سوال زیست!!
-
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه همین مثال نقض بزاق رو مطرح کردم
-
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته توی خونم هستش!
-
سال چهارم توی فصل 9 میخونیم که ویروس HIV توی مایعات بدنه!شیر هم که مایع بدن محسوب میشه!
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
ممنون -
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهش میکنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید. -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Faeze2000
یک چیز دیگه: وجود زخم یکی از احتمالات هست،وقایع دیگه ای هم ممکنه بهنگام شیر دادن پیش بیاد اگرچه کتاب هم اشاره بیشتری نکرده. -
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید.نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnavid_s91yahoo.com در سوال زیست!! گفته است:
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید.مگه ویروس HIV زخم ایچاد میکنه؟!
-
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه ایچاد میکنه ممنون میشم توضیح بدین چطور
-
navid_s91yahoo.com در سوال زیست!! گفته است:
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید.مگه ویروس HIV زخم ایچاد میکنه؟!
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi زخم ک ایجاد نمیکنه ولی از طریق خون منتقل میشه
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۵، ۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من گیچ شدم الان!ایشون میگن از طریق زخمه!بعدش شما میگین زخم ایچاد نمیکنه؟!
-
Faeze2000
یک چیز دیگه: وجود زخم یکی از احتمالات هست،وقایع دیگه ای هم ممکنه بهنگام شیر دادن پیش بیاد اگرچه کتاب هم اشاره بیشتری نکرده.نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۵، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط Faeze2000 انجام شدهnavid_s91yahoo.com
ممنون از پاسخ کاملتون.مرسی که توجه کردین -
من گیچ شدم الان!ایشون میگن از طریق زخمه!بعدش شما میگین زخم ایچاد نمیکنه؟!
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۵، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
طبق توضیحات دوستان من اینجوری نتیجه گیری کردم.زخم ایجاد نمیکنه ویروس HIV.اما اگر در بدن مادر زخم وجود داشته احتمال انتقال ویروس HIVاز مادر به نوزاد به وجود میاد. -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب مسلما جایی ک زخم باشه خونی هم هس دیگه !
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که کلا گیچ شدم!داشتم درسمو میخوندما
-
Faeze2000
سلام.تیزبینانه هست سوالتون،دستخوش.همونجور ک دقت کردین کتاب گفته از طریق شیر دادن مثلا نگفته در شیر یا از طریق خود شیر،اونم واسه اینه ک شیر مذکور ایرادی نداره بلکه ممکنه پستان مادر زخم باشه و هنگام شیردادن زخم با دهان شیرخوار برخورد کنه و بشه اونچه ک نباید.نوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۵، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شدهnavid_s91yahoo.com
بسیار عالی بود توضیح شما تشکر.
دوستان وقتی نوزاد پستان مادر را میمکد سر پستان مادر کمی ترک بر میدارد و این اتفاق در اوایل می افتد و نوزاد موقع شیر خوردن به علت خونریزی جزئی سر پستان همراه با شیر خون هم میمکد.
اطلاعات بیشتر به دردتان نمیخورد .سال های اینده در دانشکده پزشکی همه را میخونیم نگران نباشید -
navid_s91yahoo.com
بسیار عالی بود توضیح شما تشکر.
دوستان وقتی نوزاد پستان مادر را میمکد سر پستان مادر کمی ترک بر میدارد و این اتفاق در اوایل می افتد و نوزاد موقع شیر خوردن به علت خونریزی جزئی سر پستان همراه با شیر خون هم میمکد.
اطلاعات بیشتر به دردتان نمیخورد .سال های اینده در دانشکده پزشکی همه را میخونیم نگران نباشیدنوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۳۹۵، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328
ممنون از پاسختون
جوابا خداروشکر داره تکمیل تر میشه همش!!!
مرسی از همگی