روزی یک درس
-
r sh کم کم بهتره مشکلت درست کنی / چون سرعت مهمه
مهشید غضنفرآبادی چطوری ؟
-
سلام
من برای خودم طبق دروس این ترمم یک برنامه ریختم که شاید اشتباه باشد .
من هر روز هفته یک درس رو می خوانم و یک نصفه روز هم استراحت دارم . بدون نگاه کردن حتی به یک جمله درسی .
به نظر یکی از دبیرانمون این روش اشتباه است ، به برخی از تایپیک های انجمن هم سر زدم . اکثرا این روش را پیشنهاد نمی کردند . به نظر شما برنامه من خوبه ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
همیارr sh نمیدونم تحقیقی در این زمینه نداشتم/میتونم بپرسم کجایی؟ واینکه دختری یا پسر؟
-
r sh نمیدونم تحقیقی در این زمینه نداشتم/میتونم بپرسم کجایی؟ واینکه دختری یا پسر؟
مهشید غضنفرآبادی بعلت ماموریت کاری پدرم ماداگاسکار هستم
-
مهشید غضنفرآبادی چطوری ؟
r sh بابرنامه ریزی دقیق مشکل کند بودنه کم کم حل میشه اول برنامه اسون میریزی کم کم سخت ترش میکنی
-
r sh زنده باشی نگفتی دختری یا پسر
-
مهشید غضنفرآبادی واینکه یازدهمی یا دهم ؟
-
r sh در روزی یک درس گفته است:
ماداگاسکار؟
چه باحال! کیف میده نه؟
-
ماداگاسکار؟
چه باحال! کیف میده نه؟
Bio توکشور آفریقایی کیف میده ایا؟ همدان خودتون بهتره ک
دلت میخاست الان مث این دوست عزیزمون ی لنگ در هوا بودی ؟ تو ی ترم فیزیک یادت بدن؟ هیچ جا کشور خود آدم نمیشه
یعنی تو واقعا حاظری غار علی صدرو با ماداگاسکار عوض کنی /یعنی نیام نزنمت
-
مهشید غضنفرآبادی مگر جنسیت در کنکور تاثیر دارد ؟
-
مهشید غضنفرآبادی واینکه یازدهمی یا دهم ؟
مهشید غضنفرآبادی یازدهم هستم و متاسفانه اصلا دهم رو نبستم . جز زیست که تا نصفش رو کامل بستم
-
مهشید غضنفرآبادی مگر جنسیت در کنکور تاثیر دارد ؟
r sh تا حدودی اره مثلا من چون دخترم نمیتونم تو رشته مورد علاقم درس بخونم و ب شغل مورد علاقم برسم و هیچوقتم نمیبخشمشووووون
-
مهشید غضنفرآبادی یازدهم هستم و متاسفانه اصلا دهم رو نبستم . جز زیست که تا نصفش رو کامل بستم
r sh اصلا نگران نباش الان یازدهمت و درست جمع کن بعد تابستون میتونی ب دهمت برسی/ یا تابستونم مدرسه میری؟
-
ماداگاسکار؟
چه باحال! کیف میده نه؟
-
r sh تا حدودی اره مثلا من چون دخترم نمیتونم تو رشته مورد علاقم درس بخونم و ب شغل مورد علاقم برسم و هیچوقتم نمیبخشمشووووون
مهشید غضنفرآبادی الحمدلله رشته مورد علاقه من به جنسیتم ربطی ندارد
-
مهشید غضنفرآبادی الحمدلله رشته مورد علاقه من به جنسیتم ربطی ندارد
r sh شکر
-
Bio توکشور آفریقایی کیف میده ایا؟ همدان خودتون بهتره ک
دلت میخاست الان مث این دوست عزیزمون ی لنگ در هوا بودی ؟ تو ی ترم فیزیک یادت بدن؟ هیچ جا کشور خود آدم نمیشه
یعنی تو واقعا حاظری غار علی صدرو با ماداگاسکار عوض کنی /یعنی نیام نزنمت
مهشید غضنفرآبادی کاملا با حرفتون موافقم
من متولد قم هستم و کاملا با آن شهر انس گرفتم . خیلی وقت ها هم به خاطر دوری از حرم حضرت و گنبد فیریزه ای گریه میگیره
هیچ جا وطن آدم نمیشه
اگر هم مجبور نبودم و تکلیفی بر گردنم نبود نمی آمدم
نه من بلکه همه اعضای خانواده ام -
r sh اصلا نگران نباش الان یازدهمت و درست جمع کن بعد تابستون میتونی ب دهمت برسی/ یا تابستونم مدرسه میری؟
مهشید غضنفرآبادی خیر تابستان مدرسه نمی روم
مگر اینکه خودم ترم تابستانی بردارم -
مهشید غضنفرآبادی کاملا با حرفتون موافقم
من متولد قم هستم و کاملا با آن شهر انس گرفتم . خیلی وقت ها هم به خاطر دوری از حرم حضرت و گنبد فیریزه ای گریه میگیره
هیچ جا وطن آدم نمیشه
اگر هم مجبور نبودم و تکلیفی بر گردنم نبود نمی آمدم
نه من بلکه همه اعضای خانواده امr sh اره خیلی سخته وسط مردمایی زندگی کنی ک فرهنگشون بهت نمیخوره! وخب ی سری مسائل دیگ... البت من خودم دوست دارم برا ی کاری چند سالی برم ی کشور اروپایی ولی خب قطعا سخت ترین روزای عمرم خواهد بود ....
-
مهشید غضنفرآبادی خیر تابستان مدرسه نمی روم
مگر اینکه خودم ترم تابستانی بردارمr sh پس بر ندار دهمو دوازدهمتو ترکیبی جمع کن البت بازم میگم من شرایط تورو نمیدونم در حد فهمم دارم میگم بازم با ی مشاور مشورت کن
-
r sh اره خیلی سخته وسط مردمایی زندگی کنی ک فرهنگشون بهت نمیخوره! وخب ی سری مسائل دیگ... البت من خودم دوست دارم برا ی کاری چند سالی برم ی کشور اروپایی ولی خب قطعا سخت ترین روزای عمرم خواهد بود ....
مهشید غضنفرآبادی ببینید من کشور اروپایی هم رفتم ولی باز هم هیچ جا وطن نمیشه