کنترل استفاده از موبایل / forest
-
aaa bbb
https://www.farsroid.com/forest-stay-focused-full/
فقط فکر کنم باید برنامه رو پاک کنید اینو بریزید ، چون آنلاکه شاید بهم نخورن ،امیدوارم براتون کار بکنه -
aaa bbb خب تو این نسخه چون قدیمی تر هست اون گزینه رو نداریم گویا ://
شما یه کاری کن از برنامه بیا یرون کاراتو انجام بده بعد خواستی بری تو برنامه یه اخطار میده با این مضمون که چرا از برنامه خارج شدی و اینا دوست داری درختت خشک بشه ؟؟ یه گزینه ام داره فقط نوشته ok تو اونو نزن دکمه برگشت گوشیتو بزن درخت خشک نمیشهادامه میده به کاشت
saba zarei در کنترل استفاده از موبایل / forest گفته است:
شما یه کاری کن از برنامه بیا یرون کاراتو انجام بده بعد خواستی بری تو برنامه یه اخطار میده با این مضمون که چرا از برنامه خارج شدی و اینا دوست داری درختت خشک بشه ؟؟ یه گزینه ام داره فقط نوشته ok تو اونو نزن دکمه برگشت گوشیتو بزن درخت خشک نمیشهادامه میده به کاشت
سلام
توی همین نسخه ای ک لینکشو گزاشته بودین هم اون امکان هست
باید اول وارد Settingsبشین
بعدش App Allow Listرو بزنین و حالا توی فهرستی ک از برنامه های گوشیتون اورده باید برنامه هایی ک میخواین اون موقع اجازه وارد شدن بهش رو داشته باشین رو تیک بزنین بعدش وقتی داره درخت کاشته میشه اگه با دکمهhome گوشی خارج بشین و برنامه رو کامل نبندین میتونین وارد برنامه ای ک اونجا تیک زدین بشین و دیگه اخطار هم نمیادواقعا برنامه ی خوبیه
اون نسخه ای ک داخل سایت فارسروید بود ک واسم نصب نشد ولی همین نسخش اون امکانو داره -
سلام
بعدش App Allow Listرو بزنین و حالا توی فهرستی ک از برنامه های گوشیتون اورده باید برنامه هایی ک میخواین اون موقع اجازه وارد شدن بهش رو داشته باشین رو تیک بزنین بعدش وقتی داره درخت کاشته میشه اگه با دکمهhome گوشی خارج بشین و برنامه رو کامل نبندین میتونین وارد برنامه ای ک اونجا تیک زدین بشین و دیگه اخطار هم نمیادواقعا برنامه ی خوبیه
اون نسخه ای ک داخل سایت فارسروید بود ک واسم نصب نشد ولی همین نسخش اون امکانو دارهaaa bbb عه خب چه عالی
من چون بدردم نمیخورد پیگیر این قضیه نبودم تاحالا
خدارو شکر که بدردتون خورد -
aaa bbb عه خب چه عالی
من چون بدردم نمیخورد پیگیر این قضیه نبودم تاحالا
خدارو شکر که بدردتون خوردsaba zarei ممنون
-
سلام
اون نسخه ای ک داخل سایت فارسروید بود ک واسم نصب نشد ولی همین نسخش اون امکانو داره -
aaa bbb پس میتونم امیدوار باشم که اگه فیلترشکنم درست شه بتونم برنامه رو بریزم ، مرسی که اطلاع دادین
-
saba zarei جالب بود ........ولی من محوعکس پروفت شدم..عکس ثوره
zeinab dehghani عکس پس زمینه ی گوشی هم عکس جان اسنو هست.درست میگم؟
-
سلام رفقا
خب میرم سر اصل مطلب
میدونم که خیلیا تایم زیادی رو درگیر گوشی هستن و وقتایی که درس میخونید بازم وسوسه میشین برین سراغش
یه اپ میخوام بهتون معرفی کنم که دیگه موقع درس خوندن بتونید حواستون و جمع کنین البته یه بخش رقابتی نیز داره که میگم براتون
اسمش هست forest یا همون جنگل خودمون
هم برای اندرویید هست هم ios که متاسفانه فقط اندرویید رایگانه (البته اونم نسخه های جدیدش دیگه نیست باید از قبلیا استفاده کرد)
عکس پایینی که آیکون برنامه هستش
عکس پایینی وقتیه که شما وارد برنامه میشی البته درخت پیش فرض این مدلی که تو عکسه نیستش یه کاج معمولیهمن خودم عوضش کردم
این دایره کوچیکه سبزی که اون بالا قرار گرفته رو میتونی جا به جا کنی و تایمی که که مد نظرته سراغ گوشی نری رو تنظیم میکنی که از 10 دقیقه تا 2 ساعته بعدش اون گزینه plant و میزنی و شروع میکنه به کاشت درخت و اصلش اینجاست که دیگه اگه نیت کنی گوشی مبارک و بگیری دستت و مثلا بری تو اینستا یا هر جایی دیگه درختی که داشتی میکاشتی خشک میشه :)) مثل عکس پایین
البته راه در رو داره که فعلا ولش کنین :))
کاشت هر درختم که تموم بشه نوتیفیکیشن میده
حالا بریم تو تنظیمات
یه بخش داره به اسم real forest که به ازای هر 2500 سکه ای که از کاشت درختا جمع میکنین میتونین درخواست بدین تا از طرف شما یک درخت کاشته بشه که خیلی جذابه :))
تو بخش setting که وارد میشین یه بخشی داره به اسم sign up فک کنم البتهکه اونجا میتونین برای خودتون اکانت بسازین تو فارست تا با بقیه رقابت کنین
مثلا من قبلا ساختم مال من اینطوره که بالاست برای اینکه اطلاعات رقابتتون بهم نریزه هرشب قبل ساعت 12 گزینه sync رو بزنین تا اطلاعاتتون اوکی بشه
البته برای رقابت باید تو یه گروپ خاص باشین مثلا مدیکال استیودنت یا چیزای دیگه (من خودم تو این گروهم)
که برای این کار میرین تو قسمت friends قسمت managefriends list رو میزنینبعدش اونو میزنین و از طریق ایمیل به فرد مد نظرتون درخواست میدین تا شمارو ادد کنه مثلا الآن تو عکس بالا معلومه من تو دوتا گروه هستم
بعدش دیگه باید منتظر بمونین تا اون درخواستتون رو قبول کنه
تو قسمت forest تنظیماتم میتونین به صورت روزانه /هفتگی/ماهانه/سالانه جنگلی که کاشتین و ببینین
مثلا عکسای بالا اولیش مال دیروز من و دومی مال 3 روز گذشتس :))
دیگه همون اول که وارد برنامه میشین میتونین با کلیک رو درخت نوع درخت و عوض کنین
خب امیدوارم بدردتون بخوره برای من که خیلی مفید بود
روزی 8 ساعت میخوندم ولی با این اپ رسیدم به 10 ساعت
اگر ایمیل خودم یا گروه مدیکال و خواستین بگین
موفق باشین رفقا
اینم لینک دانلود https://www.medicalstus.ir/?p=268saba zarei
سلام
ممنون
من تازه نصب کردم اما وقتی میرم داخل برنامه ای دیگه درختم خشک نمیشه
علتش چیه؟ -
saba zarei
سلام
ممنون
من تازه نصب کردم اما وقتی میرم داخل برنامه ای دیگه درختم خشک نمیشه
علتش چیه؟@sara-haghighatrad علت اینه که باید روی فوکوس تنظیم بشه
البته احتمالا وقتی دوباره به برنامه بر میگردین یه پیام میده درسته؟؟ -
zeinab dehghani عکس پس زمینه ی گوشی هم عکس جان اسنو هست.درست میگم؟
نرگس نوحه گر نوچ :)))
اونم همینه -
Romi_fr
خواهش میکنم
امیدوارم بتونین نصبش کنین
راستی اگر توی گوگل پلی و مایکت هم جست و جو بزنینforestبرنامش میاد امتحان کنین اونجا دیگه نیاز به فیلترشکن نداره
مایکت به روز رسانیش رو هم دارهaaa bbb مایکت نسخه آپدیت رو داره که متاسفانه خیلی قسمتاش دیگه رایگان نیست
-
aaa bbb مایکت نسخه آپدیت رو داره که متاسفانه خیلی قسمتاش دیگه رایگان نیست
saba zarei عه چ بد!
منم به روز رسانیش نکردم فعلا -
@sara-haghighatrad علت اینه که باید روی فوکوس تنظیم بشه
البته احتمالا وقتی دوباره به برنامه بر میگردین یه پیام میده درسته؟؟saba zarei اون آتش بالاش رو فعال کردم درست شدد
مرسیی
-
saba zarei اون آتش بالاش رو فعال کردم درست شدد
مرسیی
@sara-haghighatrad خیلیم عالی
دقیقا همون منظورم بود :)) -
@sara-haghighatrad خیلیم عالی
دقیقا همون منظورم بود :))saba zarei
مرسی -
saba zarei
مرسی@sara-haghighatrad خواهش میکنم
-
سلام رفقا
خب میرم سر اصل مطلب
میدونم که خیلیا تایم زیادی رو درگیر گوشی هستن و وقتایی که درس میخونید بازم وسوسه میشین برین سراغش
یه اپ میخوام بهتون معرفی کنم که دیگه موقع درس خوندن بتونید حواستون و جمع کنین البته یه بخش رقابتی نیز داره که میگم براتون
اسمش هست forest یا همون جنگل خودمون
هم برای اندرویید هست هم ios که متاسفانه فقط اندرویید رایگانه (البته اونم نسخه های جدیدش دیگه نیست باید از قبلیا استفاده کرد)
عکس پایینی که آیکون برنامه هستش
عکس پایینی وقتیه که شما وارد برنامه میشی البته درخت پیش فرض این مدلی که تو عکسه نیستش یه کاج معمولیهمن خودم عوضش کردم
این دایره کوچیکه سبزی که اون بالا قرار گرفته رو میتونی جا به جا کنی و تایمی که که مد نظرته سراغ گوشی نری رو تنظیم میکنی که از 10 دقیقه تا 2 ساعته بعدش اون گزینه plant و میزنی و شروع میکنه به کاشت درخت و اصلش اینجاست که دیگه اگه نیت کنی گوشی مبارک و بگیری دستت و مثلا بری تو اینستا یا هر جایی دیگه درختی که داشتی میکاشتی خشک میشه :)) مثل عکس پایین
البته راه در رو داره که فعلا ولش کنین :))
کاشت هر درختم که تموم بشه نوتیفیکیشن میده
حالا بریم تو تنظیمات
یه بخش داره به اسم real forest که به ازای هر 2500 سکه ای که از کاشت درختا جمع میکنین میتونین درخواست بدین تا از طرف شما یک درخت کاشته بشه که خیلی جذابه :))
تو بخش setting که وارد میشین یه بخشی داره به اسم sign up فک کنم البتهکه اونجا میتونین برای خودتون اکانت بسازین تو فارست تا با بقیه رقابت کنین
مثلا من قبلا ساختم مال من اینطوره که بالاست برای اینکه اطلاعات رقابتتون بهم نریزه هرشب قبل ساعت 12 گزینه sync رو بزنین تا اطلاعاتتون اوکی بشه
البته برای رقابت باید تو یه گروپ خاص باشین مثلا مدیکال استیودنت یا چیزای دیگه (من خودم تو این گروهم)
که برای این کار میرین تو قسمت friends قسمت managefriends list رو میزنینبعدش اونو میزنین و از طریق ایمیل به فرد مد نظرتون درخواست میدین تا شمارو ادد کنه مثلا الآن تو عکس بالا معلومه من تو دوتا گروه هستم
بعدش دیگه باید منتظر بمونین تا اون درخواستتون رو قبول کنه
تو قسمت forest تنظیماتم میتونین به صورت روزانه /هفتگی/ماهانه/سالانه جنگلی که کاشتین و ببینین
مثلا عکسای بالا اولیش مال دیروز من و دومی مال 3 روز گذشتس :))
دیگه همون اول که وارد برنامه میشین میتونین با کلیک رو درخت نوع درخت و عوض کنین
خب امیدوارم بدردتون بخوره برای من که خیلی مفید بود
روزی 8 ساعت میخوندم ولی با این اپ رسیدم به 10 ساعت
اگر ایمیل خودم یا گروه مدیکال و خواستین بگین
موفق باشین رفقا
اینم لینک دانلود https://www.medicalstus.ir/?p=268saba zarei سلام ایمیل گروهی ک گفتین رو بدین.