عقب افتادن شدید تو درس زیست
-
بیک آقا نوین
واقعا سخته اما باید برسم به مطالب هر موقع رسیدم همون روزی2تا رو ادامه میدمAmir 6 دبیرتون هرجلسه ۱ گفتار تدریس میکنن؟؟
-
Amir 6 دبیرتون هرجلسه ۱ گفتار تدریس میکنن؟؟
Setayesh 1610
تقریبا
الان داریم میریم گفتار3فصل2حدودا
ولی من خودم گفتار1فصل1ام -
بیک آقا نوین
واقعا سخته اما باید برسم به مطالب هر موقع رسیدم همون روزی2تا رو ادامه میدمAmir 6 اون وقت به نظرم شما که قراره سختی بکشی . هر روز 2.5 ساعت وقت بزار براس 3 جلسه . تا حداقل راندمان بیاد بالا
-
Amir 6 اون وقت به نظرم شما که قراره سختی بکشی . هر روز 2.5 ساعت وقت بزار براس 3 جلسه . تا حداقل راندمان بیاد بالا
بیک آقا نوین
آره برا هر کدوم حدودا45دیقه بسه فکر کنم -
Amir 6 دبیرتون هرجلسه ۱ گفتار تدریس میکنن؟؟
Setayesh 1610 شما با دبیر شاید 1 یا 2 جلسه زیست داشته باشید ولی با استاد میتونید هر روز داشته باشید پیش خوانی دبیرتون پیش نیازه خوبی میتونه برا فیلم های استاد باشه
-
بیک آقا نوین
آره برا هر کدوم حدودا45دیقه بسه فکر کنمAmir 6 میتونی برا هر جلسه 50 دیقش بکنی عالی میشه . سر 10 دیقه خواهشا چونه نزنید
-
Amir 6 میتونی برا هر جلسه 50 دیقش بکنی عالی میشه . سر 10 دیقه خواهشا چونه نزنید
-
Amir 6 میتونی برا هر جلسه 50 دیقش بکنی عالی میشه . سر 10 دیقه خواهشا چونه نزنید
بیک آقا نوین
آره همین کارو باید کنم -
سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها من زیست تازه گفتار اول فصل اول رو دیدم یعنی تا الان فقط هشت جلسه رو دیدم چون اصلا حوصله درس خوندن نداشتم فقط هم تو درس زیست دچار مشکل شدم.10جلسه مونده تا تموم شه فصل اول ولی الان من حدودا یه فصل عقبم.کسی هست همچین مشکلی براش پیش اومده باشه؟الان روزی چقدر بخونم تا بتونم برسم به درس ها.از یه طرفی هم نمیشه تمام وقت رو صرف زیست کرد بقیه درس ها هم هست.لطفا کمکم کنین ممنون -
بیک آقا نوین
آره همین کارو باید کنمAmir 6 شبتون خوش .
-
سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها من زیست تازه گفتار اول فصل اول رو دیدم یعنی تا الان فقط هشت جلسه رو دیدم چون اصلا حوصله درس خوندن نداشتم فقط هم تو درس زیست دچار مشکل شدم.10جلسه مونده تا تموم شه فصل اول ولی الان من حدودا یه فصل عقبم.کسی هست همچین مشکلی براش پیش اومده باشه؟الان روزی چقدر بخونم تا بتونم برسم به درس ها.از یه طرفی هم نمیشه تمام وقت رو صرف زیست کرد بقیه درس ها هم هست.لطفا کمکم کنین ممنون