میدان الکتریکی در مرکز مربع
-
سلام
این سوال توی جزوه معلم مان است . یکم در حلش به مشکل خوردم ؛ ممنون میشم پاسخ را با راه حل های تان برایم ارسال کنید .
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
راهنما-فیزیک
سوال :
شکل زیر دو آرایه از ذرات باردار را نشان می دهد . مربع ها که در نقطه p هم مرکز اند ، هم ردیف نیستند . ذرات روی محیط مربع به فاصله d و 1/2 d از هم قرار دارند . بزرگی و جهت میدان الکتریکی برآیند در نقطه p را محاسبه کنید . -
سلام
این سوال توی جزوه معلم مان است . یکم در حلش به مشکل خوردم ؛ ممنون میشم پاسخ را با راه حل های تان برایم ارسال کنید .
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
راهنما-فیزیک
سوال :
شکل زیر دو آرایه از ذرات باردار را نشان می دهد . مربع ها که در نقطه p هم مرکز اند ، هم ردیف نیستند . ذرات روی محیط مربع به فاصله d و 1/2 d از هم قرار دارند . بزرگی و جهت میدان الکتریکی برآیند در نقطه p را محاسبه کنید .r sh ببین این سوال کلا از نظرم ایراد داشت
ولی تو کتاب نشر الگو میگه که برایندشون صفره
خب من چرا میگم مشکل دار بود
خب اگه اون منفی q رو ضلع راستو در نظر بگیری
نمیتونه منفی 2q ای رو که رو ضلع چپه رو خنثی کنه پس این خنثی نمیشه
اما پاسخنومه گفته که خنثی میشه و برایندش صفره -
سلام.
بارهای رو به روی هم رو اگه نگاه کنید چون مثل هم هستن و فاصله شون هم تا نقطه ی p یکسان میشه پس میدانهاشون همدیگه رو خنثی می کنن...
فقط دوتا بار منفی2q و منفیq می مونن که برایندشون رو باید بگیریم!
-
سلام.
بارهای رو به روی هم رو اگه نگاه کنید چون مثل هم هستن و فاصله شون هم تا نقطه ی p یکسان میشه پس میدانهاشون همدیگه رو خنثی می کنن...
فقط دوتا بار منفی2q و منفیq می مونن که برایندشون رو باید بگیریم!
MohsenTaheri اره درست میگی ولی کتابی که اینو ازش دراوردن جوابشو میگه که صفره برایند
درصورتی که اینطور نیست -
MohsenTaheri اره درست میگی ولی کتابی که اینو ازش دراوردن جوابشو میگه که صفره برایند
درصورتی که اینطور نیستramses kabir در میدان الکتریکی در مرکز مربع گفته است:
درصورتی که اینطور نیست -
سلام
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
راهنما-فیزیک
سوال :
شکل زیر دو آرایه از ذرات باردار را نشان می دهد . مربع ها که در نقطه p هم مرکز اند ، هم ردیف نیستند . ذرات روی محیط مربع به فاصله d و 1/2 d از هم قرار دارند . بزرگی و جهت میدان الکتریکی برآیند در نقطه p را محاسبه کنید . -
سلام
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
راهنما-فیزیک
سوال :
سلام
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
راهنما-فیزیک
سوال :
شکل زیر دو آرایه از ذرات باردار را نشان می دهد . مربع ها که در نقطه p هم مرکز اند ، هم ردیف نیستند . ذرات روی محیط مربع به فاصله d و 1/2 d از هم قرار دارند . بزرگی و جهت میدان الکتریکی برآیند در نقطه p را محاسبه کنید .r sh سلام
من چند بار با این تیپ سوالات مواجه شدم.اصلا سخت نیست چون تو این سوالات بیشتر بارها باهم خنثی میشن و اغلب دو تا بار میمونه که مثل همون سوالات قبلی این بحث بدون درنظر گرفتن شکل فقط فاصله رو درنظر میگیریم و میدان یا نیروی خواسته شده روحساب میکنیم -
@Erfan-11
FaMi
Fatemeh Soheilikia
MohsenTaheri
ramses kabir
متشکرم .
چون من همه رو با هم حساب کردم یکم شلوغ شده بود و حسابی گیج شده بودم .
ممنون از پاسخ هاتون -
@Erfan-11
FaMi
Fatemeh Soheilikia
MohsenTaheri
ramses kabir
متشکرم .
ممنون از پاسخ هاتونr sh در میدان الکتریکی در مرکز مربع گفته است:
@Erfan-11
FaMi
Fatemeh Soheilikia
MohsenTaheri
ramses kabir
متشکرم .
ممنون از پاسخ هاتونجواب من اشتباه بود! جواب پایین درسته! برایند میشه به سمت چپ و برابر kq به روی d به توان دو هست!