دو نکته ی خوب از زیست 1
-
Amir Hossein Rahtalab مژک رو میگی پرز؟
Yazdan 1 معلومه مشکلت اساسه.
مژک مو هست و جزو خود یاخته نیست. مثل مژه های چشمات که جزو پوستت نیست و خودشون مو هستن و ساختار جدا دارنپرز چین خوردگی غشای یاخته هست و جزعی از یاخته به حساب میاد. اینها پرز هستن دقت کن
-
Yazdan 1 معلومه مشکلت اساسه.
مژک مو هست و جزو خود یاخته نیست. مثل مژه های چشمات که جزو پوستت نیست و خودشون مو هستن و ساختار جدا دارنپرز چین خوردگی غشای یاخته هست و جزعی از یاخته به حساب میاد. اینها پرز هستن دقت کن
Amir Hossein Rahtalab خود کتاب نوشته مژک حالا شما بگو مژک نیست پرزه
ببینیم کی ضرر میکنه
️ صلاح خویش...
ولی دوستانه اینو بهت بگم که اگر رو صد در صد این کتاب هم تسلط باشی باز یک درصد زیست رو هم نمیدونی
پس خوب نیست بااین اطلاعات کمی که داریم همدیگرو به کم سوادی متهم کنیم -
ببینیم کی ضرر میکنه
️ صلاح خویش...
ولی دوستانه اینو بهت بگم که اگر رو صد در صد این کتاب هم تسلط باشی باز یک درصد زیست رو هم نمیدونی
پس خوب نیست بااین اطلاعات کمی که داریم همدیگرو به کم سوادی متهم کنیمYazdan 1 بذار ببینم. شاید کتابا تغییر کردن
-
ببینیم کی ضرر میکنه
️ صلاح خویش...
پس خوب نیست بااین اطلاعات کمی که داریم همدیگرو به کم سوادی متهم کنیمYazdan 1 خود کتاب هیچ چی ننوشته که. حاجی کجا داری نگاه میکنی؟
من دارم حس چشایی میگم. ص 32 تصویر 13 اونجا که داره منفذ یاخته های چشایی رو نشون میده نگاه کن. ریزه ولی ازشون تست داده بودن. دقت کن حاجی -
Yazdan 1 خود کتاب هیچ چی ننوشته که. حاجی کجا داری نگاه میکنی؟
من دارم حس چشایی میگم. ص 32 تصویر 13 اونجا که داره منفذ یاخته های چشایی رو نشون میده نگاه کن. ریزه ولی ازشون تست داده بودن. دقت کن حاجی -
Yazdan 1 اه واسه شما نوشتن مژک. واسه ما هیچ چی ننوشته بودن بعد معلم گفت پرزه
-
Yazdan 1 اه واسه شما نوشتن مژک. واسه ما هیچ چی ننوشته بودن بعد معلم گفت پرزه
-
-
1-بافت پوششی سنگفرشی لایه ی داخلی رگ ها ادامه ی بافت پوششی سنگفرشی درونشامه قلب هست. همچنین بافت پیوندی لایه ی خارجی رگ ها هم ادامه ی بافت پیوندی اپیکارد قلب هست. جالبه نه؟
2- رگ های لنفی هم بر اساس شکل 16 فصل 4 (شکل مربوط به گره های لنفی) دریچه های لانه کبوتری دارن. پس قاعدتا باید پمپ ماهیچه اسکلتی داشته باشن.
Amir Hossein Rahtalab سلام بچه ها بیاید که جواب رو پیدا کردم
درموردسوال مطرح شده.
1-دردیواره این رگ ها ماهیچه وانقباض آنها تنظیم وبه حرکت کمک میکنه
2-رگهای لنفی بزرگ به سیاهرگ های بزرگ بالای قلب میریزه که فشار اونها نزدیک صفروهمین عامل فشارمنفی ومکش ایجادمیکنه
3-ماهیچه های اسکلتی سهمی در انتقال دارند
4-واین دریچه هامانه برگشت لنف میشوند
@bahar-khanoom
FaMi
Yazdan 1
تجربیا