زیست راه ابریشم
-
سلام
بچه ها یه سوال با توجه به اینکه اغلب مطالب راه ابریشم زیست تکراریه و قبلا تو صفر تا صد ها گفته شده وبلدیم شما چه میکنید ینی دوستانی که قبلا صفرتا صد هارو دیدن مجددا فیلما رو میبینن؟یا ن فقط از روی جزوه میخونید؟ -
سلام
بچه ها یه سوال با توجه به اینکه اغلب مطالب راه ابریشم زیست تکراریه و قبلا تو صفر تا صد ها گفته شده وبلدیم شما چه میکنید ینی دوستانی که قبلا صفرتا صد هارو دیدن مجددا فیلما رو میبینن؟یا ن فقط از روی جزوه میخونید؟@sahar-tuo
سلام من فقط نگاه میکنم واگه ببینم نکته جدیدی هست یاداشت میکنم توی جزوه
خیلی وقت نمیگیره نسبت به ویدیو های صفر تاصد
کلا به نظر من خوبه یک بار نکات از زبان خود استاد برامون مرور میشه -
سلام
بچه ها یه سوال با توجه به اینکه اغلب مطالب راه ابریشم زیست تکراریه و قبلا تو صفر تا صد ها گفته شده وبلدیم شما چه میکنید ینی دوستانی که قبلا صفرتا صد هارو دیدن مجددا فیلما رو میبینن؟یا ن فقط از روی جزوه میخونید؟ -
@sahar-tuo
سلام من فقط نگاه میکنم واگه ببینم نکته جدیدی هست یاداشت میکنم توی جزوه
خیلی وقت نمیگیره نسبت به ویدیو های صفر تاصد
کلا به نظر من خوبه یک بار نکات از زبان خود استاد برامون مرور میشهAli Nemati 0 اهان اوکی
-
سلام
aylar mo با راه ابریشم دیگه نیازی به صفر تا صد نداری
-
سلام
بچه ها یه سوال با توجه به اینکه اغلب مطالب راه ابریشم زیست تکراریه و قبلا تو صفر تا صد ها گفته شده وبلدیم شما چه میکنید ینی دوستانی که قبلا صفرتا صد هارو دیدن مجددا فیلما رو میبینن؟یا ن فقط از روی جزوه میخونید؟@sahar-tuo من میبینمشون فقط به جای اینکه با همون سرعت باشه سرعتش رو زیاد میکنم
-
@sahar-tuo خواهش میکنم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد