این مسخره بازی چیه!! گزینه دو راه ابریشم قلمچی
-
حاجی اصلا حسش نیس
-
mehdiosw هیچی ازمون اول قلم و دادم و خوب ندادم دو روز گریه کردم به خاطر برنامه و راه ابریشم حالا گزینه دو از ازمون 16 یعنی ازمون دومیشون باهاشون میرم سوالای قلم چی هم میگیرم و خودم حل میکنم تو هر ازمونی هم از قلم که ببینم رسیدم ازمونو میدم این جوری اروم ترم
-
fatemeh feridooni در جواب ایشون گفتم.. که آقا اصا تو فرض کن من پایم خوبه اصا ب کسی مربوط نیست من پایم خوب باشه یا نباشه، من پایم بد باشه یا خوب باشه آلا وقتی گفته میرسه به قلمچی باید ی فکری براش بکنه دیگه، من خودمم تابستون کرونا داشتم واقعا لای کتابو باز نکردم.. منظورم کلی بود اینکه حداقل دوزادهمو برسونه یازدهم دهم فدای سرشون
-
mehdiosw نترس جمعیت اماری کشوریشم خوبه تازه و سوالاتش خیلی استاندارده ببین تا اولشه تصمیمت بگیر که بعدا برات دیر نشه چون میدونی راه ابریشم خیلی عالی تدریس میشه ازمون دو هفته ای و راه ابریشم فقط عصبیت میکنه من نزدیک دو روز درگیر بودم با خودم تا تصمیم گرفتم چیکار کنم مهم درصد ازموناته با ترازت که جمعیت کشوری گزینه دو خوبه
-
fatemeh feridooni اصابم ریخت بهم طوری جوابمو دادن انگار من گناه کردم رفتم قلمچی.. اتفاقا منم فکر اینو کردم برم گزینه ولی میترسم باز پشیمون بشم، از تو شهرمون کلا فقط یک نفر میره گزینه دو همه میرن قلم میدونم ملاک نیس ولی باید حداقل چن نفر باشن ک رقابت کنی، و اینکه رفتی گزینه با برنامه آزمون اول چکار کردی ک مباحث فرق داشت با قلم
-
mehdiosw خب تو نداری یکی دیگه داره یکی مثل من سه ماه تابستونم با درگیری بیماری کرونا گذشت و همش بستری بودم و نتونستم بخونم تو نداری من و خیلیا های دیگه داریم
-
mehdiosw ببینی منم ازمون قلم چی بودم تازه دیروز رفتم گزینه دوهم ثبت نام کردم الان برنامه الا سه هفته ایه چون میتونن بهتر توی سه هفته تدریس کنن الان تا اخر اردیبهشتم بنالیم همینه سال کنکوره پس سعی کن اروم باشی و یه برنامه خوب بریزی و یه تصمیم درست بگیری من که گفتم جهنم ضرر رفتم گزینه دوهم ثبت نام کردم من سال دهم ازمون های گزینه دو استفاده میکردم اتفاقا خیلی سوالات استاندارد و خوبی هم داره
-
@black-wo_olf قا چرا نمی فهمییییی!!!! من پایم مشکلی نداره آقا پایه رو حله اصا نمیخام بفهمم برادر محترم من نوشتم مباحث دوزادهمم بفهم برادر، کل مباحث بی اچ که تو آزمون سه هفته دیگت میادو من این هفته آزمون دارم
-
amirh_hmyf والاا آقا من کاری به مباحث پایه ندارم اشکال نداره خودم اونارو میخونم با خیلی سبز ولی حداقل انتظار میره وقتی خود آلا میگه قلمچی هم پوشش میده و هیچ فرقی نداره عین حرف آقای ثابتی و هر کدوم دوس داشتی برو.. وقتی میگن قلمچی ی هفته جلو تره و میرسه حداقل باید بتونن دوزداهم رو برسونن ب قلمچی!!
-
-
محمد رضا حسینی من بی دقتی نکردم.. خود آلا گفته بود برنامه قلمچی یک هفته جلو تره ینی ما خیلی راحت تر میتونیم برسیم به برنامه فعلن که قراره سه هفته از آزمون مون بره بعدش مساعل پی اچ تدریس بشه.. وقتی میگن هیچ منبع دیگه ای نیاز نداری و اینکه میگن مطابق قلمچی هست ینی دیگه هست از نظر خودشون ولی فعلن که ما ندیدیم مطابق باشه حداقل ی خورده... آخه وقتی میگن منبع دیگه نیاز نداره! میشه بفرمایید من ک جمعه آزمون دارم باید اگه خیلی سبز رو نداشتم تستای پی اچ رو از کجا میوردم حل میکردم؟؟؟؟ نه داداش مشکل بی دقتی من نیست! مشکل اینه آلا گفته مطابق قلمچی هم هست منم طبق حرف آلا ک برام سند بوده رفتمو خریدم و حالا میبینم اینجور نیست!! پس مشکل آلا بوده نه من! اوکی????
-
mehdiosw همینه که هست ..! ۲ سال وقت خوبی بود پایه رو جمع کنی ..
-
mehdiosw این که شما در خرید بی دقتی کردین مسخره بازیه نه اینکه مبنای راه ابریشم بودجه بندی گزینه دو!!!
باز با این حال دبیران الا گفتند توی ایستگاه جبرانی همه اینها جبران میشه پس دیگه جای انتقاد نمیمونه -
قبل از خرید باید بودجه بندی ها رو چک میکردید بعدا خریداری میکردید
مقصر بی دقتی خودتون بوده -
برا قلمچی هم پیش ازمون قرار بود بذارن
گذاشتن؟ -
mehdiosw اولا سلام
دوما تگ یادتون رفت M.an @دانش-آموزان-آلاء
سومن توی سایت بودجه بندی نوشته شده قبل از خرید مگه ندیدید اصلا نوشته شده منطبق بر برنامه گزینه دو نمیدونم چه انتظاری داری آخه نوشته شده فرسنگ دو زیست فصل یک و دو یازدهم در حالی که کانون فصل 3 و 4 دهم میاد خب معلومه که تداخل ایجاد میشه دیگه این رو قبل خرید باید متوجه میشدید
پست 21 از 36