فیلم های ادبیات
-
سلام دوستان کسی از فیلم های ادبیات اقای محمد صادقی(ادبیات دوازدهم) استفاده کرده؟ اگر استفاده کردید نظرتونو بگید لطفا اگرم پیشنهادی دارید برا دیدن تدریس ادبیات ممنون میشم بگید.
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم -
سلام دوستان کسی از فیلم های ادبیات اقای محمد صادقی(ادبیات دوازدهم) استفاده کرده؟ اگر استفاده کردید نظرتونو بگید لطفا اگرم پیشنهادی دارید برا دیدن تدریس ادبیات ممنون میشم بگید.
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم@dr-aryan من دیدم ایشون عالی هستن جزوه ایشون واقعا محشره
-
@نگین-وهاب-مقدم می تونید بعد دیدن فیلما جزوشونو بخونید
-
@dr-aryan صب کنید
-
@dr-aryan https://alaatv.com/set/555#
-
@dr-aryan بله
-
@dr-aryan https://alaatv.com/set/555#
-
@نگین-وهاب-مقدم اوک ممنون / ی سوال دیگ ایشون ی چیزایی هم میگن ما نخوندیم ینی برا انسانیاست یا مخصوص تجربی و ریاضی درس میدن؟
@dr-aryan برا انسانیا هم هست ولی خودش میگه که برای تجربی نیازه نیست
-
@نگین-وهاب-مقدم اوک ممنون / ی سوال دیگ ایشون ی چیزایی هم میگن ما نخوندیم ینی برا انسانیاست یا مخصوص تجربی و ریاضی درس میدن؟
@dr-aryan در فیلم های ادبیات گفته است:
مثلا انواع سجع رو فک نمیکنم نیاز باشه ک ما بلد باشیم
-
@dr-aryan در فیلم های ادبیات گفته است:
مثلا انواع سجع رو فک نمیکنم نیاز باشه ک ما بلد باشیم
@dr-aryan اره خودش تاکید میکنه که نیاز نیست
-
@dr-aryan فیلم اولش که معرفی گفتن فکر کنم بعد چیزایی که برا انسانیاست مشخصه چرا گفتن تو کلیپ ها اول خواهش
-
@dr-aryan فیلم اولش که معرفی گفتن فکر کنم بعد چیزایی که برا انسانیاست مشخصه چرا گفتن تو کلیپ ها اول خواهش
-
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم@dr-aryan درس ب درس تدریس میکنن و تمام نکات و میگن !
-
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوازدهم@dr-aryan من اصلا راضی نبودم