کنکوری های قلم چی
-
Mhd A نیومده هنوز جوابش که
زیست ۱ رو فقط چند تا دونه زدم
اما زیست ۳ رو دقیق یادم نمیاد اما بیشترش رو زدم حالا اگه غلط نزده باشمنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهولی از حق نگذریم یه کم مشکل بود و وقت گیر استاد زیست ما میگه اصلا استاندارد نیست قلم چی
-
Fateme Sh 0 نه
منظورماینهچندتاپاسخدادینوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط Fateme Sh 0 انجام شدهMhd A در کنکوری های قلم چی گفته است:
Fateme Sh 0 نه
منظورماینهچندتاپاسخدادیهمونو میگم دقیق یادم نیست
یعنی نشمردم ببینم چندتاشو زدم -
ولی از حق نگذریم یه کم مشکل بود و وقت گیر استاد زیست ما میگه اصلا استاندارد نیست قلم چی
Fateme Sh 0 اگهزیستکنکور۹۹روهمجلوهرکی
میذاشتیمیگفتاستانداردنیست -
Mhd A در کنکوری های قلم چی گفته است:
Fateme Sh 0 نه
منظورماینهچندتاپاسخدادیهمونو میگم دقیق یادم نیست
یعنی نشمردم ببینم چندتاشو زدمFateme Sh 0 آها
-
Fateme Sh 0 اگهزیستکنکور۹۹روهمجلوهرکی
میذاشتیمیگفتاستانداردنیستنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMhd A فقط میتونم بگمخدا به دادمون برسه
-
Fateme Sh 0 آها
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMhd A عصر کارنامم رو دیدم همینجا اهلام میکنم ببینین
-
Mhd A عصر کارنامم رو دیدم همینجا اهلام میکنم ببینین
Fateme Sh 0 منمتاسفانه
افتادمتویپردازشدوم
کیمیادپردازشدوم؟ -
Fateme Sh 0 منمتاسفانه
افتادمتویپردازشدوم
کیمیادپردازشدوم؟نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMhd A اوخ چقدر بده انتظار زیاد
احتمالا از ساعت ۹ شب به بعد بزارین چک کنم یه بار ولی فکر میکنم همین باشه -
Mhd A اوخ چقدر بده انتظار زیاد
احتمالا از ساعت ۹ شب به بعد بزارین چک کنم یه بار ولی فکر میکنم همین باشه -
بهطورکلیفکمیکنمچوناینآزمونمباحثسنگین
تریداشتآزمونسختتریبود -
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mhd A ببخشید زده از ساعت ۱۳ به بعد
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mhd A هوم اره من ریاضی رو اصلا نگاه نکردم
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
- آزمون 2 آبان
- آزمون 16 ابان
رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود
رهرو ان است که آهسته وپیوسته رودنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط Amir Hossein Rahtalab انجام شدهkimia_es_afshar آفرین
من که گند زدم با این سوالاتشون. الان دو تا سوال زیست تا حالا از این 5 تا مشکل داره.
حیف پولی که دادم - آزمون 2 آبان
-
kimia_es_afshar آفرین
من که گند زدم با این سوالاتشون. الان دو تا سوال زیست تا حالا از این 5 تا مشکل داره.
حیف پولی که دادمنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab
شد 4 تا. @تجربیا -
kimia_es_afshar آفرین
حیف پولی که دادمنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Hossein Rahtalab
ممنون/کدوم سوالا؟؟؟؟؟؟؟ -
Amir Hossein Rahtalab
ممنون/کدوم سوالا؟؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkimia_es_afshar همشون رو که پیدا کردم با هم میذارم.
یکیش رو بهتون میگم خودتون هم برید بخونید.سوال 119 رو برید ببینید و بعدش هم رجوع کنید به ص 32 کتاب درسی.
ضمنا توی پاسخنامه داره اشاره میکنه به دنای هسته اما توی سوال داره میگه دنای حلقوی!!!
از نظر من (ب) و (ج) درسته. آخرین پاراگراف ص 32 و همچنین وجود رناتن توی میتوکندری هم این رو تصدیق میکنه -
ولی از حق نگذریم یه کم مشکل بود و وقت گیر استاد زیست ما میگه اصلا استاندارد نیست قلم چی
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 تو در هر زمینه ای غر می زنی ..!؟ اتفاقا قلم چی استاندارد بالایی داره .. کنکور 99 رو معیار قرار بدید ..
-
Fateme Sh 0 تو در هر زمینه ای غر می زنی ..!؟ اتفاقا قلم چی استاندارد بالایی داره .. کنکور 99 رو معیار قرار بدید ..
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf آقا باور نمیکنی خودت برو کتاب رو باز کن و سوالات رو دقت کن. اگه حق با من نبود چشم حرف شما قبول. اما اگه حق با من بود من میدونم و تو.@تجربیا
ههههه -
kimia_es_afshar آفرین
حیف پولی که دادمAmir Hossein Rahtalab
سلام سوالات گزینه دو بهتر نیست از قلم چی؟؟چون مشاور مدرسه ی ما ک همیشه گزینه دو رو پیشنهاد میکرد و راه ابریشم هم ک گفتن با گزینه دو تطابق بیشتری دارهواسه سال دیگه ک بخوام شرکت کنم میپرسم