انتقال پیام عصبی
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده
سلام سلولی ک دریافت کننده پیام عصبی از یک سلول عصبیه میتونه ماهیچه غده یا سلول عصبی دیگ باشه حالا سوال من اینه که این سلول عصبی دریافت کننده میتونه رابط باشه حسی هم میتونه باشه وقتی گیرنده ها پیام میدن بهش اما حرکتی هم میتونه باشه؟ کسایی ک راه ابریشم دارن اقای موقاری توی جزوه حرکتی هم گذاشته کسی میدونه چجور و توضیح بده؟ ممنون
@تجربیا @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-آلاء -
سلام سلولی ک دریافت کننده پیام عصبی از یک سلول عصبیه میتونه ماهیچه غده یا سلول عصبی دیگ باشه حالا سوال من اینه که این سلول عصبی دریافت کننده میتونه رابط باشه حسی هم میتونه باشه وقتی گیرنده ها پیام میدن بهش اما حرکتی هم میتونه باشه؟ کسایی ک راه ابریشم دارن اقای موقاری توی جزوه حرکتی هم گذاشته کسی میدونه چجور و توضیح بده؟ ممنون
@تجربیا @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-آلاء@dr-aryanخیلی مفید مختصر بعله حرکتیم میتونه باشه :))
-
@dr-aryanخیلی مفید مختصر بعله حرکتیم میتونه باشه :))
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba zarei مگ نباید رابط بینشون باشه؟
اها مثلا دوتا حرکتی منظورشه درسته؟ -
saba zarei مگ نباید رابط بینشون باشه؟
اها مثلا دوتا حرکتی منظورشه درسته؟نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در انتقال پیام عصبی گفته است:
اها مثلا دوتا حرکتی منظورشه درسته؟همون وقتی که رابط یا حسی دارن حرکتی رو تحریک میکنن دارن بهش پیام منتقل میکنن دیگه
-
اها مثلا دوتا حرکتی منظورشه درسته؟@dr-aryan درمورد اینکه همیشه بینشون باید نورون رابط باشه مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادمه یه تست تو آزمون قلمچی دوسال پیش ارتباط مستقیم بین حسی و حرکتی رو درست گرفته بود
دریا دریایی
Bio -
@dr-aryan درمورد اینکه همیشه بینشون باید نورون رابط باشه مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادمه یه تست تو آزمون قلمچی دوسال پیش ارتباط مستقیم بین حسی و حرکتی رو درست گرفته بود
دریا دریایی
Bioنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba zarei در انتقال پیام عصبی گفته است:
@dr-aryan درمورد اینکه همیشه بینشون باید نورون رابط باشه مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادمه یه تست تو آزمون قلمچی دوسال پیش ارتباط مستقیم بین حسی و حرکتی رو درست گرفته بود
دریا دریایی
Bioاصلا بحث این نیست، همین که حرکتی موقع تحریک پیامو دریافت میکنه جوابه!
ولی بله اونم میشه فک کنم -
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی
Bio saba zarei