روزی یک درس
-
سلام
من برای خودم طبق دروس این ترمم یک برنامه ریختم که شاید اشتباه باشد .
من هر روز هفته یک درس رو می خوانم و یک نصفه روز هم استراحت دارم . بدون نگاه کردن حتی به یک جمله درسی .
به نظر یکی از دبیرانمون این روش اشتباه است ، به برخی از تایپیک های انجمن هم سر زدم . اکثرا این روش را پیشنهاد نمی کردند . به نظر شما برنامه من خوبه ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
همیار -
سلام
من هر روز هفته یک درس رو می خوانم و یک نصفه روز هم استراحت دارم . بدون نگاه کردن حتی به یک جمله درسی .
به نظر یکی از دبیرانمون این روش اشتباه است ، به برخی از تایپیک های انجمن هم سر زدم . اکثرا این روش را پیشنهاد نمی کردند . به نظر شما برنامه من خوبه ؟
دانش-آموزان-آلاء
@راهنما
همیارسلام
افتضاح -
سلام
افتضاحali kalantari خخخخخخخخ چقدر رک
-
سلام
افتضاحali kalantari
از شما خیلی متشکرم
خودم هم حدس میزدم . ولی حالا راه حل چیه ؟ -
سلام
دانش-آموزان-آلاء
@راهنما
همیارr sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون مثل شیمی و زیست باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه / اون روش توکاملا اشتباهه
-
ali kalantari
از شما خیلی متشکرم
خودم هم حدس میزدم . ولی حالا راه حل چیه ؟ -
r sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون مثل شیمی و زیست باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه / اون روش توکاملا اشتباهه
مهشید غضنفرآبادی وقت این کار را ندارم .
من خارج از کشور درس می خوانم و دروسم ترمی است . یعنی کل کتاب فیزیک را در ترم اول و کتابی مثل شیمی را در ترم دوم می گذرونم . دروس و آموزش آن ها خیلی فشرده و سریع است و اصلا وقت نمی کنم -
مهشید غضنفرآبادی وقت این کار را ندارم .
من خارج از کشور درس می خوانم و دروسم ترمی است . یعنی کل کتاب فیزیک را در ترم اول و کتابی مثل شیمی را در ترم دوم می گذرونم . دروس و آموزش آن ها خیلی فشرده و سریع است و اصلا وقت نمی کنمr sh رشتت ک تجربیه؟
-
r sh رشتت ک تجربیه؟
مهشید غضنفرآبادی بله
-
مهشید غضنفرآبادی بله
r sh کنکور ایران و میدی؟
-
r sh کنکور ایران و میدی؟
مهشید غضنفرآبادی کنکور شرکت می کنم . ولی خارج یا داخل رو نمی دونم
اگر خارج شرکت کنم احتمالا باید برم ترکیه یا امارات . اگر قراره این همه راه رو بیام خب یهو میام ایران .
به هر حال هنوز تصمیم دقیقی در این مورد نگرفتم -
اگر خارج شرکت کنم احتمالا باید برم ترکیه یا امارات . اگر قراره این همه راه رو بیام خب یهو میام ایران .
به هر حال هنوز تصمیم دقیقی در این مورد نگرفتمr sh در روزی یک درس گفته است:
به هر حال هنوز تصمیم دقیقی در این مورد نگرفتمشاید هم اصلا برای سال دوازدهمم بیام ایران درس بخونم و کنکور داخل بدم
در هر صورت هنوز معلوم نیست که چه می کنم -
-
r sh در روزی یک درس گفته است:
به هر حال هنوز تصمیم دقیقی در این مورد نگرفتمشاید هم اصلا برای سال دوازدهمم بیام ایران درس بخونم و کنکور داخل بدم
در هر صورت هنوز معلوم نیست که چه می کنمr sh اگ میخای کنکور ایران و بدی پس باید روی زیستت ب شدت کار کنی مثلا ی ترم اگ بهت زیست درس نمیدن نباید بزاریش کنار ک یادت بره و همه مشاورا توصیه میکنن ک زیست هرروز خونده بشه
-
r sh اگ میخای کنکور ایران و بدی پس باید روی زیستت ب شدت کار کنی مثلا ی ترم اگ بهت زیست درس نمیدن نباید بزاریش کنار ک یادت بره و همه مشاورا توصیه میکنن ک زیست هرروز خونده بشه
مهشید غضنفرآبادی در روزی یک درس گفته است:
r sh اگ میخای کنکور ایران و بدی پس باید روی زیستت ب شدت کار کنی
مگر زیست کنکور خارج و داخل فرق دارد ؟
من شنیده بودم سوالات خیلی مشابه هم اند -
r sh ببین حجمی یعنی اینکه مثلا میگی امروز گفتار اول فصل یک زیست و باید بخونم و 50تست ازش بزنم /این کارو میکنی و تایم میگیری
-
مهشید غضنفرآبادی در روزی یک درس گفته است:
r sh اگ میخای کنکور ایران و بدی پس باید روی زیستت ب شدت کار کنی
مگر زیست کنکور خارج و داخل فرق دارد ؟
من شنیده بودم سوالات خیلی مشابه هم اندr sh کار ب خارج و داخلش ندارم زیست باید و باید هرروز خونده بشه / البت شنیدم خارج راحت تره اینکه چرا راحت تره و نمیدونم
-
r sh ببین حجمی یعنی اینکه مثلا میگی امروز گفتار اول فصل یک زیست و باید بخونم و 50تست ازش بزنم /این کارو میکنی و تایم میگیری
مهشید غضنفرآبادی یه مشکل خیلی بدی که دارم اینه که یکم کندم
-
مهشید غضنفرآبادی یه مشکل خیلی بدی که دارم اینه که یکم کندم
r sh کم کم بهتره مشکلت درست کنی / چون سرعت مهمه
-
r sh کار ب خارج و داخلش ندارم زیست باید و باید هرروز خونده بشه / البت شنیدم خارج راحت تره اینکه چرا راحت تره و نمیدونم
مهشید غضنفرآبادی به جاش زبان کنکور خارج خیلی سخت تر از داخل کشور است
شنیدم ضریبش هم بالا تره . حالا راسته یا نه نمی دانم