استدیوی جدید
-
سلام، اولا ببخشید من تاپیک رو اینجا زدم، نمیدونستم باید کجا بزنمش
در مورد استدیوی جدیدتون، من الان پیش ازمون اقای ثابتی رو دیدم به نظرم یک سری مشکلات داشت۱-نور استدیو خیلی کم هستش! اگر امکانش باشه که روشن تر باشه بهتره چون آدم اینطوری خسته میشه
۲-صدا یه جوریه، انگار استدیو خالی هستش و وقتی اساتید حرف میزنن صدا اکو میشه، مثل اتاقی که خالی هستش و شما حرف بزنید کف زمین صدارو اکو میکنه
@M-an
بقیه دوستان نظری راجب این مورد ندارن؟ -
سلام، اولا ببخشید من تاپیک رو اینجا زدم، نمیدونستم باید کجا بزنمش
در مورد استدیوی جدیدتون، من الان پیش ازمون اقای ثابتی رو دیدم به نظرم یک سری مشکلات داشت۱-نور استدیو خیلی کم هستش! اگر امکانش باشه که روشن تر باشه بهتره چون آدم اینطوری خسته میشه
۲-صدا یه جوریه، انگار استدیو خالی هستش و وقتی اساتید حرف میزنن صدا اکو میشه، مثل اتاقی که خالی هستش و شما حرف بزنید کف زمین صدارو اکو میکنه
@M-an
بقیه دوستان نظری راجب این مورد ندارن؟msm ksk علاوه بر همه اینها .. اندکی هم باید دوربین رو عقب تر بکشن .. وقتی کل صفحه مانیتوره جالب نیست .. یه ذره از اینور اونور دیوارم فیلم بندازید ..!
-
@m-an سلام الا خسته نباشی اگه امکان داره دوربین استودیو جدید رو یکم بیارین عقب تر ادم خسته میشه زود کمی از کناره دیوار دیده شه
-
@m-an سلام الا خسته نباشی اگه امکان داره دوربین استودیو جدید رو یکم بیارین عقب تر ادم خسته میشه زود کمی از کناره دیوار دیده شه
-
سلام خدمت مدیران الا فیلم های راه ابریشمی که که در استودیو جدید هوشمند ظبط میشوند خیلی خش دارند اگر ممکن است خواهشا رفع کنید
-
سلام خدمت مدیران الا فیلم های راه ابریشمی که که در استودیو جدید هوشمند ظبط میشوند خیلی خش دارند اگر ممکن است خواهشا رفع کنید
محمد الیاسی 0 از اتاق فرمان اشاره میکنند ضبط اینگونه نوشته میشود:|
رفع اسپم: @M-an -
سلام منم موافقم و احساس میکنم که تو استودیو قبلی معلم ها صمیمی تر بودن.
-
@m-an در استدیوی جدید گفته است:
تو جلسات جدید صدا چطور بود؟
هنوز خوب نیست
اگه مثل استودیو های قبلی بشه خیلی عالی میشه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد