آزمایش بیدل و تیتوم
-
در آزمایش بیدل و تیتوم
اول در محیط حداقل قارچها رشد میکنند
بعد تابش اشعهx
بعد کشت هاگهای جهش یافته و جهش نیافته در محیط کشت کامل
تا اینجاش اوکیه. کتاب هم تا اینجا گفته ولی بقیشو پیچونده:astonished: :anguished:
حالا یک هاگ رو انتخاب میکنن و نمیدونن که جهش یافته است یا نه.
سوال من اینه که
این هاگ رو اول میبرن در محیط کامل تا تکثیر بشه؟ و بعد میبرن محیط حداقل تا بدونن جهش یافته است یا نیست؟
یا اول میبرن محیط حداقل که ببینن جهش یافته است یا نیست و بعد میبرن محیط کامل تا تکثیر بشه؟؟؟؟؟؟mohamad.13 مطمون باشین اگه اقای پازوکی رو ببینین حتما جوابتون میگیرین
من خودم دقیق یادم نیس وگرنه جوابتو میدادم -
در آزمایش بیدل و تیتوم
بعد تابش اشعهx
تا اینجاش اوکیه. کتاب هم تا اینجا گفته ولی بقیشو پیچونده:astonished: :anguished:
سوال من اینه که
این هاگ رو اول میبرن در محیط کامل تا تکثیر بشه؟ و بعد میبرن محیط حداقل تا بدونن جهش یافته است یا نیست؟
یا اول میبرن محیط حداقل که ببینن جهش یافته است یا نیست و بعد میبرن محیط کامل تا تکثیر بشه؟؟؟؟؟؟mohamad.13 ریز قسمت این جلسه به عهده شماس :joy:
انجمن منتظر خلاصه قسمت این قسمت از شما هس
در ضمن باید انجامش بدین چون این پیام همه میبینن
درضمن یه کمکی هم به ما میشه
ممنون -
در آزمایش بیدل و تیتوم
بعد تابش اشعهx
سوال من اینه که
یا اول میبرن محیط حداقل که ببینن جهش یافته است یا نیست و بعد میبرن محیط کامل تا تکثیر بشه؟؟؟؟؟؟mohamad.13 سلام
من آزمایش بیدل و تیتوم رو با توجه به شکل کتاب درسی توضیح میدم اما کیبوردم حرف P فارسی رو نمینویسه به جاش P میذارم :smile:
خب بیدل و تیتوم هاگ های کpک نوروسpورا کراسا رو تحت تاثیر pرتوی X یا اشعه فرابنفش قرار میدن و همین باعث میشه بعضی از هاگ ها دچار جهش بشن ...تو مرحله بعدی بیدل و تیتوم تمام هاگ ها ( جهش یافته + سالم ) رو توی محیط کشت کامل قرار میدن که تولید مثل جنسی داشته باشن ( هدفشون از این کار این بود که تنوع جهش یافته ها زیاد بشه ,مثلا دوتا جهش یافته از دونوع مختلف با هم ادغام میشن و جهش یافته های جدیدی تولید میکنن و اینجوری هم تعداد و هم تنوع هاگ های جهش یافته زیاد میشه ) ...تو مرحله بعدی دونه دونه هاگ هارو تو محیط کشت کامل قرار میدن که از هر هاگ تعداد زیادی رو داشته باشن بعدش از هر لوله یه هاگ هارو میکشن بیرون و تو محیط کشت حداقل(شاهد) قرار میدن ( هدفشون اینه که هاگ های جهش یافته و سالم رو تفکیک کنن چون هاگ جهش یافته تو محیط حداقل رشد نمیکنه )... آزمایش رو با هاگ های جهش یافته ( هاگ هایی که تو محیط حداقل رشد نکردن ) ادامه میدن و هاگ های سالم ( هاگ هایی که تو محیط حداقل رشد کردن ) رو حذف میکنن...., از هر نوع جهش یافته ٰ یدونشو تو محیط کشت حداقل قرار میدن که به عنوان شاهد عمل میکنه ( برای اطمینان از جهش یافته بودن هاگ ها) و چندتارو توی یه سری لوله آزمایش حاوی محیط حداقل + یه ماده تکمیلی قرار میدن و بقیه اش رو که خودتون در جریان هستید -
mohamad.13 سلام
من آزمایش بیدل و تیتوم رو با توجه به شکل کتاب درسی توضیح میدم اما کیبوردم حرف P فارسی رو نمینویسه به جاش P میذارم :smile:
خب بیدل و تیتوم هاگ های کpک نوروسpورا کراسا رو تحت تاثیر pرتوی X یا اشعه فرابنفش قرار میدن و همین باعث میشه بعضی از هاگ ها دچار جهش بشن ...تو مرحله بعدی بیدل و تیتوم تمام هاگ ها ( جهش یافته + سالم ) رو توی محیط کشت کامل قرار میدن که تولید مثل جنسی داشته باشن ( هدفشون از این کار این بود که تنوع جهش یافته ها زیاد بشه ,مثلا دوتا جهش یافته از دونوع مختلف با هم ادغام میشن و جهش یافته های جدیدی تولید میکنن و اینجوری هم تعداد و هم تنوع هاگ های جهش یافته زیاد میشه ) ...تو مرحله بعدی دونه دونه هاگ هارو تو محیط کشت کامل قرار میدن که از هر هاگ تعداد زیادی رو داشته باشن بعدش از هر لوله یه هاگ هارو میکشن بیرون و تو محیط کشت حداقل(شاهد) قرار میدن ( هدفشون اینه که هاگ های جهش یافته و سالم رو تفکیک کنن چون هاگ جهش یافته تو محیط حداقل رشد نمیکنه )... آزمایش رو با هاگ های جهش یافته ( هاگ هایی که تو محیط حداقل رشد نکردن ) ادامه میدن و هاگ های سالم ( هاگ هایی که تو محیط حداقل رشد کردن ) رو حذف میکنن...., از هر نوع جهش یافته ٰ یدونشو تو محیط کشت حداقل قرار میدن که به عنوان شاهد عمل میکنه ( برای اطمینان از جهش یافته بودن هاگ ها) و چندتارو توی یه سری لوله آزمایش حاوی محیط حداقل + یه ماده تکمیلی قرار میدن و بقیه اش رو که خودتون در جریان هستیدبهاره خیلی کامل،شامل،جامع،کافی و وافی
بهتر از بهترین اساتید توضیح دادین خدایی
دستتون درد نکنه -
بهاره خیلی کامل،شامل،جامع،کافی و وافی
دستتون درد نکنهmohamad.13 در آزمایش بیدل و تیتوم گفته است:
دستتون درد نکنهخواهش میکنم :smile:
-
mohamad.13 در آزمایش بیدل و تیتوم گفته است: