سوال زیست!!
-
سلام دوستان.نمیدونم درسته اینجا بپرسم یانه!!! اما میپرسم.ممنون میشم جواب بدین.درواقع سوالم همون پرسش استاد رحیمیه که پرسیدن
"چه جوری ایدز از راه شیردادن مادر به فرزند منتقل میشه!؟"
بهش فکر کردم اما متاسفانه به نتیجه نرسیدم.خوشحال میشم منو از سردرگمی دربیارین و جوابشو بگین.ممنون ازهمگی:) -
سال چهارم توی فصل 9 میخونیم که ویروس HIV توی مایعات بدنه!شیر هم که مایع بدن محسوب میشه!
-
zahra1303 در سوال زیست!! گفته است:
بزاق هم مایع هست !
درسته!اما فقط توی این مایعا هسش!منی،مایع واژینال،شیر! البته تا حد کتاب درسی میدونم!توی بزاق نیسش
-
اگه میدونین بهترشو بگین!من اینطور استنباط کردم
-
البته توی خونم هستش!
-
سال چهارم توی فصل 9 میخونیم که ویروس HIV توی مایعات بدنه!شیر هم که مایع بدن محسوب میشه!
-
خواهش میکنم
-
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید. -
Faeze2000
یک چیز دیگه: وجود زخم یکی از احتمالات هست،وقایع دیگه ای هم ممکنه بهنگام شیر دادن پیش بیاد اگرچه کتاب هم اشاره بیشتری نکرده. -
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید.navid_s91yahoo.com در سوال زیست!! گفته است:
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید.مگه ویروس HIV زخم ایچاد میکنه؟!
-
اگه ایچاد میکنه ممنون میشم توضیح بدین چطور
-
navid_s91yahoo.com در سوال زیست!! گفته است:
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید.مگه ویروس HIV زخم ایچاد میکنه؟!
-
من گیچ شدم الان!ایشون میگن از طریق زخمه!بعدش شما میگین زخم ایچاد نمیکنه؟!
-
Faeze2000
یک چیز دیگه: وجود زخم یکی از احتمالات هست،وقایع دیگه ای هم ممکنه بهنگام شیر دادن پیش بیاد اگرچه کتاب هم اشاره بیشتری نکرده.navid_s91yahoo.com
ممنون از پاسخ کاملتون.مرسی که توجه کردین -
من گیچ شدم الان!ایشون میگن از طریق زخمه!بعدش شما میگین زخم ایچاد نمیکنه؟!
-
من که کلا گیچ شدم!داشتم درسمو میخوندما