b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
کتاب تست شیمی پیش
-
@reza77 در کتاب تست شیمی پیش گفته است:
@مهساااا نمی دونم ولی فک میکنم شما داری این کتاب رو ترور میکنی
نه وااااااااااااالا
چرا جدیدا حس بد همه نسبت به من پیدا کردن -
@مهساااا حس بد نبودش که...
منظوری نداشم
شوخی بود -
@مهساااا حس بد نبودش که...
منظوری نداشم
شوخی بودگفتم شاید ادامه اون قضایه ی اون یکی تایپس
که اثر اینجام گذاشته -
@مهساااا خییییییر !
من که دوبار خوندم ولی متوجه نشدم اصلن چرا بحث پیش اومد..ینی سراغاز بحث رو نفهمیدم -
ممد تو تاپیکه!تو درس شیمی!برو میفهمی!اسمش یادم نمیادش
-
@مهساااا در کتاب تست شیمی پیش گفته است:
@Dr.Bernosi در کتاب تست شیمی پیش گفته است:
الان تقریبا هر تستی از استیو کیومتری بدین من میتونم بزنم!با همون روشی که گفتم!دیدینش؟
شرمنده دکتر ولی من سر در نیاوردم نه اینکه بد بوده ها نه
یکی تو موشکافی مسایل تنبل تشریف دارم حوصلم نگرفولی اگه یاد بگیرین 70 درصد مسایلو چوابگو هسینا
-
امیر کلید واژه هاشو بگو...سرچ کنم
یادت میاد ؟ -
امیر کلید واژه هاشو بگو...سرچ کنم
یادت میاد ؟روش فوق العاده برای محاسبات استیوکیومتری!فک کنم این بودش
-
@Dr.Bernosi http://forum.alaatv.com/category/82/شیمی
-
-
@Dr.Bernosi اره فقط میشه یه کلیپ بگیری توضیح بدی..؟
-
گوشی ندارم!بذار همینچا بت میگم
-
یه مسئله بده تا برات بوگوم
-
بچه ها دوباره سوال!
من اولین باره که میخوام شیمی پیش رو یاد بگیرم واسه همین کتاب آزمون فکر نکنم خیلی برام مناسب باشه.هم فار هم الگو فقط آزمون داره (البته تا جایی که من دیدم) خودم تکمیلی مبتکران رو دارم با کتاب استاد.تکمیلی مبتکران آزمونیه و کتاب استادم جواب نداره :|
آی کیو گاج هم جامعه گویا (من فقط پیش میخوام)
حالا چی ؟
موج آزمون پایه رو دارم از کل هر فصل سوال داره (صفحه به صفحه نیست مثل پیشرفته ی مبتکران ) فار چطوره؟ و گزینه های دیگه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
banoo
فار پیش رو میگن خوب نیست
واسه پیش مبتکران فیل بگیر که درسنامه کم داره تستاشم خووبه
اگرم تست سنگین بخایی ب درد کنکورت بخوره موج ازمون چون الان سنگین ترین تستارو داره
اما الان بیشتریا مبتکران فیل رو کار میکنن -
DR.PeRshIA در کتاب تست شیمی پیش گفته است:
banoo
فار پیش رو میگن خوب نیست
واسه پیش مبتکران فیل بگیر که درسنامه کم داره تستاشم خووبه
اگرم تست سنگین بخایی ب درد کنکورت بخوره موج ازمون چون الان سنگین ترین تستارو داره
اما الان بیشتریا مبتکران فیل رو کار میکننموج ازمون برا دور اول خطرناک
من امسال شیمی رو 40 زدم تو کنکور
الان دارم موج ازمون کار میکنم
با این وجود تو تستاش ایراد دارم ینی از هر 5 تا تست که میزنم 3 تاش رو حتما برا مرور میزارم -
banoo در کتاب تست شیمی پیش گفته است:
بچه ها دوباره سوال!
من اولین باره که میخوام شیمی پیش رو یاد بگیرم واسه همین کتاب آزمون فکر نکنم خیلی برام مناسب باشه.هم فار هم الگو فقط آزمون داره (البته تا جایی که من دیدم) خودم تکمیلی مبتکران رو دارم با کتاب استاد.تکمیلی مبتکران آزمونیه و کتاب استادم جواب نداره :|
آی کیو گاج هم جامعه گویا (من فقط پیش میخوام)
حالا چی ؟
موج آزمون پایه رو دارم از کل هر فصل سوال داره (صفحه به صفحه نیست مثل پیشرفته ی مبتکران ) فار چطوره؟ و گزینه های دیگه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاءسلام.
من کتاب خیلی سبز رو برای پیش1 خیلی مناسب میدونم به دلایل مختلف.1)درسنامه های خیلی خوب و خلاصه 2)تست های به روز و جدید + منتخب سنجش+منتخب آزاد+منتخب المپیاد شیمی+ تمام فکر کنید ها و آزمایش کنید های کتاب درسی3) تست های سری Z که سطح بالایی دارن و به تسلط خیلی کمک میکنه.
پس با توجه به اینکه کتاب استاد آقاجانی پاسخنامه نداره حتماً یه کتاب بگیر چون باید تک تک گزینه ها رو تحلیل کنی .اما در مورد کتاب آزمون ، من خودم مبتکران رو دارم و راضی هستم . به نظرم کتاب آزمون واجبه حالا هر کتابی میخواد باشه . من خودم توی آزمون هایی که با این کتاب از خودم میگیرم به اشتباهاتم و بعضاً برداشت های نادرستم پی می برم و نکات جدیدی یاد می گیرم. دومین مورد هم اینه که مدیریت زمان توی درس شیمی رو تمرین میکنم ( مدیریت زمان توی درس شیمی از همه ی درس سخت تر شده توی این چند سال اخیر)
از IQ گاج اصلاً خوشم نیومد..
-
خب موج ازمون اینا سال اولن قطعا مشکل نگاارشیو ویرایشی دارن
اگر صب کنید من الان از مشاور ارشد قلم چی سوال کردم جوابشو بهتون میدم ک چ کتابی خوبه
بعد با این نظرت ک موج ازمون برای دور اول خطرناکه موافق نیستم اخه دیگه وقتی تا کنکور نمونده که بگیم فعلا نه و بعدان خووبه
از الان باید سنگین کار کرد