بی انگیزگی/نبود علاقه/راه ابریشم
-
سلام رفقای گل آلایی خودم خصوصا راه ابریشمی هامون خوبین رفقا چه خبر طوفانی پیش میرین دیگه مگه نه
دوستان عزیزم اگه ممکنه میتونین بهم کمک کنین واقعا واقعا واقعا به کمکاتون نیاز دارم...
دوستان داستان از این قراره که من دوازده ریاضیم و الان متاسفانه در سال کنکورچند وقته حدودا دوسه ماه باز دوباره خیلیییی بی انگیزه و بی علاقه به درس شدم و اصلا نمیتونم برا خودم برنامه بریزم و راه ابریشم رو ببینم و حتی دروس عمومیم رو بخونم و واقعا این موَوع داره منو خیلیییییی اذیت میکنه.با خودم گفتم امروز بیام تو انجمن باهم صحبت کنیم و اگر هم لطف کنین من و تمام کسانی که در وضعیت من هستند رو یاری کنین
خواهش میکنم هرکس این تاپیک رو دید یه راهکار یا پیشنهاد مطرح کنه
دمتون گرم -
سلام رفقای گل آلایی خودم خصوصا راه ابریشمی هامون خوبین رفقا چه خبر طوفانی پیش میرین دیگه مگه نه
دوستان عزیزم اگه ممکنه میتونین بهم کمک کنین واقعا واقعا واقعا به کمکاتون نیاز دارم...
دوستان داستان از این قراره که من دوازده ریاضیم و الان متاسفانه در سال کنکورچند وقته حدودا دوسه ماه باز دوباره خیلیییی بی انگیزه و بی علاقه به درس شدم و اصلا نمیتونم برا خودم برنامه بریزم و راه ابریشم رو ببینم و حتی دروس عمومیم رو بخونم و واقعا این موَوع داره منو خیلیییییی اذیت میکنه.با خودم گفتم امروز بیام تو انجمن باهم صحبت کنیم و اگر هم لطف کنین من و تمام کسانی که در وضعیت من هستند رو یاری کنین
دمتون گرم -
سلام
یک لحظه فکر کن در آینده چه شغل یا کاری می خوای انجام بدی
خب حالا هر شغل یا کاری رو که بهش فکر کردی بریز سطل آشغال چون بدون تلاش اون هدفی که داری برای خودت درست میکنی بدست نمیاد
خب تو پسری و قطعا اینو میدونی که از یک سنی به بعد سربازی رو خواهی داشت و دیگه غیرتت هم اجازه نمیده که از بابات پول بگیری
خب توی این اوضاع هم کار پیدا کردن سخته
پس به نظرم این بازه ی زمانی عالی که در اختیار داری ازش استفاده کن و کلی تغییرات خوب تو زندگیت به وجود بیار
نخواستم از جملات انگیزشی استفاده کنم چون به مرور فراموش میشن
از آینده صحبت کردم که چشم بهم بزنیم رسیده -
دمتون گرمAmir Hossein Gh سلام .شاید این میزان بی علاقگی و بی انگیزه بودن برای نداشتن هدف باشه .من خودم رو مثال میزنم. چون به رشتم علاقه ای نداشتم این باعث شد الان که سال اخر هستم به مشکل بخورم و مثل شما درس خوندن برای من خیلی سخت بشه .ولی الان برای خودم انگیزه ایجاد میکنم خودم رو تو جایگاهی که قراره در اینده داشته باشم تصور میکنم. موفقیت هایی که قراره بعد از کنکور داشته باشم همه اینا باعث میشه یه انگیزه هرچند ضعیف برام ایجاد بشه و بتونم ادامه این راهو هر چند سخت طی کنم .شما هممیتونین روی کاغذ اهدافتون رو پیاده کنین بعد بیاین تصور کنین به اون هدف رسیدین .قطعا خیلی لحظه شیرینیه .یا میتونید تمام افکار منفی که باعث میشه نتونین درس بخونین روی کاغذ بیارین و به این فکر کنین چقدر به درستون میتونه ضربه بزنه و از آینده دورتون کنه .در آخر پوزش میخوام قصدم نصیحت نبوده و نیست .چون خودم دارم این روزهارو تجربه میکنم به واسطه همین راهنماییتون کردم.
-
دمتون گرمAmir Hossein Gh
مگه میشه بی انگیزگی
هدف مهم بودنی انگیزه نباید از بین بره -
دمتون گرمAmir Hossein Gh
منم سال کنکورم همینجوری بودم
اول ب این فک کن ک اگ نخونی نتیجه بعد کنکورت چی میشه !
قطعا نخونی گاوچرونیم قبول نمیشی!
دوم ب اهدافت فک کن !
اهنگ انگیزشی گوش بده !
فیلم انگیزشی گوش بده!
ورزش کن ! -
Amir Hossein Gh
دوم ب اهدافت فک کن !
اهنگ انگیزشی گوش بده !
فیلم انگیزشی گوش بده!
ورزش کن ! -
دمتون گرمAmir Hossein Gh سلام اولین کاری که میکنید علت بی انگیزگی تون رو پیدا کنید..
1️⃣شاید نداشتن هدف یا عدم علاقه به اون باشه
2️⃣شاید برنامه ریزیتون مشکل داره یعنی یا تایمی که واسش در نظر گرفتید خیلی زیاده یا کمه.
3️⃣شاید باور ندارید که به هدف میرسید
4️⃣شایدم هدفتونو خیلی خیلی قابل دسترس میدونید طوریکه واسش تلاش نمیکنید یعنی فکر میکنید بدون تلاش بهش میرسید.
5️⃣ممکنه در طول روز خوابتون کافی نبوده باشه که باعث بی انگیزگی شده
در یک برگه هدفتون رو بنویسید/اگه به هدفم برسم چی میشه/اگه به هدفم نرسم چی میشه/چرا این هدفو انتخاب کردم و..
انگیزه باید درونی باشه اگه صرفا یه هیجان باشه یا چون همه مردم فلان هدفو میخوان منم اونو انتخاب کنم فایده ای نداره.. -
بی انگیزه گی دراز مدت بخاطر نبود هدفه.
کوتاه مدت بخاطر خستگی و فشار زیاد -
Amir Hossein Gh
دوم ب اهدافت فک کن !
اهنگ انگیزشی گوش بده !
فیلم انگیزشی گوش بده!
ورزش کن !مهشید غضنفرآبادی خیلی ممنونم لطف کردین
-
بی انگیزه گی دراز مدت بخاطر نبود هدفه.
کوتاه مدت بخاطر خستگی و فشار زیادAmir Ezadpanah ممنون
-
Amir Hossein Gh سلام .شاید این میزان بی علاقگی و بی انگیزه بودن برای نداشتن هدف باشه .من خودم رو مثال میزنم. چون به رشتم علاقه ای نداشتم این باعث شد الان که سال اخر هستم به مشکل بخورم و مثل شما درس خوندن برای من خیلی سخت بشه .ولی الان برای خودم انگیزه ایجاد میکنم خودم رو تو جایگاهی که قراره در اینده داشته باشم تصور میکنم. موفقیت هایی که قراره بعد از کنکور داشته باشم همه اینا باعث میشه یه انگیزه هرچند ضعیف برام ایجاد بشه و بتونم ادامه این راهو هر چند سخت طی کنم .شما هممیتونین روی کاغذ اهدافتون رو پیاده کنین بعد بیاین تصور کنین به اون هدف رسیدین .قطعا خیلی لحظه شیرینیه .یا میتونید تمام افکار منفی که باعث میشه نتونین درس بخونین روی کاغذ بیارین و به این فکر کنین چقدر به درستون میتونه ضربه بزنه و از آینده دورتون کنه .در آخر پوزش میخوام قصدم نصیحت نبوده و نیست .چون خودم دارم این روزهارو تجربه میکنم به واسطه همین راهنماییتون کردم.
Fatemeh Soheilikia خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتین و پاسخ دادین ک راهنمایی کردین.
سپاس -
سلام
یک لحظه فکر کن در آینده چه شغل یا کاری می خوای انجام بدی
خب حالا هر شغل یا کاری رو که بهش فکر کردی بریز سطل آشغال چون بدون تلاش اون هدفی که داری برای خودت درست میکنی بدست نمیاد
خب تو پسری و قطعا اینو میدونی که از یک سنی به بعد سربازی رو خواهی داشت و دیگه غیرتت هم اجازه نمیده که از بابات پول بگیری
خب توی این اوضاع هم کار پیدا کردن سخته
پس به نظرم این بازه ی زمانی عالی که در اختیار داری ازش استفاده کن و کلی تغییرات خوب تو زندگیت به وجود بیار
نخواستم از جملات انگیزشی استفاده کنم چون به مرور فراموش میشن
از آینده صحبت کردم که چشم بهم بزنیم رسیدهAli Nemati 0 مرسی ممنونم ازت
-
Amir Hossein Gh سلام اولین کاری که میکنید علت بی انگیزگی تون رو پیدا کنید..
1️⃣شاید نداشتن هدف یا عدم علاقه به اون باشه
2️⃣شاید برنامه ریزیتون مشکل داره یعنی یا تایمی که واسش در نظر گرفتید خیلی زیاده یا کمه.
3️⃣شاید باور ندارید که به هدف میرسید
4️⃣شایدم هدفتونو خیلی خیلی قابل دسترس میدونید طوریکه واسش تلاش نمیکنید یعنی فکر میکنید بدون تلاش بهش میرسید.
5️⃣ممکنه در طول روز خوابتون کافی نبوده باشه که باعث بی انگیزگی شده
در یک برگه هدفتون رو بنویسید/اگه به هدفم برسم چی میشه/اگه به هدفم نرسم چی میشه/چرا این هدفو انتخاب کردم و..
انگیزه باید درونی باشه اگه صرفا یه هیجان باشه یا چون همه مردم فلان هدفو میخوان منم اونو انتخاب کنم فایده ای نداره..@elham650 راهنمایبتون عالی بود خیلی ممنونم
-
@elham650 راهنمایبتون عالی بود خیلی ممنونم
Amir Hossein Gh خواهش میکنم.
موفق باشید. -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد