خواهشا کمکم کنید...
-
و یه سوالمم اینه که آقای موقاری تو یه کلیپی گفتن که هر ژنی یه راه انداز داره یه توالی پایان ولی بعدش گفتن اینا "ها" هستنااا دقت کنید.ینی راه انداز"ها" و توالی "ها"ی پایان.
الان من معنی اون "ها" رو کنار "یک" نمیفهمم -
و یه سوالمم اینه که آقای موقاری تو یه کلیپی گفتن که هر ژنی یه راه انداز داره یه توالی پایان ولی بعدش گفتن اینا "ها" هستنااا دقت کنید.ینی راه انداز"ها" و توالی "ها"ی پایان.
الان من معنی اون "ها" رو کنار "یک" نمیفهمم@behnaz-hajizadeh در خواهشا کمکم کنید... گفته است:
الان من معنی اون "ها" رو کنار "یک" نمیفهممهر ژنی یک راه انداز و یک توالی پایان داره
ولی ژن خودش بخشی از رشته DNA(الگو) یعنی هر رشته الگو شامل تعدادی ژنه در نتیجه یه رشته الگو چند تا راه انداز و توالی پایان داره -
@behnaz-hajizadeh در خواهشا کمکم کنید... گفته است:
الان من معنی اون "ها" رو کنار "یک" نمیفهممهر ژنی یک راه انداز و یک توالی پایان داره
ولی ژن خودش بخشی از رشته DNA(الگو) یعنی هر رشته الگو شامل تعدادی ژنه در نتیجه یه رشته الگو چند تا راه انداز و توالی پایان دارهمنتظر ظهور اهان ممنونم....از آثار دقیق نخوندن کتاب
-
منتظر ظهور اهان ممنونم....از آثار دقیق نخوندن کتاب
@behnaz-hajizadeh خواهش میکنم
-
بعید میدونم. آخرین پیوند فسفودی استر توی آخر مرحله ی طویل شدن بود. توی مرحله ی پایان انتهای آخرین نوکلئوتید همینجوری رها میشد. البته تا جایی که من یادمه.
-
بعید میدونم. آخرین پیوند فسفودی استر توی آخر مرحله ی طویل شدن بود. توی مرحله ی پایان انتهای آخرین نوکلئوتید همینجوری رها میشد. البته تا جایی که من یادمه.
Amir Hossein Rahtalab بله منم همین نظرو داشتم ولی تو این تستی که گذاشتم و چند تست دیگه ایشون گفتن که تشکیل فسفودی تو هر سه مرحله وجودداره