ویژه راه ابریشمی ها
-
سلام من راه ابریشم پرو رو خریدم ولی هر چقدر سعی کردم نتونستم عضویت گروه بشم هی لغو میشه و باز به حالت قبل برمیگرده لطفا منو عضو کنید
@
-
سلام من راه ابریشم پرو رو خریدم ولی هر چقدر سعی کردم نتونستم عضویت گروه بشم هی لغو میشه و باز به حالت قبل برمیگرده لطفا منو عضو کنید
@
-
@
ابوالفضل کیانی سلام و درود
داخل تیکت همکارانم راهنماییتون کردن من هم بهتون پیام دادم 12 روز پیش اما اطلاعاتی برای عضویت ارسال نکردید.
مجدد چتتون رو باز میکنم، لطفا چک بفرمایید؛ مدت زمان باز بودن چت محدوده. -
سلام من راه ابریشم رو خریداری کردم گک کامل تجربی میشه توی گروه ها عضدم کنید
-
ابوالفضل کیانی سلام و درود
داخل تیکت همکارانم راهنماییتون کردن من هم بهتون پیام دادم 12 روز پیش اما اطلاعاتی برای عضویت ارسال نکردید.
مجدد چتتون رو باز میکنم، لطفا چک بفرمایید؛ مدت زمان باز بودن چت محدوده.monirs چه اطلاعاتی باید بفرستم؟؟
-
منم پک راه ابریشم پرو خریدم ، میشه منو عضو کنید، بگید چجوری باید ازش استفاده کنم، و برنامه تابستان از کجا باید دانلود کنم؟؟
-
سلام من مدتیه راه ابریشم پرو زیست رو تهیه کردم ولی هنوز عضو گروهی نشدم
-
Ab Ab سلام
چک کردم عضوش هستید.
برای این که متوجه بشید عضو چه گروههایی هستید از قسمت پروفایلتون روی گروهها بزنید.monirs سلام من توی گروه راه ابریشم پرو 1402 عضو نیستم
-
سلام.من راه ابریشم پرو فیزیک آقای طلوعی را تهیه کردم.لطفا در گروه مربوطه عضوم کنید.ممنون
-
monirs سلام من توی گروه راه ابریشم پرو 1402 عضو نیستم
Shadi Javid در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام منتظر پیامتون هستم از دیروز. چتتون رو چک کنید.
-
monirs در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام وقت بخیر
من پک پرو آلا تجربی دریافت کردم میشه لطفا منم به گروه اضافه کنید و بفرمایید چطوری میتونم استفاده کنم
غیر از آلا خونه گروه های دیگ از اپلیکیشن های دیگر برای ارتباط نیست؟
من خیلی سختمه
ممنون میشم بگید چطوری میتونم با مشاور در ارتباط باشم؟ -
از منمممم اینجوریه راهی پیدا کردی بگو
-
از منمممم اینجوریه راهی پیدا کردی بگو
Fatemeh Moinadini سلام
برای شما چه چیزی چطوریه؟
راه ابریشمی هستی؟ -
monirs چه اطلاعاتی باید بفرستم؟؟
ابوالفضل کیانی
عضویت شما انجام شد.
برای دیدن گروههایی که عضوشون هستید به پروفایلتون در آلاخونه برید و گروهها رو بزنید.برای این که دستۀ VIP رو ببینید و داخلش فعالیت داشته باشید به قسمت دستهبندیها > ویژه راه ابریشم و راه ابریشم پرو 1402 برید. برای هر درس گروه مجزایی داریم.
برای اینکه در مورد آلاخونه کاملا راهنمایی بشید هم پیشنهاد میکنم به راهنمای آلاخونه سری بزنید من هم یه لینک از راهنما رو براتون قرار میدم: لینکهای دسترسی سریع -
من راه ابریشم پرو دارم لطفا منم عضو کنید
-
سلام وقتتون بخیر بنده راه ابریشم پرو دروس تخصصی رو تهیه کردم میخواستم اگر میشه من رو هم داخل گروه ها عضوم کنید
-
monirs در ویژه راه ابریشمی ها گفته است:
سلام وقت بخیر
من پک پرو آلا تجربی دریافت کردم میشه لطفا منم به گروه اضافه کنید و بفرمایید چطوری میتونم استفاده کنم
غیر از آلا خونه گروه های دیگ از اپلیکیشن های دیگر برای ارتباط نیست؟
من خیلی سختمه
ممنون میشم بگید چطوری میتونم با مشاور در ارتباط باشم؟Mohiw Sadat سلام
در مورد گروهها و عضوتشون پی وی تون رو چک کنید.
خیر؛ گروهها در آلاخونه قرار دارن و جدا از رفع اشکالی که بچههای راه ابریشمی پیرامون محتوا با هم انجام میدن فعالیتها و برنامههای دیگهای هم اجرا میشه که آلاخونه بستر مناسبتری هست براشون تا سایر شبکههای اجتماعی.
آلا مشاورۀ فردی نداره و محتوای مشاورهای رو بهصورت فیلمهایی همراه برنامه در اختیار شما قرار میده. -
Mohiw Sadat سلام
در مورد گروهها و عضوتشون پی وی تون رو چک کنید.
خیر؛ گروهها در آلاخونه قرار دارن و جدا از رفع اشکالی که بچههای راه ابریشمی پیرامون محتوا با هم انجام میدن فعالیتها و برنامههای دیگهای هم اجرا میشه که آلاخونه بستر مناسبتری هست براشون تا سایر شبکههای اجتماعی.
آلا مشاورۀ فردی نداره و محتوای مشاورهای رو بهصورت فیلمهایی همراه برنامه در اختیار شما قرار میده.monirs سلام خسته نباشید
منم پک. کامل راه ابریشم پرو رو خریداری کردم یک. هفته پیش هم. توی. پیوی کد ملی و. شمارمو دادم ولی هنوز. توی گروهی اضافه نشدم
ممنون. میشم. رسیدگی کنید و منم. اضافه کنید