مشاور داشتن خوبه یا نه؟
-
سلام بچه ها میخواستم بدونم چند نفر از شما مشاور دارن ؟ بنظرتون مشاور داشتن کمکی هم میکنه ؟ لطفا اگر کسی نظری داره راهنمایی کنه
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیا -
سلام بچه ها میخواستم بدونم چند نفر از شما مشاور دارن ؟ بنظرتون مشاور داشتن کمکی هم میکنه ؟ لطفا اگر کسی نظری داره راهنمایی کنه
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیاAshley Flz
بله عااااااالیه -
Ashley Flz
بله عااااااالیهFateme Sh 0 چرا عالین ؟
-
اصلا خوب نیست من که لغو کردم خودم برنامه ریزی میکنم تازشم راه ابریشم هست دیگه نگرانی اینو هم ندارم کتاب های پایه جمع میشه یا نه
حس-یخی اها اگه راه ابریشمو نداشته باشم چی ؟بازم میشه درسمو. بدون مشاور جلو ببرم؟
-
-
سلیقه ایه
یک مشاور اگه خوب باشه،کارش درست باشه،مدام چکت کنه و... چرا که نه عالی هم هست
راهو بهت نشون میده
من مشاور داشتم و واقعا راضی بودم
اما اگه از اون دسته باشین که مشاور بالا سرتون نباشه راحت ترین
خب نباشه
ولی به نظرم تا یه جایی لازمهFa D ممنونم
الانم دارین؟
-
Fateme Sh 0 چرا عالین ؟
Ashley Flz
چون همه جا پشتته هر جا کم اوردی دوباره کمکت میکنه خیلی چیزارو که نمیدونی بهت میگه و در نهایت واسه انتخاب رشته بهش نیازه -
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیاAshley Flz بع نظر من هر کسی باید خودش مشاور خودش باشع... شما خودت برنامه ریزی کن..فقط واسه انتخاب رشتت از یه مشاور کمک بگیر
منم خودم مشاور خاصی ندارم..
-
Ashley Flz بع نظر من هر کسی باید خودش مشاور خودش باشع... شما خودت برنامه ریزی کن..فقط واسه انتخاب رشتت از یه مشاور کمک بگیر
منم خودم مشاور خاصی ندارم..
@sadaf-a
صدف میشه بیای این تاپیک غیر درسی که اسمش اگه همه پیاما حذف شه ینی چی رو کمکم کنی -
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیاAshley Flz در مشاور داشتن خوبه یا نه؟ گفته است:
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیابهترین مشاور بچه های هستن ک پارسال کنکور دادن
وبهترین زمان مشاوره گرفتن ازشون٬یه روز بعد کنکورهست
این نظرمنه....چون یکیشو کنارخودم دارم -
Ashley Flz در مشاور داشتن خوبه یا نه؟ گفته است:
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیابهترین مشاور بچه های هستن ک پارسال کنکور دادن
وبهترین زمان مشاوره گرفتن ازشون٬یه روز بعد کنکورهست
این نظرمنه....چون یکیشو کنارخودم دارمzeinab dehghani دقیقا..
-
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیاAshley Flz سلام .اگه مشاوری باشه که براتون که برنامه ریزی کرد مدارم گزارش برنامه ریزی رو بخواد بله خوب این طوری یه نظمی به درسا داده میشه .
-
Fa D ممنونم
الانم دارین؟
Ashley Flz در مشاور داشتن خوبه یا نه؟ گفته است:
Fa D ممنونم
الانم دارین؟
نه دیگه الان منتظرم دهم نتیجه بیاد
-
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیاAshley Flz سلام من خودم مشاور دارم
بنظرم داشتن مشاور خیلی خوبه به چند دلیل مثلا من خودم خیلی استرس تموم نکردن درسارو دارم ولی الان طبق برنامه ای که مشاورم میده میدونم که تموم میکنم واینکه خودمو موظف میدونم که حتما ب برنامه عمل کنم و وقتی ناامید میشم خیلی کمکم میکنه -
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیاAshley Flz مشاور نداشتن از مشاور بد داشتن بهتره
اگه خودتون این توانایی رو ندارین که یه برنامه مطمن بنویسین اگه اجرا نمیکنید اگه نگرانید یه مشاور خوب پیدا کنید
اینم در نظر داشته باشید که مشاور خوب صرفا اونی نیست که هزینه مشاورش زیاده یا کلی شاگرد داره -
خب ببینید بچه ها من خودمم هم یازدهم یه مشاور داشتم ک بخاطر اینکه حواسش بهم نبود مشاورمو عوض کردم امسال مشاورم خوبه اتفاقا دانشجوی پزشکیه ولی من ادم درون گراییم و وقتی نا امید میشم به مشاورم نمیگم وقتی خودم سعی میکنم مشکلاتمو حل کنم حتی با وجود اینکه مشاور دارم پس وجود یک مشاور خوبیا بد هیچ کمکی بهم نمیکنه یک هفته برنامش رو هی پشت هم جا موندم واسه همین این تاپیک رو زدم تا ببینم خودم ایا میتونم تنهایی به درسم برسم یا نه ولی من از خیلیا شنیدم ک میگن ادم تا خودش نخواد کس دیگ ای نمیتونه این موضوع رو بهش بقبولونه من تاحالا خودم انگیزه ای واسه درس نداشتم ولی حالا ک تصمیم گرفتم بخونم بنظرتون خودم از پسش برمیام یا باید با مشاورم بمونم؟ ممنونم ک نظر میدید
-
خب ببینید بچه ها من خودمم هم یازدهم یه مشاور داشتم ک بخاطر اینکه حواسش بهم نبود مشاورمو عوض کردم امسال مشاورم خوبه اتفاقا دانشجوی پزشکیه ولی من ادم درون گراییم و وقتی نا امید میشم به مشاورم نمیگم وقتی خودم سعی میکنم مشکلاتمو حل کنم حتی با وجود اینکه مشاور دارم پس وجود یک مشاور خوبیا بد هیچ کمکی بهم نمیکنه یک هفته برنامش رو هی پشت هم جا موندم واسه همین این تاپیک رو زدم تا ببینم خودم ایا میتونم تنهایی به درسم برسم یا نه ولی من از خیلیا شنیدم ک میگن ادم تا خودش نخواد کس دیگ ای نمیتونه این موضوع رو بهش بقبولونه من تاحالا خودم انگیزه ای واسه درس نداشتم ولی حالا ک تصمیم گرفتم بخونم بنظرتون خودم از پسش برمیام یا باید با مشاورم بمونم؟ ممنونم ک نظر میدید
Ashley Flz
درکتون میکنم که نا امید شدین بخاطر اینکه یه هفته برنامه رو اجرا نکردین اما خب این رو هم به مشاور بگو چون همشون یه راه کار واسه این دارن و ازش بخواه که دائم چکت کنه و سعی کن مشاور خوب پیدا کنی که با تجربه باشه من یه بار فرم درصدگیری تست درسام رو فراموش کردم با خودم ببرم تو جلسه مشاوره بیرونم کردگفت که دفعه بعد یادت نره
مشاور سفت و یخت خوبه اما از اینا که فقط پول میگیرن به درد نمیخوره بگو میخوام دائم پیگیرم باشین مشاور خوبه به دلیل اینکه از تو خیلی با تجربه تره و هزار تا مثل من و تورو دیده که یه روز برنامشون اجرا نمیشه دیگه نمیتونن بخونن و اگه عقب افتادن چی و هزار تا مشکل دیگه که ممکنه پیش بیاد
-
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
تجربیا
ریاضیاAshley Flz قاعدتا هممون شنیدم بهترین مشاور خود فرد هست این جمله درسته ولی تا زمانی که شما مسیر درست رو پیدا کرده باشی ، مثلا بدونی که پتانسیل تا چند ساعت درس خوندن رو داری ، هر درسی رو با چه روشی بخونی میتونی نتیجه خوبی رو در آزمون هات بگیری ولو اینکه اون روش از نظر دیگران غلط باشه ولی شما با اون روش نتیجه میگیری ، به برنامه ای که برای خودتون میر یزید پایبند باشید ، بدونید وقتی حالتون بد هست موضوعی باعث ناراحتیتون شده چطوری برطرفش کنید با کی حرف بزنید یا کاری انجام بدید که حالتون رو خوب کنه ، مدیریت آزمون و تحلیلش رو بلد باشید ، و از همه مهم تر در کارتون تداوم داشته باشید ، در واقع خلاصه کنم زمانی که بدونید "تداوم" " تلاش" " در مسیر درست "دارید اون وقت شما خودتون بهترین مشاور هستید برای خودتون و میتونید در مواقعی به مشکل برخورد کردید و نمی دانستید چیکار کنید مثل دوران جمع بندی که خیلی ها نمیدونن چیکار کنن یا دی و بهمن که تعداد زیادی خسته میشن و تصمیم میگیرن کنکور رو بذارن کنار و از دور رقابت خارج بشن در اینجور مواقع میتونید از مشاوره های تک جلسه استفاده کنید ...
اما اگر کنکوری هستید و به این موقع از سال رسیدید و هنوز در نقطه صفر خودتون هستید و شروع نکردید ، مدیریت آزمون ، تحلیل آزمون ، روش مطالعه و ساعت مطالعه متناسب با خودتون و ... نمیدونید بهترین کار اینه که مشاور بگیرید ، صرف اینکه آیا دیگران مشاور دارن یا نه و مشاور داشتن براشون خوب بوده یا نه ، دلیل نمیشه شما هم برید سراغ مشاور
اگه مشاور گرفتید یه نکته یادتون باشه که مشاور براتون به نگهبان یا کسی که بخواید از اول تا آخر مسیر دستتون رو بگیره و شما رو ببره تبدیل نشه ، سعی کنید روش درست رو یاد بگیرید ، و روی پای خودتون بایستید و به خودتون و برنامتون و از همه مهم تر آینده و اهدافتون متعهد باشید چون در غیر اینصورت بالفرض اگر روزی اون مشاور نبود معلوم نیست برای شما و آینده درسیتون قراره چه اتفاقی بیفته -
Ashley Flz قاعدتا هممون شنیدم بهترین مشاور خود فرد هست این جمله درسته ولی تا زمانی که شما مسیر درست رو پیدا کرده باشی ، مثلا بدونی که پتانسیل تا چند ساعت درس خوندن رو داری ، هر درسی رو با چه روشی بخونی میتونی نتیجه خوبی رو در آزمون هات بگیری ولو اینکه اون روش از نظر دیگران غلط باشه ولی شما با اون روش نتیجه میگیری ، به برنامه ای که برای خودتون میر یزید پایبند باشید ، بدونید وقتی حالتون بد هست موضوعی باعث ناراحتیتون شده چطوری برطرفش کنید با کی حرف بزنید یا کاری انجام بدید که حالتون رو خوب کنه ، مدیریت آزمون و تحلیلش رو بلد باشید ، و از همه مهم تر در کارتون تداوم داشته باشید ، در واقع خلاصه کنم زمانی که بدونید "تداوم" " تلاش" " در مسیر درست "دارید اون وقت شما خودتون بهترین مشاور هستید برای خودتون و میتونید در مواقعی به مشکل برخورد کردید و نمی دانستید چیکار کنید مثل دوران جمع بندی که خیلی ها نمیدونن چیکار کنن یا دی و بهمن که تعداد زیادی خسته میشن و تصمیم میگیرن کنکور رو بذارن کنار و از دور رقابت خارج بشن در اینجور مواقع میتونید از مشاوره های تک جلسه استفاده کنید ...
اما اگر کنکوری هستید و به این موقع از سال رسیدید و هنوز در نقطه صفر خودتون هستید و شروع نکردید ، مدیریت آزمون ، تحلیل آزمون ، روش مطالعه و ساعت مطالعه متناسب با خودتون و ... نمیدونید بهترین کار اینه که مشاور بگیرید ، صرف اینکه آیا دیگران مشاور دارن یا نه و مشاور داشتن براشون خوب بوده یا نه ، دلیل نمیشه شما هم برید سراغ مشاور
اگه مشاور گرفتید یه نکته یادتون باشه که مشاور براتون به نگهبان یا کسی که بخواید از اول تا آخر مسیر دستتون رو بگیره و شما رو ببره تبدیل نشه ، سعی کنید روش درست رو یاد بگیرید ، و روی پای خودتون بایستید و به خودتون و برنامتون و از همه مهم تر آینده و اهدافتون متعهد باشید چون در غیر اینصورت بالفرض اگر روزی اون مشاور نبود معلوم نیست برای شما و آینده درسیتون قراره چه اتفاقی بیفتهدیوار ممنونم از راهنماییتون فکر میکنم واسه ی اینکه از احساس وابستگی دربیام بهتره خودم برنامه ریزی کنم هر چند وقت زیادیم واسه ازمونو خطا نیست