سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کورونا مهمون ناخونده ی کنکور ما
-
سلام دوستان، فک کنم از روزی که کنکور در ایران به دنیا اومده چنین وضعیتی پیش نیومده بود، موندن ۲۴ ساعته توی خونه ،نبود مدرسه و...... همه مشکلاتی ان که در قبال این کورونا به وجود اومدن،حالا هدف از پر حرفی ما چیه؟؟ دوستان اونایی که تو این ایام تجربه های جدیدی توی مطالعه ، آزمون دادن،تست زدن،حفظ انگیزه و....... به دست آوردن با دیگران هم به اشتراک بگزارن تا بقیه هم از اون تجربیات بهره ببرن، ممنون از همتون
-
Mahdi Mirzayi سلام دوست الایی
عاقا دوستان نمیدونم ک اصن تحلیل میکنین ازمون و یا ن؟؟؟
اگ تحلیل میکنین و اونم درست ک افرین ولی اگ ن...
ازمون ندین
میدونین چیه من میااام ازمون میزنم مثلا ۷ تا سوال از ده تا ج میدم بعد با قاطعیت وارد پاسخنامه میکنم میبینم ۳ تاش مثلا غلطه (اونی ک تحلیل کنه میبینه) بعد با دیدن راهی ک رفتم میبینم فقد و فقد بی دقتی بوده !
عاقا و خانمی ک ازمون میدی
حتی تویی ک ثبت نام نکردی
ببین
بدون تحلیل ازمون ندههه!
بدون بازگشت ب غلطااات ازموون ندهه!- حالا میگین این چ دست اوردی بود عاقا بخدا خیلی مهمهه
چون مربوط ب کنکوره گفتم
حالا نگین ب موضوع تاپیک ربط نداشت و خودتون ی جور ربطش بدین
- حالا میگین این چ دست اوردی بود عاقا بخدا خیلی مهمهه
-
-
@behnaz-hajizadeh در کورونا مهمون ناخونده ی کنکور ما گفته است:
Fragile من واقعا تا الان تحلیل نمیکردم ولی سعی میکنم به حرفت گوش کنم.راس میگی اونقده غرق استرسم که نمیدونم چی میخونم و غلطام کجان و کجاها بی دقتی کردم.شاید ترازای پایینم به خاطر همین بی دقتیای کوچیکه
مرسی بابت راهنماییت🥰اگ سوالی یا ابهامی برای تحلیل داشتی بپرس
یادت نره ازمون بدون تحلیل اصلا اسمش ازمون نیس
ازمون میدی ک تحلیلش کنی بدونی کجاها غلط داری -
Mahdi Mirzayi با کمال احترام...بگذارن درسته
-
Mahdi Mirzayi در کورونا مهمون ناخونده ی کنکور ما گفته است:
سلام دوستان، فک کنم از روزی که کنکور در ایران به دنیا اومده چنین وضعیتی پیش نیومده بود، موندن ۲۴ ساعته توی خونه ،نبود مدرسه و...... همه مشکلاتی ان که در قبال این کورونا به وجود اومدن،حالا هدف از پر حرفی ما چیه؟؟ دوستان اونایی که تو این ایام تجربه های جدیدی توی مطالعه ، آزمون دادن،تست زدن،حفظ انگیزه و....... به دست آوردن با دیگران هم به اشتراک بگزارن تا بقیه هم از اون تجربیات بهره ببرن، ممنون از همتون
تنها چیزی که روحیه منو حفظ کرده اینه الان بخاطر کرونا خیلیا نمیخونن پس من اگر تلاش کنم ازشون جلو میزنم
-
Fragile آره وای چون آزمون طول میکشه و ۳ ۴ ساعت ثابت یه جا میشینم واقعا دیگه مغزم نمیکشه.حتی اونروز درسم نمیخونم حالا تحلیل که جای خود دارد
خیلی سخته ولی سعی میکنم که بشهببین تحلیلش ایطوریه:
ت وقتی ازمونت و میدی حدود ۱ ساعت استراحت کن
بعد غلطهات و نزده هات..
یادت باشه ت ازمون مشخص کنی کدوم سوالارو شک داری و کدوما رو بهشون مراجعه کردی ولی نتونسی جواب اخر بدست بیاری..
این چند دسته رو باید تحلیل کنی
برای هر غلطت حدود ۵ یا بیشتر تست از اون تیپ بزن ک تثبیت شه برات..
از طرفی قلم چی اگ میری خودش تحلیل سوالات و کلیپ گداشته میتونی علطها و نزده هات و کلیپ تحلیلشونو ببینی -
Fragile مشخص میکنم ولی نوشتن این غلطام و شکام و اون درستایی که نکته دارن با نکته هاشون تو دفتر خودآموزی بیشتر اذیتم میکنه....درستا تا الان ننوشتما
تا اذیت نشی نمیتونی ب قله برسی
این هدف چیزی نیس ک وقتی بدستش اوردی بگی چقد اسون بود !
نه...
این ی هدفه ک هر کسی نمیتونه بهش برسه -