5 تست همینجوری خودمونی
-
Amir Hossein Rahtalab موفق باشی
خدا پشت و پناهت🥺
@ermia-mirzakhani ممنونم
-
@ermia-mirzakhani به دلایلی مجبورم برم. هم خانوادگی هم درسی. اگه کسی کاری یا چیزی میخواد بگه تا امشب بهم بگه تا سوال یا مشکلش رو جواب بدم. بعدش هم علی یارتون
-
نازنین جمالی ممنونم
-
سلام بچه ها من دارم میرم. الان هم رفته ام. ببخشید بیخبر شد فقط برگشتم بپرسم چرا سوالات قلمچی اینقدر گند هستن؟ پر از اشتباه هستن خودشون. اه اه. اعصابمو نابود کردن.
aaa bbb Alireza Effati ANA Kamali @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom مهشید غضنفرآبادی نازنین جمالی Fateme Sh 0Amir Hossein Rahtalab کجاش اشتباه بود؟
-
سلام بچه ها من دارم میرم. الان هم رفته ام. ببخشید بیخبر شد فقط برگشتم بپرسم چرا سوالات قلمچی اینقدر گند هستن؟ پر از اشتباه هستن خودشون. اه اه. اعصابمو نابود کردن.
aaa bbb Alireza Effati ANA Kamali @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom مهشید غضنفرآبادی نازنین جمالی Fateme Sh 0Amir Hossein Rahtalab سلام
خدا یارتون امید وارم که در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین -
aaa bbb Alireza Effati ANA Kamali @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom مهشید غضنفرآبادی نازنین جمالی Fateme Sh 0Amir Hossein Rahtalab
سلام موفق باشی
من ک سال دیگه ک بخوام ازمون شرکت کنم همون گزینه دو شرکت میکنم بهتره بنظرم -
Amir Hossein Rahtalab
سلام موفق باشی
من ک سال دیگه ک بخوام ازمون شرکت کنم همون گزینه دو شرکت میکنم بهتره بنظرمaaa bbb ی عزیزی ب من گفت خیلی ب این فکر نکن کدوم ازمون ثبت نام کنی مهم اینکه ازمون بدی و خودت و بسنجی پس خیلی گیر و بند مارک ازمونا نباش!
-
Amir Hossein Rahtalab کجاش اشتباه بود؟
Mehdi Qasemi تا حالا 7 غلط سوالی توی زیست پیدا کردم
-
Amir Hossein Rahtalab سلام
خدا یارتون امید وارم که در تمام مراحل زندگیتون موفق باشین -
Amir Hossein Rahtalab
سلام موفق باشی
من ک سال دیگه ک بخوام ازمون شرکت کنم همون گزینه دو شرکت میکنم بهتره بنظرمaaa bbb ممنون همچنین.
-
aaa bbb ی عزیزی ب من گفت خیلی ب این فکر نکن کدوم ازمون ثبت نام کنی مهم اینکه ازمون بدی و خودت و بسنجی پس خیلی گیر و بند مارک ازمونا نباش!
مهشید غضنفرآبادی منم به عنوان یه عزیز بهت میگم خانم عزیز. این امتحان هایی مثل قلم چی روحیه ی آدم رو سرکوب میکنه. پس استاندارد بودن سوالات خیلی مهمه. الان نمیدونی من چقدر عصبانی هستم. شاید بقیه هم همینجور باشن. ما همینجوری توی فشار روحی کنکور هستیم این هم روش اومده داره له میکنه مارو.
امضا: من عزیز
-
مهشید غضنفرآبادی منم به عنوان یه عزیز بهت میگم خانم عزیز. این امتحان هایی مثل قلم چی روحیه ی آدم رو سرکوب میکنه. پس استاندارد بودن سوالات خیلی مهمه. الان نمیدونی من چقدر عصبانی هستم. شاید بقیه هم همینجور باشن. ما همینجوری توی فشار روحی کنکور هستیم این هم روش اومده داره له میکنه مارو.
Amir Hossein Rahtalab
این امکان وجود نداره ک از قلمچی انصراف بدید(البته درصورتی ک پول رو برگردونن) و گزینه دو رو ثبت نام کنید؟ -
Amir Hossein Rahtalab من کلا ر و ازمونا حساب نمیکنم زیرا ک انلاینن و پدر ادم در میاد امروز نمیدونی چ بدبختیایی کشیدم سر ازمون !
-
aaa bbb ی عزیزی ب من گفت خیلی ب این فکر نکن کدوم ازمون ثبت نام کنی مهم اینکه ازمون بدی و خودت و بسنجی پس خیلی گیر و بند مارک ازمونا نباش!
مهشید غضنفرآبادی باشه ممنون
-
Amir Hossein Rahtalab اره سطح سوالات قلم چی از کنکور بالاتره
گزینه دو استاندارده
-
Amir Hossein Rahtalab
این امکان وجود نداره ک از قلمچی انصراف بدید(البته درصورتی ک پول رو برگردونن) و گزینه دو رو ثبت نام کنید؟ -
aaa bbb Alireza Effati ANA Kamali @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom مهشید غضنفرآبادی نازنین جمالی Fateme Sh 0Amir Hossein Rahtalab در 5 تست همینجوری خودمونی گفته است:
aaa bbb Alireza Effati ANA Kamali @Ermia-Mirzakhani @Dr-Rashidi darya joon Clash Ofclans chichak am @Arian-Mgh-77 @bahar-khanoom مهشید غضنفرآبادی نازنین جمالی Fateme Sh 0سلام خوبین:)
اتفاقی افتاده چرا یهویی عازم شدین
بهتره تایم انجمن رو مدیریت کنیم
هر جا که هستید موفق و خرسند باشید دوست آلایی -
Amir Hossein Rahtalab انشاالله هر چی خیرع برات پیش بیاد
-
Amir Hossein Rahtalab انشاالله هر چی خیرع برات پیش بیاد
نازنین جمالی این خیلی خیره. خیلی هم سخت و فوری. برام دعا کنید