مخاط مژکدار و نایژک مبادله ای
-
توی کتاب گفته مخاط مژکدار در نایژک مبادله ای به پایان میرسد. خود نایژک مبادله ای هم مخاط مژکدار داره؟:face_with_monocle:
من که میگم باید باشه -
توی کتاب گفته مخاط مژکدار در نایژک مبادله ای به پایان میرسد. خود نایژک مبادله ای هم مخاط مژکدار داره؟:face_with_monocle:
من که میگم باید باشهAmir Hossein Rahtalab سلام آره پارسال که ما میخوندیم داشت فک کنم
-
من که میگم باید باشهAmir Hossein Rahtalab در خود نایژک ها مخاط مژک دار نداریم و به جاش ماکروفاژ داریم
-
Amir Hossein Rahtalab در خود نایژک ها مخاط مژک دار نداریم و به جاش ماکروفاژ داریم
Mahdi Mirzayi داریما! برو کتاب دوباره بخون
-
Amir Hossein Rahtalab در خود نایژک ها مخاط مژک دار نداریم و به جاش ماکروفاژ داریم
Mahdi Mirzayi در مخاط مژکدار و نایژک مبادله ای گفته است:
چرا تو خود نایژک مخاط داریم
نمیدونم کجا خوندم نوشته مخاط در طول نایژک مبادله تموم میشه ینی تو خود مبادله هس
فقد حبابکه ک نداره! -
اره داره من یادم میاد معلممون میگفت حتی نایژک مبادله ای هم داره و فقط اون قسمت هایی که حبابک روشون هست ندارن
-
اره داره من یادم میاد معلممون میگفت حتی نایژک مبادله ای هم داره و فقط اون قسمت هایی که حبابک روشون هست ندارن
H_R درسته من یادم رفته بود