبید و دوستش دارید رو بخونید
مثلا من وقتی بی هدف میشم فیزیک میخونم -
فقط کافیه استراحت کنی
بقیش جزییاته
شما از درس زده شدید
نیازی به استراحت ندارید
موفق باشیدامیررضا فلاح نژاد چه عجب امیر ..! یه بارم نمردیم و دیدیم به کسی نگفتی نه دیگه شما کارت تمومه ..! (با لحن بسیار خنده آمیز بخونا مسخره نکردم!-_-) ..
-
سلام
یه سوال کوچک و مهم داشتم با اینکه خیلی به درس ربطی نداره ولی تاثیر زیادی دارد .
اخیرا تفریحات بین درسم خیلی کسل کننده شدند و انگار کلا من رو از درس خواندن و استراحت زده کردند . جوری دلم می خواد فقط بخوابم و یا مثل قدیما زیر سقف آسمون بشینم و شعر بگم .
انگار استراحت هام تنوع ندارند و بدتر به جای دادن انرژی خسته ام می کنند . شاید یکم عجیب باشه ولی برنامه کودک و انیمیشن رو خیلی دوست دارم و تاثیر خوبی روی شادابی ام میزاره . به همین خاطر در زمان های استراحتم برنامه مورد علاقه ام رو میدیدم که متاسفانه دو عیب بزرگ داشت :
1 . به علت اینکه هم برای درس هم برای دیدن برنامه پشت لب تاپ می نشینم ، در اواخر روز سردرد می گیرم .
2 . ترفریحاتی از این دست ذهن آدمو درگیر خودش می کنه در نتیجه آدم از درس می افته .
الان نمیدونم چه کنم . مطلب این تایپیک رو هم خواندم ولی متاسفانه برای من کاربردی نیست . استراحت
به نظرتون برای رفع خستگی و از بین رفتن کسل بودنم ، در تایم استراحتم چه کنم ؟دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
همیارr sh سلام دوست عزیز ب نظرم ی کیلیپ انگیزشی ک زبان اصلی انگیلسی رو گوش بدی خیلی بت کمک میکنه.در ضمن بیدار شدن قبل از اذان صبح و خوابیدن ساعت 10شب عجیب کمک میکنه.
صبح هم ک بیدار شدی با ی موزیک شاد و صدای بلند شروع کن و ی فنجون قهوه واسه خودت بریز کتابی ک دوس داری بذار جلوت و بخون و خلاصه نویسی کن .خلاصه نویسی کلی انگیزه میده ب آدم